معرفی و دانلود کتاب به رابطه زناشویی خود کمک کنید pdf + خلاصه رایگان

کتاب به رابطه زناشویی خود کمک کنید

۳.۷(از ۱۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب به رابطه زناشویی خود کمک کنید

کتاب دوزبانه‌ی کم حجم و کاربردی «به رابطه زناشویی خود کمک کنید» نوشته کاس پری داترویچ سی قانون برای موفقیت در رابطه زناشویی بیان کرده که می‌توانند راهنمای شما برای بهبود روابط زناشویی‌ و عشقی‌تان باشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب به رابطه زناشویی خود کمک کنید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببه رابطه زناشویی خود کمک کنید

۱۳۹۹/۰۱/۰۸

awliii bud

Shadi Karaien
۱۳۹۹/۰۱/۱۲

خیلی عااالی و موجز و مختصر!! حتما بخونین... 5 دقیقه هم وقت نمیگیره ولی کاربردیه 👧

Parnian
۱۴۰۴/۱۲/۱۴

کتابی ارزشمند و کوتاه با توصیه هایی متفاوت و جالب که خوندنش خالی از لطف نیست.

ماری
۱۴۰۳/۰۵/۰۵

کوتاه بود و می‌شد راحت خوندش. من نکات‌ش رو دوستش داشتم

مهدیه منیری
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۱

کتاب کوتاه با جملات کوتاه اما آموزنده. برخی جملات کتاب مثل چراغ تو سر آدم روشن میشه. کارکترای تصویری کتاب خیلی جای کار داشت تا خیلی زیباتر مفهوم جملات رو برسونه. ممنون از نویسنده محترم.

آموزش مهارت‌های زندگی و عزت‌ نفستصویر جلد کتاب آموزش مهارت‌های زندگی و عزت‌ نفس
رحمان‌پور محمد
خانواده درمانی کوتاه مدت با تکنیک‌های سادهتصویر جلد کتاب خانواده درمانی کوتاه مدت با تکنیک‌های ساده
مهلا اکبری‌پور
نوازش در روابط زناشوییتصویر جلد کتاب نوازش در روابط زناشویی
علی شمیسا
زنان هوشمند چگونه می اندیشند و چگونه رفتار می کنند؟تصویر جلد کتاب زنان هوشمند چگونه می اندیشند و چگونه رفتار می کنند؟
سیدش‍م‍س‌ال‍دی‍ن‌ حسینی
چگونه زیبا سخن بگوییمتصویر جلد کتاب صوتی چگونه زیبا سخن بگوییم
محمدرضا تقدمی
خاطرات زن مطلقهتصویر جلد کتاب خاطرات زن مطلقه
هیفا بیطار
مشاوره ازدواجتصویر جلد کتاب مشاوره ازدواج
محمدرضا دژکام
رازهای مردان متأهل خوشبخت (هشت شگرد برای تصاحب همیشگی قلب همسرتان)تصویر جلد کتاب رازهای مردان متأهل خوشبخت (هشت شگرد برای تصاحب همیشگی قلب همسرتان)
اسکات هالتزمن
واژه‌نامه روان‌شناسیتصویر جلد کتاب واژه‌نامه روان‌شناسی
حسام عسگری
به سوی تعهد در زندگی زناشویی! گفت‌وگویی صمیمانه درباره‌ی وفاداری و ازخودگذشتگی در زندگی زناشویی!تصویر جلد کتاب به سوی تعهد در زندگی زناشویی! گفت‌وگویی صمیمانه درباره‌ی وفاداری و ازخودگذشتگی در زندگی زناشویی!
دیان رم
پدر و پسر، راهکارهای ساده برای تربیت پسرانتصویر جلد کتاب پدر و پسر، راهکارهای ساده برای تربیت پسران
هری اچ هریسون
روان‌درمانی بین شخصی برای افسردگیتصویر جلد کتاب روان‌درمانی بین شخصی برای افسردگی
امیر هوشنگ مهریار
روانپزشکی مثبت گراتصویر جلد کتاب روانپزشکی مثبت گرا
ریچارد سامرز
هشت عادت زنان مؤثرتصویر جلد کتاب هشت عادت زنان مؤثر
والوریا بارتون
مذاکرهتصویر جلد کتاب مذاکره
محمدحسن جیکاره
درسنامه پرستاری کودکان ونگ جلد اول (کودک سالم)تصویر جلد کتاب درسنامه پرستاری کودکان ونگ جلد اول (کودک سالم)
پوران سامی
افسردگی، اختلال دوقطبی و چند بیماری دیگرتصویر جلد کتاب افسردگی، اختلال دوقطبی و چند بیماری دیگر
سیدفرنام قدیمی
رواندرمانی سایکوداینامیکی مدرن (مداخلات ارتباطی)تصویر جلد کتاب رواندرمانی سایکوداینامیکی مدرن (مداخلات ارتباطی)
شاهرخ مکوند حسینی
۱۶۳ فرمان در خویشتن‌شناسی مدیران (ویژه‌ی دانشجویان و دانش‌آموختگان)تصویر جلد کتاب ۱۶۳ فرمان در خویشتن‌شناسی مدیران (ویژه‌ی دانشجویان و دانش‌آموختگان)
وحید ناصحی‌فر