دانلود و خرید کتاب کدام رئیس جمهور محمد مهدی علوی
تصویر جلد کتاب کدام رئیس جمهور

کتاب کدام رئیس جمهور

معرفی کتاب کدام رئیس جمهور

کتاب «کدام رئیس جمهور» نوشته‌ی «محمد مهدی علوی» است.

هدف محمد مهدی علوی، از این کتاب این است که به خواننده عنوان کند، کدامین شخصیت با چه قابلیت‌هایی در شأن ریاست و خلافت یک حکومت است، به تعبیری، هدف، بینا کردن چشمان نابینا و ایجاد فرهنگ و اصول بصیرت انتخابی به جای عوام‌فریبی و ساده‌اندیشی است. به ادعای نویسنده «محمد مهدی علوی»، درک حقیقت این کتاب می‌تواند کلید نجات مردم تمامی ملل جهان، بالاخص ایران عزیزمان در تشخیص و انتخاب افرادی لایق، شجاع، مدبر، حکیم و صادق برای مسندهای مهم حکومتی باشد.

این مسأله آنچنان حائز اهمیت است که همانطور که با یک تشخیص و انتخاب صحیح، می‌توان حکومتی آباد، آزاد، پرنشاط و پرانگیزه و رو به پیشرفت ساخت، همینطور هم با یک تشخیص غلط می‌توان شرایط عقب‌افتادگی، ویرانی و چه بسیار مشکلات دیگر را فراهم کرد.

توجه به نکات و حکمت‌های این کتاب که همگی برگرفته از مغز قرآن، احادیث اهل بیت علیه‌السلام و بیانات مقام معظم رهبری، آیت‌الله خامنه‌ای می‌باشد؛ همگی می‌توانند مانند چراغ هدایتی؛ بشر را از ظلمت و تاریکی به نور سعادت و خوشبختی هدایت نماید.

«به یاد آر آن‌گاه که پروردگار تو به ملائکه فرمود من در زمین خلیفه برگمارم. ملائکه گفتند: پروردگارا می‌خواهی کسانی را بگماری که فساد کنند در زمین و خون‌ها بریزند و حال آن‌که ما خود تسبیح و تقدیس می‌کنیم. خداوند فرمود: من می‌دانم چیزی (از اسرار خلقت بشر) که شما نمی‌دانید»
ادریس
تمام کلام بنده این است که کدامین شخصیت با چه قابلیت‌هایی در شأن ریاست و خلافت یک حکومت است؟، به تعبیری هدف حقیر بینا کردن چشمان نابینا و ایجاد فرهنگ و اصول بصیرت انتخابی به جای عوام‌فریبی و ساده‌اندیشی است. درک حقیقت این کتاب می‌تواند کلید نجات مردم تمامی ملل جهان بالاخص ایران عزیزمان در تشخیص و انتخاب افرادی لایق، شجاع، مدبر، حکیم و صادق برای مسندهای مهم حکومتی باشد.
منمشتعلعشقعلیمچکنم
گام های موسیقی
محمدطاها فیروزی
تاملی بر زندگانی و سخنان امام حسن عسگری (ع)
محمدجواد گودینی
قفس تنهایی من
محمدجواد مکتوفی
گرداب اسکندر
محمدرضا سرشار
قورباغه و دوستان (ماجرای پرواز)
ایو بانتینگ
دکتر جوناس سالک کاشف واکسن فلج اطفال
کاترین کرون
آموزش های کاربردی مسئول رسانه ای
حسن فراهانی
فردی فرفره؛ مصیبت تکلیف خانه (جلد سوم)
ابی کلاین