معرفی و دانلود کتاب خرمگس و زن‌ستیز : داستان‌های طنز از نویسندگان جهان + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خرمگس و زن‌ستیز : داستان‌های طنز از نویسندگان جهان

کتاب خرمگس و زن‌ستیز : داستان‌های طنز از نویسندگان جهان

۴.۱ امتیاز(از ۷ رأی)

معرفی کتاب خرمگس و زن‌ستیز : داستان‌های طنز از نویسندگان جهان

داستان طنز چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟ بعضی‏‌‏ها معتقدند داستان طنز روایت تلاش عبث آدم‌های جدی در دنیایی مسخره است. عده‌‏ای دیگر می‌‏گویند، نه بابا قصه تلاش عبث آدم‌های مسخره در دنیایی جدی است و گروه سومی هم هستند که از صمیم قلب باور دارند که هر دو تا گروه اشتباه می‏‌کنند. حکایت تلاش عبث آدم‌های مسخره در دنیایی مسخره است؛ داستان‌هایی که برای این مجموعه انتخاب شده‌اند ضمن این که این دو تعریف را پوشش می‌‏دهند به مسایل دیگری هم می‏‌پردازند. افسانه‌های جن و پری یکی از قالب‌‏های مورد علاقه طنزنویسان بوده، هست و احتمالاً خواهد بود. بعضی از طنزنویسان صرفاً از عناصر و شخصیت‌های این داستان‌ها سود می‌‏جویند و داستان‌های درخشانی مانند " سلطان کیوک (اثر فرانک ال باوم نویسنده کتاب جاودانی "جادوگر شهر زمرد") و یا قورباغه طلسم شده (اثر خانم جودی کوربالیس مولف مجموعه داستان پرفروش " رنچی و هیولاهای خیالی مضحک") خلق می‏‌کنند و برخی دیگرصرفاً به فضا و حال و هوای این قصه‏‌‏ها می‌‏پردازند و داستان‌های بامزه‏‌ای مانند "قصه‏‌های تحریف شده پریان " می‌‏نویسند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خرمگس و زن‌ستیز : داستان‌های طنز از نویسندگان جهان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخرمگس و زن‌ستیز : داستان‌های طنز از نویسندگان جهان

۱۴۰۰/۰۵/۳۰

این کتاب واقعا عالیه و مثل این کتاب هیچ جا نی😀☺️

بریده‌هایی از کتاب

baharak.mokhtari
ببینم این جمله سارتر را شنیده‌ای؟ " چیزی که می‌خوری مطمئناً تبدیل به نجاست می‌شود اما چیزی که می‌خوانی و درباره آن فکر می‌کنی می‌تواند تبدیل به گل سرخ شود"
baharak.mokhtari
وضیح داد: «تنها آدمی که نظرشو عوض نمی‌کنه آدمیه که نظری نداره»
baharak.mokhtari
ترانه‌هایی که هرچند ما آن را متوجه می‌شویم اما نمی‌توانیم در قالب کلمات آن را برای شما بازگو نماییم.