کتاب خرمگس و زن‌ستیز : داستان‌های طنز از نویسندگان جهان + دانلود نمونه رایگان

کتاب خرمگس و زن‌ستیز : داستان‌های طنز از نویسندگان جهان

امتیاز
۴.۱از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب خرمگس و زن‌ستیز : داستان‌های طنز از نویسندگان جهان

داستان طنز چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟ بعضی‏‌‏ها معتقدند داستان طنز روایت تلاش عبث آدم‌های جدی در دنیایی مسخره است. عده‌‏ای دیگر می‌‏گویند، نه بابا قصه تلاش عبث آدم‌های مسخره در دنیایی جدی است و گروه سومی هم هستند که از صمیم قلب باور دارند که هر دو تا گروه اشتباه می‏‌کنند. حکایت تلاش عبث آدم‌های مسخره در دنیایی مسخره است؛ داستان‌هایی که برای این مجموعه انتخاب شده‌اند ضمن این که این دو تعریف را پوشش می‌‏دهند به مسایل دیگری هم می‏‌پردازند. افسانه‌های جن و پری یکی از قالب‌‏های مورد علاقه طنزنویسان بوده، هست و احتمالاً خواهد بود. بعضی از طنزنویسان صرفاً از عناصر و شخصیت‌های این داستان‌ها سود می‌‏جویند و داستان‌های درخشانی مانند " سلطان کیوک (اثر فرانک ال باوم نویسنده کتاب جاودانی "جادوگر شهر زمرد") و یا قورباغه طلسم شده (اثر خانم جودی کوربالیس مولف مجموعه داستان پرفروش " رنچی و هیولاهای خیالی مضحک") خلق می‏‌کنند و برخی دیگرصرفاً به فضا و حال و هوای این قصه‏‌‏ها می‌‏پردازند و داستان‌های بامزه‏‌ای مانند "قصه‏‌های تحریف شده پریان " می‌‏نویسند.

Shiha
۱۴۰۰/۰۵/۳۰

این کتاب واقعا عالیه و مثل این کتاب هیچ جا نی😀☺️

بریده‌هایی از کتاب

ببینم این جمله سارتر را شنیده‌ای؟ " چیزی که می‌خوری مطمئناً تبدیل به نجاست می‌شود اما چیزی که می‌خوانی و درباره آن فکر می‌کنی می‌تواند تبدیل به گل سرخ شود"
baharak.mokhtari
وضیح داد: «تنها آدمی که نظرشو عوض نمی‌کنه آدمیه که نظری نداره»
baharak.mokhtari
ترانه‌هایی که هرچند ما آن را متوجه می‌شویم اما نمی‌توانیم در قالب کلمات آن را برای شما بازگو نماییم.

۴۰%