کتاب قلب روشن دانا
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب قلب روشن دانا
«قلب روشن دانا» مجموعه داستانهایی از ابوالفضل مروی با موضوع انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس است.
«لباس و اندامش غرق گل و لای بود. پیکرهای از گل و لای بود که روح خدا در او دمیده شدهبود زیر لب با اضطراب گفتم: یا ابوالفضل کمکش کن. قامتش از نیزار بلندتر نشان میداد. قامتش در زمینه سبز زمین و آبی آسمان تصویر بی تزلزل غیرت و شهامت انسان بود. ناگهان آرپی جی شعله زد و هم زمان انفجاری مهیب زمین زیر بدنم را لرزاند. در یک لحظه باورنکردنی آن جوان دلاور به هوا پرتاب شد و بلافاصله بر سر و روی و اطرافم بارشی از قطعات گوشت دریده و سوخته بدن انسان به زمین ریخت. همه چیز را بهت زده و حیران شاهد بودم. فقط چشمهایم میدید وگرنه عقل و احساس و تخیلم توان تماس با چنین صحنهای را نداشت. حتی چشمهایم را با دو دست گرفتم و سرم را بزمین خیس چسباندم و همچون قطعه سنگی بیحرکت برجای ماندم. چقدر گذشت نمیدانم. در طول چنان لحظاتی از میان تاریکیها تصویر اولین فرمانده شهیدمان درست مثل واقعیت پیش رویم مجسم شد که همیشه میگفت: اینجا جبههاست. جنگ است، اینجا شیرینی و حلوا خیرات نمیکنند. اگر میخواهید برای برادر شهیدی گریه و زاری کنید بگذارید برای پشت جبهه»
تاریخ ایران پس از انقلاب اسلامی (جلد ششم)
غلامرضا بهداروند یانی
رسائل سیاسی - اسلامی دوره پهلوی (جلد اول)رسول جعفریان