کتاب همه ساعتهای جهان خوابند
خواندن نظراتمعرفی کتاب همه ساعتهای جهان خوابند
«علیرضا آقائی راد» سالها تجربه روزنامهنگاری و تدریس نمایشنامه و فیلمنامهنویسی را در کارنامه خود دارد. او متولد ۱۳۵۹در تهران و دانش آموخته تئاتر با گرایش ادبیات نمایشی است. علیرضا آقائی راد، اولین رمانش «همهی ساعتهای جهان خوابند» را سال ۱۳۹۵ منتشر کرد.
از آثار دیگر این نویسنده می توان به مجموعه داستان «سوپرمن ها پشت خاکریز کرخه» و پژوهشی در باب آیینهای بارانخواهی در ایران و نقاط جهان به نام «در تمنای باران» اشاره کرد.
بخشی از کتاب: «دختر توی آپاتمانش در تورنتو کانادا،بعد از آنکه عکسهای تو را از پنجره بیرون ریختهبود، توی کشوهایش دنبال جعبه قرصهایش میگشت. به تناوب قطرات از موهای خیسش سر میخورد و روی بینی و میافتاد روی میز توالت. عصبی کشو آخر میز توالت را بیرون کشید؛ خالیاش کرد وسط اتاق...»
قصه زرافه![]()
برگه به جای سنگآدام پژورسکی
آیین سخنرانیدیل کارنگی
موش گریزپابورلی کلی یری
شرح زندگانی من جلد دوم (بخش آخر: تشکیل رسمی احزاب سیاسی) عبدالله مستوفی
داستان همه ی ساعتهای ... تا چند فصل آخر و تغییر سرنوشتش را می توان به عنوان نمونه ای عالی از داستانی موفق و البته عامه فهم دانست، اما با ترفندی که نویسنده در بخش پایانی به کار می بندد
بسیار عالی بود خیلی وقت بود دلم واسه خوندن همچین متنی تنگ شده بود
یه حسه غریبی برام به وجود اورد که جالب بود مخصوصا از صحنه سازی هاش تو کافه یا توی برف زمستانی