کتاب کارگردانی به سبک اسپیلبرگ
خواندن نظراتمعرفی کتاب کارگردانی به سبک اسپیلبرگ
«کارگردانی به سبک اسپیلبرگ» نوشته کریستوفر کنورتی و ترجمه محمد ارژنگ است. کنورتی چهارده سال است که در جایگاه نویسنده، کارگردان و تهیهکننده فعالیت دارد. او دو رمان و چند داستان کوتاه و کتابهای سینمایی متعددی نوشتهاست. کتاب حاضر درباره سبک کارگردانی استیون اسپیلبرگ، استاد داستانگویی تصویری است. این کتاب شمار ا با فضای فیلمهای او بیشتر آشنا میکند و نشان میدهد که چرا بهترین لحظات فیلمهای او اینطور خوب عمل میکنند و شما چگونه میتوانید این معلومات را در فیلم خودتان بهکار بگیرید.
کارگردانی به سبک اسکورسیزی
مدرسه فیلمریچارد دی. پپرمن
نوشتن فیلم نامه از آغاز تا انجامجان کاستلو
ژانرهای سینماییشیوا مقانلو
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتابی بسیار عالی و کاربردی که بدون هیچ مقدمه ای شما رو وادار به آشنایی با تکنیک های کارگردانی اسپیلبرک میکنه و لازم نیست که حتما چند سال وقت بگذارید برای آموزش کارگردانی.فنون خیلی موثر و به جای ذکر شده
در یک کلام کاربردی!!! به نظرم اسپیلبرگ از لحاظ کارگردانی بهترینه! و اینکه صحنه هایی از فیلم هاش رو تحلیل و واکاوی کنی خیلی شگفت انگیزه 😀🎬 کاش تمام فیلم های ایشون از جمله فهرست شیندلر اینطور واکاوی بشه. البته که نه من
این کتاب برای کسانی که دوست دارند اطلاعات سینمایی بالایی داشته باشند خیلی خوب و مناسب است البته برای کسانی هم که دوست دارند حرفه کارگردانی را شروع کنند خوبه من که لذت بردم 😍👍
سلام خیلی کتابهای خوبی دارین فقط چطور میشه دانلود کرد ؟؟؟برای کسایی که گوشی ومانیتور کوچکی دارند مشکل خوندن دارند ممنون میشم راهنمایی کنید
کتابش رو داشتم ... دیجیتالی رو هم خریدم همراهم باشه
خوب توضیح داده بود