معرفی و دانلود کتاب آدمکش کور + خلاصه رایگان

کتاب آدمکش کور

بدون نظرنوع کتاب

۲۰٪

معرفی کتاب آدمکش کور

کتاب آدمکش کور نوشته‌ی مارگارت اتوود و ترجمه‌ی سیدحبیب گوهری راد است و این کتاب را انتشارات جمهوری منتشر کرده است. این اثر با واقعه‌ی تکان‌دهنده‌ی مرگ مشکوک دختری جوان پس از پایان جنگ آغاز می‌شود و پیوند میان دو خواهر، قضاوت‌های جامعه و ناگفته‌های یک خاندان روبه‌زوال را در بستری پرکشش واکاوی می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آدمکش کور

کتاب آدمکش کور نوشته‌ی مارگارت اتوود، رمانی است که گذشته و حال را با روایتی چندلایه و سرشار از تعلیق به تصویر می‌کشد. داستان با یادآوری وقایع سال‌های پس از جنگ جهانی دوم و مرگ تراژیک زنی جوان به نام لورا شکل می‌گیرد؛ حادثه‌ای که سایه‌ی سنگین آن دهه‌ها بعد نیز بر زندگی خواهر سالخورده‌اش، آیریس، سنگینی می‌کند. مارگارت اتوود با تنیدن رخدادهای زمان حال، گزارش‌های بریده‌ی جراید قدیمی و بخش‌هایی از یک رمان خیالی که درون داستان جریان دارد، فضایی معماگونه می‌آفریند که در آن حقیقت همواره در پرده‌ای از پنهان‌کاری، سوءتفاهم‌های خانوادگی و ریاکاری‌های اجتماعی پوشیده مانده است.
این کتاب بر مسائلی چون زوال طبقه‌ی مرفه، دشواری‌های جایگاه زنان در مناسبات طبقاتی و قدرت کلمات در جاودانگی یا تخریب حافظه‌ی جمعی تمرکز دارد. فضای اثر آکنده از احساس گناه، حسرت‌های گذشته و مواجهه با پیری و تنهایی است. مارگارت اتوود با خلق فضایی دقیق و پرجزئیات، تجربه‌ای از مواجهه با رازهای مدفون خانوادگی و سنگینی قضاوت دیگران را پیش روی خواننده قرار می‌دهد و نشان می‌دهد چگونه وقایع ثبت‌شده در اخبار روزنامه‌ها با واقعیت جاری در پشت درهای بسته فاصله‌ای بسیار دارند.

خلاصه داستان آدمکش کور

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
داستان با سقوط مرگبار اتومبیل لورا چیس از بالای یک پل تعمیرنشده آغاز می‌شود؛ رخدادی که در گزارش‌های رسمی حادثه‌ای فنی اعلام شده است، اما نشانه‌های متعددی از عمدی بودن آن حکایت دارند. سال‌ها پس از این واقعه، آیریس چیس، خواهر سالمند لورا، در شهری کوچک روزگار می‌گذراند و با یادآوری گذشته، سایه‌ی همیشگی نام خواهرش و رمانی جنجالی را که پس از مرگ او منتشر شد، مرور می‌کند. هم‌زمان، بخشی دیگر از روایت، ماجرای قرارهای پنهانی یک زن و مرد جوان را نشان می‌دهد که در آن مرد داستانی از کودکان برده و بافندگان نابینا در سرزمینی خیالی نقل می‌کند و پیوندی رازآلود میان این روایت‌های درهم‌تنیده پدید می‌آورد.

چرا باید کتاب آدمکش کور را بخوانیم؟

چرا باید کتاب آدمکش کور را بخوانیم؟

• این کتاب ساختاری تودرتو و ترکیبی از یادداشت‌های شخصی، بریده‌های روزنامه و روایتی در دل روایت دیگر را در اختیار خواننده قرار می‌دهد.
  • این کتاب پیچیدگی روابط خانوادگی و تأثیر پنهان‌کاری بر نسل‌های پیاپی را به‌خوبی آشکار می‌کند.
  • این اثر به خواننده کمک می‌کند نحوه‌ی شکل‌گیری حقیقت تاریخی و تحریف آن در بستر مناسبات اجتماعی و طبقاتی را درک کند.
  • این کتاب روایتی تأمل‌برانگیز و متمرکز بر روان‌شناسی شخصیت‌ها و حافظه ارائه می‌دهد.

کتاب آدمکش کور را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

• این کتاب به علاقه‌مندان به رمان‌های روان‌شناختی و رازآلود پیشنهاد می‌شود.
  • خواندن این کتاب برای کسانی مناسب است که به داستان‌هایی با موضوع زوال خانواده‌های اشرافی و مناسبات طبقاتی پس از جنگ علاقه دارند.
  • این کتاب به دوستداران داستان‌های تودرتو و بررسی مفهوم نویسندگی، روایت و جاودانگی پیشنهاد می‌شود.
  • خواندن این اثر برای خوانندگانی مناسب است که می‌خواهند روایتی دقیق از تنهایی دوران پیری و بار سنگین یادآوری گذشته را بخوانند.

بخشی از کتاب آدمکش کور

«ده روز از اتمام جنگ گذشته بود که خواهرم لورا با ماشین خودش را از پل پایین انداخت. داشتند پل را تعمیر می‌کردند و لورا دقیقاً از روی علامت خطری رد شد که به همین منظور آن‌جا گذاشته بودند. اتومبیلش سرشاخه‌های درختانی را که برگ‌های جدید بر آن سبز شده بود شکست، سپس آتش گرفت و چرخی زد و به درون رودخانهٔ کم عمق دره‌ای که سی‌متر با زمین فاصله داشت سقوط کرد. چند قسمت از پل روی اتومبیل افتاد و تنها چیزی که باقی ماند، قسمت‌هایی سوخته از بدن لورا بود.
پلیس واقعه را به من اطلاع داد. لورا با اتومبیل من دچار حادثه شده بود و با استعلام از پلاک اتومبیل مرا پیدا کرده بودند. پلیس‌ به خاطر نام خانوادگی "ریچارد" بسیار مؤدبانه به من خبر دادند. می‌گفتند این امکان وجود دارد که لاستیک‌های اتومبیل به ریل قطار شهری گیر کرده و یا ترمز بریده باشد. اما باید به من می‌گفتند که دو شاهد مورد اعتماد که یک وکیل و یک کارمند بانک بودند دیده‌اند که لورا خودش فرمان اتومبیل را چرخانده و همین‌طور که آدم پایش را از پیاده‌رو وسط خیابان می‌گذارد، اتومبیل را عمداً به دره پرت کرده است.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۸ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آدمکش کور و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
مجموعه و فروستادبیات جهان انتشارات جمهوری
برچسبادبیات کانادا

نظری برای کتاب ثبت نشده است.