معرفی و دانلود کتاب مهمترین زبان عشق + خلاصه رایگان

چطور عشق را شخصی سازی کنید تا دیگران واقعا احساسش کنند

۵.۰ امتیاز(از ۲ رأی)
گري چاپمن، لس پروت، لسلی پاروت... بیشتر

معرفی کتاب مهمترین زبان عشق

کتاب مهمترین زبان عشق نوشته گري چاپمن، لس پروت و لسلی پاروت و ترجمه سهراب صفا است که انتشارات کلام آریایی آن را منتشر کرده است. این اثر از ایده‌ی آشنای زبان‌های عشق فراتر می‌رود و روی یک پرسش دقیق‌تر مکث می‌کند: چرا حتی وقتی نیت عاشقانه وجود دارد، طرف مقابل باز هم احساس دوست‌داشته‌شدن نمی‌کند؟ نویسندگان با تمرکز بر تفاوت میان شناخت یک زبان عشق و تسلط بر گویش شخصی آن، از سوءتفاهم‌ها، باک عشق خالی و موانعی می‌گویند که رابطه را از درون فرسوده می‌کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مهمترین زبان عشق

کتاب مهمترین زبان عشق نوشته گري چاپمن با همراهی لس پروت و لسلی پاروت، ادامه‌ای بر ایده‌ی شناخته‌شده‌ی زبان‌های عشق است اما در همان نقطه متوقف نمی‌ماند. محور اصلی اثر این است که دانستن زبان عشقِ فرد مقابل، لزوماً به معنای توانایی عشق‌ورزیدن به شیوه‌ای نیست که او واقعاً دریافتش کند. نویسندگان از همان آغاز نشان می‌دهند که فاصله‌ای جدی میان نیت خوب و اثر واقعی وجود دارد؛ فاصله‌ای که در آن، رفتارهای درست ممکن است در زمان نامناسب، با لحن نادرست یا بدون توجه به نیاز لحظه‌ای طرف مقابل انجام شوند و درنتیجه بی‌اثر بمانند. متن کتاب با مثال‌های متعدد از زوج‌ها، مفهوم‌هایی مثل گم‌شدن عشق در ترجمه، تفاوت میان زبان و لهجه‌ی عشق، و اهمیت توجه به تجربه‌ی عاطفی طرف مقابل را باز می‌کند.
کتاب مهمترین زبان عشق فقط بر نام‌گذاری پنج زبان عشق تکیه ندارد، بلکه می‌کوشد سازوکارهای دقیق‌تری را توضیح دهد که باعث می‌شوند رابطه با وجود علاقه، دچار فاصله شود. در فصل‌های آغازین، موضوع‌هایی مثل باک عشق، نشانه‌های خالی‌شدن آن، نشت‌های عاطفی، تفاوت ظرفیت‌های احساسی افراد و اثر موجیِ حال عاطفی دو نفر بررسی شده است. نویسندگان همچنین به موانعی مثل خودمحوری روزمره، شتاب زندگی، نیازهای برآورده‌نشده، زخم‌های حل‌نشده، نادیده‌گرفتن زبان عشق ثانویه و اشتباه‌گرفتن همدردی با همدلی پرداخته‌اند. فضای اثر بیشتر بر مشاهده، بازشناسی الگوها و اصلاح شیوه‌ی ارتباط استوار است. به‌همین دلیل، این کتاب فقط درباره ابراز محبت نیست؛ درباره این است که چگونه توجه، حضور، زمان‌بندی و شناخت ظرافت‌های شخصیتی می‌توانند یک رفتار ظاهراً عاشقانه را به تجربه‌ای معنادار تبدیل کنند.

خلاصه کتاب مهمترین زبان عشق

کتاب مهمترین زبان عشق توضیح می‌دهد که مشکل بسیاری از رابطه‌ها کمبود علاقه نیست، بلکه ناتوانی در رساندن عشق به شکلی است که طرف مقابل آن را واقعاً حس کند. نویسندگان ابتدا نشان می‌دهند که چرا ابراز محبت گاهی در ترجمه گم می‌شود؛ از جمله به‌دلیل تفاوت لهجه‌های شخصی در زبان عشق، بی‌توجهی به نیازهای عاطفی لحظه‌ای، یا غلبه‌ی برنامه‌ها و مشغله‌های فردی بر رابطه. سپس با طرح مفهوم باک عشق، به این می‌پردازند که افراد چگونه احساس امنیت، توجه و ارزشمندی را دریافت می‌کنند و چه چیزهایی این ذخیره‌ی عاطفی را خالی می‌کند. مسیر کلی کتاب از تشخیص سوءتفاهم‌ها آغاز می‌شود و به‌سمت شناخت دقیق‌تر نیازهای احساسی، همدلی و حضور آگاهانه در رابطه پیش می‌رود.

چرا باید کتاب مهمترین زبان عشق را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب مهمترین زبان عشق را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب تفاوت میان نیت عاشقانه و اثر واقعی آن را روشن می‌کند.
  • خواننده با مفهوم لهجه‌ی شخصی در زبان عشق آشنا می‌شود، نه فقط عنوان کلی آن.
  • این اثر نشان می‌دهد چرا بعضی رفتارهای محبت‌آمیز، با وجود خیرخواهی، بی‌اثر یا حتی آزاردهنده می‌شوند.
  • بخش‌های مربوط به باک عشق به درک نشانه‌های کمبود عاطفی و نشت‌های رابطه کمک می‌کند.
  • کتاب بر نقش حضور، توجه و همدلی در رابطه تمرکز دارد و فقط به ابرازهای ظاهری محبت بسنده نمی‌کند.
  • خواننده می‌تواند الگوهای تکرارشونده‌ی سوءتفاهم در رابطه را دقیق‌تر تشخیص دهد.
  • این اثر برای فهم تفاوت‌های شخصیتی و نیازهای عاطفی متفاوت در یک رابطه مفید است.

خواندن کتاب مهمترین زبان عشق به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که در رابطه عاطفی خود با وجود علاقه، احساس فاصله و سوءتفاهم دارند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند زبان عشق طرف مقابل را دقیق‌تر و شخصی‌تر درک کنند.
  • زوج‌هایی که می‌خواهند درباره باک عشق، نیازهای عاطفی و نشانه‌های خالی‌شدن آن بیشتر بدانند.
  • مخاطبانی که به موضوع همدلی، توجه و کیفیت ارتباط در رابطه علاقه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند دلیل بی‌اثر ماندن بعضی تلاش‌های محبت‌آمیز را بهتر بفهمند.

بخشی از کتاب مهمترین زبان عشق

«مهم‌ترین زبان عشق، همان زبانی است که برای شخص مقابل شما اهمیت بیشتری دارد.
ببینید، عشق درباره آنچه برای ما طبیعی جلوه می‌کند نیست؛ عشق درباره چیزی است که مستقیماً با قلب فرد مقابل سخن می‌گوید. اگر کتاب ۵ زبان عشق را خوانده باشید، می‌دانید که همه ما یک زبان عشق اصلی داریم و وقتی کسی یاد می‌گیرد عشق را به زبان ما ابراز کند، این موضوع عمیقاً در ما طنین‌انداز می‌شود؛ یعنی باک عاطفی ما را پر می‌کند.
البته چالش اصلی، یادگیری زبان عشق دیگری و صحبت‌کردن به آن با تسلط کامل است. بسیاری فکر می‌کنند صرف شناسایی زبان عشق طرف مقابل به این معناست که خودبه‌خود شروع به صحبت‌کردن به آن زبان می‌کنند. اصلاً این‌طور نیست. بگذارید واضح بگویم: دانستن زبان عشق همسرتان به این معنا نیست که شما به‌صورت خودکار با تسلط به آن صحبت می‌کنید. ابداً چنین نیست. مانند هر مهارت دیگری، زبان عشق بیگانه نیازمند تمرین، هدفمندی و تسلط است. دانستن زبان عشق همسرتان تنها گام نخست است؛ تحول واقعی زمانی رخ می‌دهد که یاد بگیرید چگونه به‌طور مداوم، عشق را در گویش شخصی‌سازی‌شده‌ی آن‌ها ابراز کنید. آن‌وقت است که شما دارید به زبان عشقی که از همه مهم‌تر است سخن می‌گویید.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مهمترین زبان عشق و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمهمترین زبان عشق
مترجمسهراب صفا
انتشاراتانتشارات کلام آریایی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۵/۱۷
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

آرش
جان گاتمن، پژوهشگر مشهور در دانشگاه واشنگتن، دریافت که حداقل پنج تعامل مثبت لازم است تا اثر یک تعامل منفی در رابطه را خنثی کند. از این اغلب به عنوان «نسبت جادویی» یاد می‌شود و نشان می‌دهد که حتی یک لحظه کوچک منفی، چه بار عاطفی سنگینی می‌تواند داشته باشد. یک نظر تحقیرآمیز یا یک حرکت فراموش‌شده می‌تواند عشق را بسیار سریع‌تر از آنچه یک کلمه یا عمل مهربانانه بتواند آن را جبران کند، از باک بیرون بکشد.