![تصویر جلد کتاب نانوتکنولوژی کاربردی](https://img.taaghche.com/frontCover/33040.jpg?w=200)
کتاب نانوتکنولوژی کاربردی
خواندن نظراتمعرفی کتاب نانوتکنولوژی کاربردی
«نانو تکنولوژی کاربردی» کتابی نوشته یوسف ناصرزاده درباره کاربرد تکنولوژی نانو در علوم فیزیک، شیمی و صنایع است. در این کتاب علاوه بر تاریخچه فناوری نانو و روشهای تولید نانوذرات با انواع نانومواد و کارکردهای نانوتکنولوژی و تحولاتش آشناخواهیدشد.
در بخشی از پیشگفتار کتاب آمدهاست:
در نیم قرن گذشته شاهد حضور حدود پنج فناوری عمده بودیم، که باعث پیشرفتهای عظیم اقتصادی در کشورهای سرمایهگذار و ایجاد فاصلهی شدید بین کشورهای جهان شد. متأسفانه در کشور ما به دلیل فقدان جرأت علمی و عدم تصمیمگیری به موقع، به این فرصتها پس از گذشت سالیان طلائی آن بها داده میشد؛ که البته سودی هم برای ما به ارمغان نمیآورد، همچون فناوری الکترونیک و کامپیوتر در دو سه دهه گذشته که امروزه علیرغم توانایی دانشگاهی و داشتن تجهیزات آن، حضور قابل توجه تجاری در بازارهای چند صدمیلیاردی آن نداریم. فناوری نانو جدیدترین این فرصتهاست، که کشور ما باید برای حضور یا عدم حضور درآن خیلی سریع تصمیم خود را اتخاذ کند.
علم و فناوری نانو توانایی بدست گرفتن کنترل ماده در ابعاد نانومتری و بهرهبرداری از خواص و پدیدههای این بعد در مواد، ابزارها و سیستمهای نوین است. این تعریف ساده خود دربرگیرنده معانی زیادی است. به عنوان مثال فناوری نانو با طبیعت فرارشتهای خود، در آینده در برگیرنده همهی فناوریهای امروزین خواهد بود و به جای رقابت با فناوریهای موجود، مسیر رشد آنها را در دست گرفته و آنها را به صورت یکپارچه خواهد کرد.
شیمی چیست؟![]()
کاربرد ریاضیات در نجومشهرام شفیعی
نسبیت به زبان سادهدیوید مک ماهون
انقلاب گرافنبرایان کلگ
آنالیز فوریه کاربردیسمیه ابراهیمزاده
یادگیری و تربیت کودک در خانه و مدرسه![]()
رقیه طهماسبی
مادیون وحشی عمرآرام شهنواز