کتاب ساکنان عالم غیب؛ مجموعه گفتوگوهای تخصصی درباره و برای امام عصر (عج)
خواندن نظراتمعرفی کتاب ساکنان عالم غیب؛ مجموعه گفتوگوهای تخصصی درباره و برای امام عصر (عج)
«ساکنان عالم غیب» مجموعه گفتگوهای تخصّصی درباره و برای امام عصر (عج) به کوشش محمود مطهّرینیا (-۱۳۵۹) است. او با صاحبنظرانی از جمله حبیبالله و علی رهبر، معمارمنتظرین، شوشتری، مهدوی، بحرالعلوم میردامادی، صدیقین و آیت الله ناصری خیر درباره مهدویت گفتگو کردهاست:
«معمولاً برای انجام گفتوگوها روشم این بود که در ابتدا از عزیزان میخواستم تعریفی از موضوع مهدویت یا جایگاه و اهمّیت آن در اسلام و دنیای امروز ارائه کنند. سپس بر اساس پاسخهای ایشان از میان سؤالات استاد، بقیّه سؤالات را انتخاب و طرح میکردم. گاهی هم البتّه سؤالاتی که به ذهن خودم میرسید، لابهلای آنها میآمد... آنچه اکنون پیش روی شما قرار دارد، گزیدهای از مجموعه گفتوگوهای منتشر شده در مجلّه موعود، طیّ سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۹۴ ه.ش. است که غالباً با رویکرد معرفت امام عصر (ع)، غیبت و تشرّفات گردهمآمدهاند. در یک مورد نیز برای تکمیل شناخت امام زمان (ع)، اصلیترین دشمن ایشان، یعنی قوم یهود به طور اجمالی و در عین حال خیلی خوبی معرّفی شدهاست. پایان بخش کتاب نیز دو گفتوگوی انجام شده با بنده در دو سایت «موعود» و «فارس» است که با توجّه به اهمّیت آنها در کنار دیگر موارد آورده شدهاند»
افتادگی آموز اگر طالب فیضی
سیرهی حکومتی امام مهدی (عج)محمد محمدی ریشهری
سوار در برفمریم ضمانتییار
سحرنامهرضا اسماعیلی
معرفت امام زمان (عج) و تکالیف منتظرانابراهیم شفیعی سروستانی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
حیدرنامه؛ گزیدهای از حماسههای علوی از عهد صفویه تا عصر حاضرسیدعلی کاشفی خوانساری