دانلود و خرید کتاب تام سوئیفت، مخترع جوان (جلد پنجم: سفر به بام دنیا) ویکتور اپلتون ترجمه پانته‌آ خوشنویس

معرفی کتاب تام سوئیفت، مخترع جوان (جلد پنجم: سفر به بام دنیا)

«تام سوئیفت، مخترع جوان» این‌بار قصد دارد به «بام دنیا»، هیمالیا سفر کند. او هنگام اسنو‌بُرد سواری و اسکی دوستانش در زمستان، با آنها برخورد می‌کند و نقشه‌اش را درباره سفر به نپال برای تعطیلات به آنها می‌گوید. او قصد دارد در این سفر روبات کوهنوردش را امتحان کند: باد که چشم‌هایش از تعجب گشاد شده بود، فریاد زد: «نپال؟!!!» یو هم که طرف دیگرم ایستاده بود، چشم‌هایش را ریز کرد و گفت: «تام سوئیفت، تو یک خائنی! تو که منظورت تعطیلات هفتهٔ آینده نیست، هست؟؟» من که عمداً این تعطیلات را انتخاب کرده بودم تا هیچ یک از ما مجبور نباشیم از مدرسه غیبت کنیم، پرسیدم: «مگه تعطیلات هفتهٔ آینده چه اشکالی داره؟ خیلی هم عالیه. من فکر می‌کنم با این کار می‌تونیم نمونهٔ ساخته‌شده را در بلندترین ارتفاع، یعنی در آبشار یخی خومبو آزمایش کنیم.» باد پرسید: «آبشار یخی دیگه چیه؟» کوئیپ دوباره با صدای روباتی‌اش جواب داد: «آبشار یخی یک شیب تند پوشیده از یخ است که توده‌های یخ از قسمت بالای آن به پایین فرومی‌افتند و برای کوه‌نوردان بسیار مرگ‌آور است.»
مرتضی واعظی

بازنگری بزرگ مالی
جیل اسکلزینجر
دومین شانس
کنستان ویرژیل گئورگیو
مردان مجنون زنان لیلی (جلد دوم)
علی شمیسا
زمین‌شناسی ساختاری پیشرفته ۱
مهناز ندائی
فلسفه قاره ای
کریستوفر کول وانت
ترجمه عربی جامع التواریخ (تاریخ الغازانی)
رشیدالدین فضل‌الله‌همدانی
من امام حسن عسکری (ع) را دوست دارم
غلامرضا حیدری ابهری
مهمانی بالش های قلنبه
باربارا پارک
حشره شناسی و دفع آفات (عملی)
غلامرضا رسولیان
سنجاب‌ ها وارد می‌ شوند