معرفی و دانلود کتاب از خواب ابدی بیدار شدم pdf + خلاصه رایگان

حسین علائی نژاد
انتشارات:
نشر چهل کلاغ

معرفی کتاب از خواب ابدی بیدار شدم

کتاب از خواب ابدی بیدار شدم نوشته حسین علائی‌نژاد، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه و کوتاه‌کوتاه است که در چند سطر، موقعیت‌هایی غریب، تلخ، کنایه‌آمیز و گاهی هولناک می‌سازد. این کتاب با جابه‌جا کردن مرز میان واقعیت، خواب، مرگ، ترس، طنز و خیال، از دل صحنه‌هایی بسیار فشرده به سراغ قدرت، تنهایی، خشونت، فرار، حسرت و تناقض‌های زندگی روزمره می‌رود. این کتاب را نشر چهل کلاغ منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب از خواب ابدی بیدار شدم

کتاب از خواب ابدی بیدار شدم نوشته حسین علائی‌نژاد مجموعه‌ای از داستان‌های بسیار کوتاه است که بر ضربه‌ی نهایی، غافلگیری، جابه‌جایی معنا و ساختن تصویری ماندگار تکیه دارد. بسیاری از متن‌ها از یک موقعیت ساده شروع می‌شوند؛ یک گفت‌وگو، یک صحنه‌ی روزمره، یک حیوان، یک سفر، یک مرز یا حتی یک شیء. اما همان موقعیت ساده خیلی زود به فضایی می‌رسد که در آن مرگ، ترس، پوچی، خشونت، ریا، قدرت و میل به بقا شکل دیگری پیدا می‌کنند. نویسنده در این مجموعه سراغ جهان‌هایی رفته است که هم آشنا هستند و هم ناآرام؛ جهانی که در آن یک قطار می‌تواند یادآور فاجعه باشد، یک شترمرغ درگیر هویت شود و یک مرد ناگهان بفهمد از آنچه تصور می‌کرده به واقعیت تلخ‌تری نزدیک‌تر است.
این کتاب از نظر فضا یکدست نیست و همین تنوع، بخش مهمی از تجربه‌ی خواندن آن را می‌سازد. بعضی داستان‌ها رنگ تمثیل دارند، بعضی به طنز سیاه نزدیک می‌شوند، بعضی حال‌وهوای کابوس دارند و بعضی دیگر با چند جمله، تصویری اجتماعی و انتقادی می‌سازند. عنوان‌هایی مثل کابوس‌های یک قاتل، تعیین هویت، مردی آزادی‌خواه در زندان، پنجره‌ای رو به پیاده‌رو، در ماگادان کسی پیر نمی‌شود و چهار گلوله برای فروش نشان می‌دهند که مجموعه فقط به یک حال‌وهوا محدود نمی‌ماند. این کتاب بارها از زاویه‌ی حیوانات، مردگان، زندانیان، آدم‌های فراموش‌شده و شخصیت‌های گرفتار استفاده می‌کند تا درباره‌ی ترس، سلطه، بی‌عدالتی، فرسودگی و میل به رهایی حرف بزند. نتیجه، مجموعه‌ای است که بیشتر از شرح مفصل، بر ایجاز و اثر ناگهانی هر روایت استوار شده است.

خلاصه داستان از خواب ابدی بیدار شدم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
کتاب از خواب ابدی بیدار شدم مجموعه‌ای از روایت‌های کوتاه است که هرکدام با یک موقعیت محدود، معنایی بزرگ‌تر را باز می‌کنند. در یکی از داستان‌ها راوی پس از مرگ با شیپور از خواب ابدی بیدار می‌شود و صحنه‌ای آخرالزمانی شکل می‌گیرد. در داستانی دیگر، مردی که از گربه متنفر است پس از کشتن گربه‌ی همسرش گرفتار کابوسی تکرارشونده می‌شود. جای دیگر، شترمرغی برای تعیین هویت به اداره می‌رود و ماجرا به کنایه‌ای درباره‌ی جایگاه، فساد و میل به تغییر ظاهر بدل می‌شود. بیشتر داستان‌ها با کمترین توضیح، آدم‌ها و جهان‌هایی را نشان می‌دهند که در آن ترس، طمع، تنهایی، قدرت و حسرت مدام شکل عوض می‌کنند.

چرا باید کتاب از خواب ابدی بیدار شدم را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب از خواب ابدی بیدار شدم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب نمونه‌های متنوعی از داستان‌های کوتاه و کوتاه‌کوتاه را کنار هم قرار می‌دهد و امکان دیدن شیوه‌های مختلف فشرده‌نویسی را فراهم می‌کند.
  • خواننده با متن‌هایی روبه‌رو می‌شود که در چند سطر، موضوعاتی مثل مرگ، هویت، خشونت، قدرت، تنهایی و حسرت را پیش می‌کشند.
  • بخش زیادی از اثر بر پایان‌های ناگهانی و تغییر زاویه‌ی دید استوار است و همین موضوع توجه به جزئیات را بیشتر می‌کند.
  • داستان‌ها از تمثیل، طنز سیاه و موقعیت‌های کابوس‌وار استفاده می‌کنند و تجربه‌ای متنوع از فضاهای مختلف می‌سازند.
  • این کتاب برای کسانی مناسب است که به روایت‌های کوتاه با بار اجتماعی و کنایه‌آمیز علاقه دارند.

خواندن کتاب از خواب ابدی بیدار شدم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به داستان‌های کوتاه و کوتاه‌کوتاه که از روایت‌های فشرده و ضربه‌زننده لذت می‌برند.
  • خوانندگانی که به فضاهای تلخ، کنایه‌آمیز و گاهی هولناک در داستان علاقه دارند.
  • کسانی که دوست دارند مضمون‌هایی مثل مرگ، هویت، ترس، سلطه و بی‌عدالتی را در قالب روایت‌های بسیار کوتاه دنبال کنند.
  • مخاطبانی که از داستان‌های تمثیلی و موقعیت‌هایی با چرخش ناگهانی استقبال می‌کنند.
  • کسانی که می‌خواهند مجموعه‌ای متنوع از ایده‌های داستانی کوتاه را در زمان کم بخوانند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از خواب ابدی بیدار شدم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز خواب ابدی بیدار شدم
عنوان دیگرمجموعه داستان کوتاه کوتاه
موضوعداستان کوتاه، داستان ایرانی
نویسندهحسین علائی نژاد
انتشاراتنشر چهل کلاغ
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۱۲/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبفارسی، ادبیات ایران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.