معرفی و دانلود کتاب من آن پروانه‌ ام، آری! pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب من آن پروانه‌ ام، آری!

کتاب من آن پروانه‌ ام، آری!

یادداشت‌های زنی که شاعر نیست

نوع کتاببدون نظر
نها خوش اندام

معرفی کتاب من آن پروانه‌ ام، آری!

کتاب من آن پروانه‌ ام، آری! (یادداشت‌های زنی که شاعر نیست) سروده نها خوش اندام مجموعه‌ای از شعرها و یادداشت‌های شاعرانه است که در دو بخش غزل‌واره‌ها و اشعار خاکستری شکل گرفته و فضایی عاطفی، شخصی و گاه تأمل‌برانگیز دارد. در این مجموعه، عشق، تنهایی، خاطره، زنانگی و زیستن میان زخم و امید، مضمون‌هایی تکرارشونده‌اند که هربار در قالبی تازه ظاهر می‌شوند و جهان شخصی و صدای متمایز شاعر را شکل می‌دهند. انتشارات تک‌واژ این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من آن پروانه‌ ام، آری!

کتاب من آن پروانه‌ ام، آری! سروده‌ی نها خوش اندام مجموعه‌ای است که از دو بخش اصلی تشکیل شده است: فصل نخست با عنوان غزل‌واره‌ها و فصل دوم با عنوان اشعار خاکستری. همین تقسیم‌بندی، دو حال‌وهوای متفاوت را کنار هم می‌نشاند، از یک‌ سو شعرهایی موزون‌تر و نزدیک به غزل، تصنیف و ترانه و ازسوی‌دیگر قطعه‌هایی آزادتر که بیشتر بر تصویر، حس و تکه‌های ذهنی تکیه دارند. در سراسر اثر، واژه‌هایی مانند عشق، آتش، باران، برف، چای، پنجره، باغچه، ماه و پرواز بارها تکرار می‌شوند و شبکه‌ای از تصویرهای پیوسته می‌سازند.

کتاب من آن پروانه‌ ام، آری! فقط مجموعه‌ای از شعرهای عاشقانه نیست و در لایه‌های مختلفش می‌توان رد تنهایی، فرسودگی، دل‌تنگی، خشم فروخورده و میل به دوباره‌ساختن خود را دید. بخشی از شعرها رنگ‌وبوی موسیقایی دارند و حتی در متن به پیوند بعضی سروده‌ها با آهنگ، تصنیف و اجرا اشاره شده است، همین موضوع نشان می‌دهد که کلمه در این مجموعه فقط برای خوانده‌شدن نیامده و گاهی به‌سمت شنیده‌شدن هم حرکت کرده است. در کنار این فضا، اشاره‌های مکرر به خراسان، کرمانج، نیشابور، قونیه، بلخ و عناصر بومی و فرهنگی، به شعرها هویتی جغرافیایی و حافظه‌مند می‌دهد.

کتاب من آن پروانه‌ ام، آری! اثر نها خوش اندام در بخش اشعار خاکستری چهره‌ای دیگر از شاعر نشان می‌دهد، جایی که زبان فشرده‌تر، تیره‌تر و گاه شکسته‌تر می‌شود. این بخش بیشتر به لحظه‌های درونی، اضطراب، وهم، فرسایش و نگاه به جهان روزمره از زاویه‌ای ناآرام نزدیک است؛ بنابراین کتاب میان لطافت عاشقانه و تیرگی ذهنی در رفت‌وآمد است و همین جابه‌جایی، حال‌وهوای آن را شکل می‌دهد. آنچه از این مجموعه به‌ جا می‌ماند، صدایی است که می‌خواهد از دل پیله، زخم، خاطره و تمنای زیستن عبور کند و برای خود شکلی از ماندن بسازد.

چرا باید کتاب من آن پروانه‌ ام، آری! را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب من آن پروانه‌ ام، آری! را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب دو فضای متفاوت را کنار هم می‌آورد، غزل‌واره‌های عاطفی و قطعه‌های تیره‌تر و درون‌نگر.
  • خواننده با مجموعه‌ای از تصویرهای پیوسته روبه‌رو می‌شود که از طبیعت، موسیقی و خاطره ساخته شده‌اند.
  • بخش‌هایی از اثر، پیوند شعر و تصنیف را نشان می‌دهد و رد موسیقی را در خود نگه داشته است.
  • کتاب برای شناختن صدایی شخصی در بیان عشق، رنج، زنانگی و بازسازی خویش ماده‌ی مناسبی فراهم می‌کند.
  • اشاره‌های بومی و جغرافیایی، به‌ویژه خراسان و فرهنگ کرمانجی، به شعرها رنگ و هویت مشخصی داده است.
  • جابه‌جایی میان لطافت و تیرگی، تجربه‌ای یکدست و تکراری نمی‌سازد و حال‌وهوای متن را متنوع نگه می‌دارد.

خواندن کتاب آن پروانه‌ ام، آری! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب من آن پروانه‌ ام، آری! به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به مجموعه‌های شعر که هم غزل و ترانه را می‌پسندند و هم قطعه‌های کوتاه و تأملی را دنبال می‌کنند.
  • خوانندگانی که به مضمون‌های عشق، دل‌تنگی، تنهایی و بازسازی درونی علاقه دارند.
  • مخاطبانی که دوست دارند رد موسیقی و تصنیف را در شعر دنبال کنند.
  • کسانی که به شعرهای دارای نشانه‌های بومی، به‌ویژه ارجاع به خراسان و فرهنگ کرمانجی، توجه دارند.
  • خوانندگانی که از متن‌های عاطفی با تصویرهای پررنگ و حس‌محور لذت می‌برند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من آن پروانه‌ ام، آری! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن آن پروانه‌ ام، آری!
عنوان دیگریادداشت‌های زنی که شاعر نیست
موضوعشعر نو، شعر معاصر، شعر کلاسیک
نویسندهنها خوش اندام
انتشاراتانتشارات تک‌واژ
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۱/۳۱
فرمت کتابPDF
برچسبغزل، معاصر، شعر نو (نیمایی)

نظری برای کتاب ثبت نشده است.