کتاب به هر چی فکر میکنی، به برعکسش هم فکر کن
خواندن نظراتمعرفی کتاب به هر چی فکر میکنی، به برعکسش هم فکر کن
«به هرچی فکر میکنی، به برعکسش هم فکر کن» خواننده را وادار میکند به همه چیز دوباره فکر کند و این اعتماد و شهامت را میدهد تا دست به ریسکهای بزرگتری بزند و بیشتر از آنچه تصور میکند از کارش لذت ببرد.
«پل آردن»، نویسندهی این کتاب در زمینهی قدرت این دیدگاههای افراطی متخصصی کارکشته است. اولین کتاب او «مهم نیست چقدر خوبی، مهم این است که چقدر خوب میخواهی باشی» به سرعت شهرت یافت و بیش از نیم میلیون نسخه به فروش رسید.
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
قبل از خوندن کتاب : من کتاب رو نخوندم و میخوام نظرم رو درباره کاور کتاب بگم و حواسم هست ک کتاب رو بر اساس کاورش قضاوت نکنم حالا چ تعریف باشه چ انتقاد😉 در همین ابتدا عنوان کتاب برام خیلی
کتاب خوبی بود میتونست ترجمه بهتر و روان تری هم داشته باشه
کتاب بسیار جالبی به نظر میاد ولی تعداد صفحات نمونه ی کتاب خیلی کمتر از اونه که بشه قاطعانه قضاوت کرد در موردش!
ادبیات صریح نویسنده رو دوست داشتم خودش باعث متفاوت فکر کردن میشه و درکل چیز کوتاه و مفیدیه و مناسب مطالعه در طول مسیر یا ایامیه که نمیتونید پیوسته مطالعه کنید!
توی توضیحات کتاب از عبارت بیش از نیم میلیون تومان استفاده شده که فکر کنم منظور دلار بوده. بد نیست تصحیح بشه
این کتاب و کتاب هنرمندانه بقاپید ترکیب خیلی خوبی برای افزایش خلاقیت و خارج از چارچوب فکر کردنن
کتاب جالبی بود ،نکات برجسته که ارزش یادداشت کردن و فکر کردن داشت ،بسیار ایده ساز هست ،هر چند بعضی جاها را نفهمیدم یا چیز جالبی نداشت ،اون با این کتاب خوب تونست خودش را مطرح کنه
خوب نیست.