کتاب خاطرات خاندان کین (کتاب اول، هرم سرخ)
معرفی کتاب خاطرات خاندان کین (کتاب اول، هرم سرخ)
کتاب خاطرات خاندان کین (کتاب اول، هرم سرخ) نوشته ریک ریردان و ترجمه آیدا کشوری است که انتشارات بهنام آن را منتشر کرده است. ماجرا با روایتی پرشتاب از زبان دو خواهر و برادر آغاز میشود؛ شبی که پدرشان در موزهی بریتانیا دست به کاری میزند که همهچیز را بههم میریزد. از همان فصلهای آغازین، راز مرگ مادر، نشانههای مصر باستان، سنگ رزیتا و موجودی آتشین در یک مسیر پرتنش به هم گره میخورند و داستان را بهسمت کشف هویتی پنهان پیش میبرند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خاطرات خاندان کین (کتاب اول، هرم سرخ)
کتاب خاطرات خاندان کین (کتاب اول، هرم سرخ) نوشته ریک ریردان داستانی ماجراجویانه و فانتزی است که از دل یک بحران خانوادگی شروع میشود و خیلی زود به ماجرایی بزرگتر گسترش پیدا میکند. کارتر و سادی کین، خواهر و برادری هستند که سالها جدا از هم زندگی کردهاند و رابطهشان بیشتر از آنکه صمیمی باشد، پر از فاصله و سوءتفاهم است. دیدار کوتاه آنها با پدرشان در لندن قرار است یک ملاقات معمولی باشد، اما رفتار مضطرب پدر، اشارههای مبهم به گذشته و توقفی عجیب کنار سوزن کلئوپاترا از همان ابتدا فضایی ناآرام میسازد. حضور نامهایی مثل آموس، اشاره به پر آنخ و پیوند ماجرا با مرگ مادر، نشان میدهد که مسئله فقط یک حادثهی خانوادگی نیست و ریشهای قدیمیتر و خطرناکتر دارد.
کتاب خاطرات خاندان کین (کتاب اول، هرم سرخ) بعد از ورود به موزهی بریتانیا، لحن خود را از یک روایت معمایی خانوادگی به داستانی پرحادثه تغییر میدهد. سنگ رزیتا، نشانههای هیروگلیف، ابزارهای عجیب پدر و انفجاری که همهچیز را از کنترل خارج میکند، جهان کتاب را بر پایهی اسطورههای مصر باستان شکل میدهد. یکی از نکتههای مهم این کتاب، شیوهی روایت است؛ کارتر و سادی هر دو ماجرا را تعریف میکنند و همین جابهجایی صداها باعث میشود هم اختلاف نگاه آنها دیده شود و هم اطلاعات داستان بهتدریج کامل شود. شوخیهای خواهر و برادری، ترس از دستدادن، بیاعتمادی به بزرگترها و روبهروشدن با نیروهایی ناشناخته، حالوهوای اثر را ساخته است. در کنار تعقیب، جادو و درگیری، موضوع هویت خانوادگی هم پررنگ است؛ اینکه دو نوجوان چطور میان گذشتهی پنهان والدین، رازهای شخصی و خطری که ناگهان وارد زندگیشان شده، باید جای خودشان را پیدا کنند.
خلاصه کتاب خاطرات خاندان کین (کتاب اول، هرم سرخ)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
کارتر کین روایت را از شبی آغاز میکند که همراه پدرش برای دیدن سادی به لندن میرود. پدر رفتاری نگران دارد و پیش از رسیدن به موزهی بریتانیا با مردی مرموز به نام آموس گفتوگو میکند. در موزه، او با استفاده از سنگ رزیتا و نشانههایی جادویی، نیرویی را آزاد میکند که به انفجاری بزرگ میانجامد. موجودی آتشین ظاهر میشود و پدر در میان این آشوب ناپدید میشود. بعد از آن، کارتر و سادی نهتنها باید با پلیس و سوءظن اطرافیان روبهرو شوند، بلکه ناچارند معنای نشانههایی را بفهمند که به مادرشان، طلسمهایشان و میراثی پنهان از مصر باستان مربوط است.
چرا باید کتاب خاطرات خاندان کین (کتاب اول، هرم سرخ) را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب خاطرات خاندان کین (کتاب اول، هرم سرخ) را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- داستان، اسطورههای مصر باستان را در دل یک ماجرای خانوادگی و پرتنش قرار میدهد.
- روایت دوصدایی کارتر و سادی، یک اتفاق واحد را از دو نگاه متفاوت نشان میدهد.
- کتاب همزمان معما، تعقیب، جادو و کشمکش خانوادگی را پیش میبرد.
- خواننده در کنار ماجراهای پرحادثه، با نشانهها و نامهای مهم جهان مصر باستان آشنا میشود.
- رابطهی پرکشمکش خواهر و برادر، به داستان بُعد احساسی و انسانی میدهد.
خواندن کتاب خاطرات خاندان کین (کتاب اول، هرم سرخ) به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به داستانهای فانتزی که به اسطورهها و خدایان مصر باستان کنجکاوند.
- خوانندگانی که از روایتهای ماجراجویانه با ریتم تند و حادثههای پیاپی لذت میبرند.
- کسانی که به داستانهای خواهر و برادری با تنش، شوخی و همکاری تدریجی علاقه دارند.
- مخاطبانی که دوست دارند معماهای خانوادگی و رازهای گذشته را در دل یک داستان دنبال کنند.
- علاقهمندان به آثاری که فضای موزه، آثار باستانی و نشانههای تاریخی در آنها نقش مهمی دارد.
بخشی از کتاب خاطرات خاندان کین (کتاب اول، هرم سرخ)
«فقط چند ساعت فرصت داریم، پس به دقت گوش کنید. اگر در حال شنیدن این داستان هستید، پس از همین لحظه در خطرید. شاید من و سادی تنها شانس شما باشیم. به مدرسه بروید. قفسه را پیدا کنید. نمیگویم چه مدرسهای یا کدام قفسه، چون اگر شما همان فرد باشید، پیدایش میکنید. رمز قفل ۱۳/۳۲/۳۳ است. پس از اینکه همهٔ ماجرا را شنیدید، آنوقت معنای این شمارهها را خواهید فهمید. فقط یادتان باشد داستانی که برایتان بازگو میکنیم ناتمام است و پایان آن بستگی به خودِ شما دارد. مهمترین نکته این است که بعد از باز کردن و دیدن محتویات بستهٔ موردنظر، آن را بیشتر از یک هفته نگه ندارید. بدون شک وسوسهکننده است. چون قدرتی تقریباً نامحدود به شما میدهد. اما اگر برای مدتی طولانی آن را نگه دارید، شما را از پا در میآورد. رازهایش را کشف و آن را برای نفر بعدی پنهان کنید؛ همانطور که من و سادی آن را برای شما مخفی کردیم. سپس خود را برای یک زندگی هیجانانگیز آماده کنید. بسیار خب، سادی میگوید زودتر سر اصل مطلب بروم. قبول! گمان میکنم ماجرا از لندن شروع شد. همان شبی که پدرمان موزهٔ بریتانیا را منفجر کرد.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خاطرات خاندان کین (کتاب اول، هرم سرخ) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | خاطرات خاندان کین (کتاب اول، هرم سرخ) |
| عنوان در زبان مبدأ | Red Pyramid |