معرفی و دانلود کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد pdf + خلاصه رایگان

کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد

کنترل بر هیجان و احساسات

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد

کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد نوشته آلبرت الیس و آرتور لانگ و ترجمه پروین همت افزا است؛ اثری که به یکی از مسئله‌های روزمره اما جدی می‌پردازد: اینکه چرا بعضی آدم‌ها، موقعیت‌ها و فشارها خیلی زود تعادل احساسی ما را به‌هم می‌زنند. نویسندگان با مثال‌های متعدد از محیط کار، زندگی مشترک، فرزندپروری و روابط اجتماعی نشان می‌دهند که بخش مهمی از آشفتگی ما از نوع فکرکردن‌مان می‌آید، نه فقط از رفتار دیگران. این کتاب از سوی انتشارات درقلم منتشر شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد

کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد نوشته آلبرت الیس و آرتور لانگ بر مسئله‌ی خشم، دلخوری، اضطراب، احساس گناه و واکنش‌های افراطی در برخورد با دیگران تمرکز دارد. هسته‌ی اصلی بحث این است که آدم‌ها معمولاً تصور می‌کنند دیگران مستقیماً باعث آشفتگی احساسی‌شان می‌شوند، اما نویسندگان نشان می‌دهند میان رویداد بیرونی و واکنش احساسی، لایه‌ای از فکر، تفسیر و باور قرار دارد. همین نگاه، مسیر کتاب را از گلایه‌کردن از دیگران جدا می‌کند و آن را به سمت شناخت سهم خود فرد در ناراحتی‌هایش می‌برد.
این کتاب از فصل‌هایی تشکیل شده که هرکدام یک بخش از این فرایند را باز می‌کنند؛ از اینکه چگونه به دیگران اجازه می‌دهیم اعصابمان را به‌هم بریزند تا باورهای غیرمنطقی، رجحان واقع‌گرایانه، چهار گام تغییر فکر، و موقعیت‌های مشخصی مثل محل کار، رابطه‌ی زناشویی و پدر و مادری‌کردن. متن فقط به طرح ایده بسنده نمی‌کند و در پایان بخش‌ها تمرین‌هایی می‌آورد تا خواننده بتواند پیشامدها، احساسات، رفتارها و باورهای خودش را دقیق‌تر ببیند. این تمرین‌ها نشان می‌دهند که هدف کتاب صرفاً توضیح یک نظریه نیست، بلکه ساختن عادت تازه‌ای در مواجهه با موقعیت‌های تنش‌زا است.
این کتاب فضای آموزشی خود را با مثال‌های فراوان پیش می‌برد؛ از تأخیر پرواز و ترافیک گرفته تا اختلاف با رئیس، همسر، فرزند یا همکار. این مثال‌ها کمک می‌کنند بحث کتاب از حالت انتزاعی بیرون بیاید و روشن شود که نویسندگان درباره‌ی ناراحتی‌های کوچک اما فرساینده‌ی روزمره حرف می‌زنند؛ همان چیزهایی که به‌تدریج روی کیفیت زندگی اثر می‌گذارند. در این میان، تأکید اصلی بر این است که کنترل کامل دیگران ممکن نیست، اما می‌شود نوع پاسخ‌دادن به آن‌ها را تغییر داد و از شدت آشفتگی کم کرد.

خلاصه کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد

کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد توضیح می‌دهد که ناراحتی‌های شدید ما فقط از رفتار دیگران به‌وجود نمی‌آیند، بلکه از باورها و تفسیرهایی نیرو می‌گیرند که در ذهن خود می‌سازیم. نویسندگان با استفاده از الگوی الف، ب، ج نشان می‌دهند که میان اتفاق بیرونی و واکنش احساسی، مرحله‌ای از فکرکردن وجود دارد و همین مرحله تعیین می‌کند که فرد مضطرب شود، از کوره دربرود، احساس گناه کند یا بتواند آرام‌تر عمل کند. کتاب سپس سراغ باورهای غیرمنطقی، فاجعه‌سازی، تحمل‌نکردن ناکامی و سرزنش‌گری می‌رود و با تمرین‌ها و نمونه‌های متعدد، راهی برای کم‌کردن واکنش‌های افراطی در خانه، محل کار و روابط نزدیک پیشنهاد می‌کند.

چرا باید کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد را بخوانیم؟

دلایل خواندن این کتاب را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب نشان می‌دهد چرا بعضی موقعیت‌های عادی روزمره به خشم، اضطراب یا دلخوری شدید تبدیل می‌شوند.
  • خواننده با الگوی الف، ب، ج می‌تواند فرق میان رویداد بیرونی، فکرهای خودش و واکنش احساسی‌اش را دقیق‌تر تشخیص دهد.
  • کتاب فقط به روابط عاطفی محدود نمی‌ماند و تنش در محیط کار، خانواده، فرزندپروری و رفت‌وآمدهای روزانه را هم بررسی می‌کند.
  • تمرین‌های پایان فصل کمک می‌کنند الگوهای تکرارشونده‌ی عصبی‌شدن شناسایی شوند، نه اینکه فقط در حد یک ایده باقی بمانند.
  • بحث کتاب بر کم‌کردن واکنش‌های افراطی متمرکز است؛ یعنی هدف آن حذف کامل احساسات نیست، بلکه مدیریت بهتر آن‌هاست.
  • مثال‌های متعدد کتاب روشن می‌کنند که مسئله فقط آدم‌های سخت نیستند، بلکه نوع تفسیر ما از رفتار آن‌ها هم نقش تعیین‌کننده دارد.

خواندن این کتاب به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که در برخورد با همکار، رئیس یا فشارهای شغلی زود از کوره درمی‌روند یا فرسوده می‌شوند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند ریشه‌ی خشم، اضطراب و احساس گناه خود را در روابط روزمره بهتر بشناسند.
  • والدینی که در فرزندپروری با نافرمانی، تنش و واکنش‌های شدید احساسی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • کسانی که در رابطه‌ی عاطفی یا زندگی مشترک مدام وارد چرخه‌ی دلخوری، دفاعی‌شدن و بحث‌های تکراری می‌شوند.
  • مخاطبانی که دوست دارند باورهای غیرمنطقی و فاجعه‌سازی ذهنی را در خودشان تشخیص دهند.
  • افرادی که به تمرین‌های خودسنجی و بررسی دقیق رفتار و احساساتشان علاقه دارند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۷ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد
عنوان دیگرکنترل بر هیجان و احساسات
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهآلبرت الیس، آرتور لانگ
مترجمپروین همت افزا
انتشاراتانتشارات درقلم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.