معرفی و دانلود کتاب مقصد مالی شما کجاست؟ + خلاصه رایگان

کتاب مقصد مالی شما کجاست؟

کجای کار هستید و می‌خواهید به کجا بروید؟

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب مقصد مالی شما کجاست؟

کتاب مقصد مالی شما کجاست؟ نوشته رابرت کیوساکی و ترجمه ابوالفضل طاهریان ریزی است که انتشارات طاهریان آن را منتشر کرده است. این کتاب از مسیر پول و سرمایه‌گذاری نه با تعریف‌های خشک، بلکه با روایت تجربه‌های واقعی آدم‌هایی حرف می‌زند که از ترس، بی‌اطمینانی و ناآگاهی مالی شروع کرده‌اند و به‌تدریج نگاهشان را عوض کرده‌اند. محور اصلی اثر فقط افزایش درآمد نیست، بلکه فهم رابطه‌ی ذهن، تصمیم‌گیری و پول است؛ اینکه مقصد مالی بدون شناخت نقطه‌ی شروع شکل نمی‌گیرد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مقصد مالی شما کجاست؟

کتاب مقصد مالی شما کجاست؟ نوشته رابرت کیوساکی بر یک پرسش ساده اما تعیین‌کننده بنا شده است: فرد از نظر مالی کجا ایستاده و می‌خواهد به کجا برسد؟ متن کتاب به‌جای ارائه‌ی بحث‌های صرفاً نظری، مجموعه‌ای از تجربه‌ها و روایت‌های شخصی را کنار هم می‌گذارد تا نشان دهد نگرش مالی چگونه در زندگی روزمره، انتخاب‌های شغلی، ترس از بدهی، شیوه‌ی خرج‌کردن و نوع برخورد با ریسک اثر می‌گذارد. در این اثر، پول فقط یک ابزار اقتصادی نیست؛ موضوعی است که با احساس امنیت، اضطراب، اعتمادبه‌نفس و حتی تصویر افراد از آینده‌ی خود گره خورده است.
کتاب مقصد مالی شما کجاست؟ از چندین روایت مستقل شکل گرفته که هریک به یکی از بازیگران دنیای سرمایه‌گذاری می‌پردازد؛ افرادی با پیشینه‌های متفاوت که از کمبود آموزش مالی، اشتباه‌های پرهزینه، وابستگی به حقوق ثابت یا ترس از تصمیم‌گیری شروع کرده‌اند. در این میان، موضوع‌هایی مانند خریدوفروش املاک، وام، گردش مالی، بودجه‌بندی، تفاوت دارایی و بدهی، نقش مشاوران و اهمیت آموزش مالی بارها در موقعیت‌های گوناگون مطرح می‌شود. کتاب نشان می‌دهد که تغییر مالی لزوماً از سرمایه‌ی بزرگ آغاز نمی‌شود، بلکه اغلب از تغییر در طرز فکر، ثبت هزینه‌ها، پرسیدن سؤال‌های درست و شناختن خطاهای قبلی شروع می‌شود.
کتاب مقصد مالی شما کجاست؟ همچنین بر نقش آموزش بیرون از مدرسه و دانشگاه دست گذاشته است. چند روایت کتاب از افرادی می‌آید که با وجود تحصیلات بالا، در مدیریت پول و تصمیم‌های مالی دچار سردرگمی بوده‌اند. همین تضاد، یکی از نکته‌های مهم اثر را روشن می‌کند: موفقیت شغلی یا تخصص حرفه‌ای الزاماً به معنای تسلط بر امور مالی نیست. فضای کلی کتاب بر تجربه، آزمون‌وخطا و یادگیری تدریجی استوار است و از خلال همین تجربه‌ها، تصویری از مسیر رسیدن به امنیت مالی ترسیم می‌کند؛ مسیری که در آن ترس، اشتباه و تردید حذف نمی‌شوند، بلکه باید شناخته و مدیریت شوند.

خلاصه کتاب مقصد مالی شما کجاست؟

کتاب مقصد مالی شما کجاست؟ مجموعه‌ای از روایت‌ها درباره‌ی آدم‌هایی است که هرکدام در نقطه‌ای از زندگی با مسئله‌ی پول، ترس از شکست و ناآگاهی مالی روبه‌رو شده‌اند. بعضی از آن‌ها از دل شغل‌های ثابت و درآمدهای معمولی به فکر سرمایه‌گذاری افتاده‌اند و بعضی دیگر پس از ضرر، بدهی یا تصمیم‌های اشتباه به این نتیجه رسیده‌اند که بدون آموزش مالی نمی‌توان مسیر روشنی ساخت. کتاب در خلال این تجربه‌ها بر چند ایده‌ی اصلی تکیه دارد: شناخت تفاوت دارایی و بدهی، توجه به گردش مالی، اهمیت بودجه‌بندی، نقش مشاوران و ضرورت تغییر نگرش نسبت به پول. حرف اصلی اثر این است که مقصد مالی زمانی روشن می‌شود که فرد جایگاه فعلی خود را دقیق بشناسد و برای حرکت بعدی آگاهانه تصمیم بگیرد.

چرا باید کتاب مقصد مالی شما کجاست؟ را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب مقصد مالی شما کجاست؟ را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب رابطه‌ی میان احساسات، ترس و تصمیم‌های مالی را با مثال‌های متعدد نشان می‌دهد.
  • خواننده با تجربه‌های گوناگون در زمینه‌ی سرمایه‌گذاری، وام، بودجه‌بندی و خریدوفروش ملک آشنا می‌شود.
  • این اثر روشن می‌کند که ناآگاهی مالی فقط به کمبود درآمد مربوط نیست و می‌تواند در هر سطح شغلی وجود داشته باشد.
  • کتاب به شناخت تفاوت دارایی، بدهی و گردش مالی کمک می‌کند و این مفاهیم را در موقعیت‌های واقعی قرار می‌دهد.
  • مطالعه‌ی آن برای کسانی مفید است که می‌خواهند خطاهای رایج در تصمیم‌گیری مالی را بهتر بشناسند.
  • اثر بر اهمیت آموزش مالی و نقش مشورت‌گرفتن در مسیر سرمایه‌گذاری تأکید کرده است.

خواندن کتاب مقصد مالی شما کجاست؟ به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که می‌خواهند درک روشن‌تری از رابطه‌ی ذهنیت و وضعیت مالی به دست آورند.
  • خوانندگانی که به تجربه‌های واقعی در زمینه‌ی سرمایه‌گذاری و خریدوفروش املاک علاقه دارند.
  • افرادی که با وجود درآمد یا تخصص شغلی، در مدیریت پول و بودجه‌بندی احساس اطمینان ندارند.
  • کسانی که می‌خواهند درباره‌ی ترس از ریسک، بدهی و تصمیم‌گیری مالی بیشتر بدانند.
  • مخاطبانی که به‌دنبال آشنایی با نمونه‌های مختلف از تغییر نگرش مالی در زندگی شخصی و کاری هستند.

بخشی از کتاب مقصد مالی شما کجاست؟

«در آن روزهایی ابتدایی کسب آموزش‌های مالی دلیل بروز ترس و نگرانی‌هایم را نمی‌دانستم و تصور می‌کردم که با افزایش آگاهی‌ها خود به خود همگی از بین بروند. فقط می‌دانستم که قدرت آرزوهایم بسیار بیشتر از فشاری بود که ترس و وحشت بر من وارد می‌ساخت.
سرانجام، دریافتم که گوشه‌ای نشستن و به روزگار چشم دوختن اتلاف بیهوده عمر است و راهی به کسب آزادی و امنیت مالی نمی‌برد.
در سال گذشته با هزار زحمتی که توانستم کمی‌پول از اطرافیانم قرض بگیرم در یک سرمایه‌گذاری کوتاه مدت شرکت کردم. منظورم از سرمایه‌گذاری کوتاه مدت خرید آپارتمانی دوبلکس دو خوابه بود که در یک مجتمع مسکونی هشت واحدی قرار داشت. اگرچه ممکن بود من خانه به آن بزرگی را به ناچار تا سالها دست نخورده باقی بگذارم یا مشتری خوبی برای فروشش پیدا نکنم اما در ذهنم می‌دانستم که در کوتاهترین زمان سود خوبی بدست خواهم آورد.
پس از گذشت چند ماه سود بسیار کمی ‌از آن سرمایه‌گذاری عایدم شد اما بسیار خوشحال بودم و دلم می‌خواست به فعالیتم دامه بدهم.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مقصد مالی شما کجاست؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمقصد مالی شما کجاست؟
عنوان دیگرکجای کار هستید و می‌خواهید به کجا بروید؟
موضوعمدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری
نویسندهرابرت کیوساکی
مترجمابوالفضل طاهریان ریزی
انتشاراتانتشارات طاهریان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۳/۳۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.