کتاب آیا شما یک ترابشر هستید؟
معرفی کتاب آیا شما یک ترابشر هستید؟
کتاب آیا شما یک ترابشر هستید؟ نوشتۀ فریدون اسفندیاری و ویراستۀ افسانه عسگری است و انتشارات چاپ و نشر بازرگانی آن را روانۀ بازار کرده است. این کتاب از دو بخش تشکیل شده و بخش دوم آن که محتوای اصلی اثر است شامل ترجمۀ یک متن از فریدون اسفندیاری میشود.
درباره کتاب آیا شما یک ترابشر هستید؟
ترابشریت جنبشی فکری و فرهنگی است که میگوید با پیشرفت فناوری و افزایش در دسترس بودن آن، میتوان به جلوگیری از افزیش سن پرداخت یا میتوان انسانها را به لحاظ ویژگیهای فیزیکی یا ذهنی توانمندتر کرد. دنیای ما به سرعت در حال تغییر است و جای خود را به عصر نوین و باشکوهی میدهد که مستلزم ارزشها، فنآوری و سبک زندگی جدیدی است. تغییرات بسیار سریعی که هرروزه در زمینههای اجتماعی، اقتصادی، پزشکی، سیاسی و فنآوری رخ میدهند بر روی زندگی افراد، کار کردن و حتی بازی کردن آنها تاثیر میگذارد. افرادی که ترابشر هستند با مکانیسمهای مخصوص به خود و به آرامی این دوره را پشت سر میگذارند؛ در حالی که اشخاص دیگر قادر به انجام این کار نیستند.
کتاب آیا شما ترابشر هستید؟ به بررسی دهههای پیشرو و پاسخ به این سوال که «شما چهقدر برای ورود به عصر جدید آمادگی دارید؟» میپردازد. هدف اصلی کتاب کمک به خودارزیابی و بهبود نرخ رشد فردی در دنیایی است که روزانه به سرعت تغییر میکند. این کتاب شامل بیست و پنج خودارزیابی میباشد که بررسی هرکدام از آنها و پاسخ به سوالات بسیار مهم است. برخی از سوالهای پرسیده شده در این کتاب به این صورت هستند: شما در عصر تغییر سریع اطلاعات، ارزشها، سبک زندگی و فنآوری تا چه میزان بهروز هستید؟ سرعت سازگاری شما در تطبیق با تغییرات شگرف زمانی، به چه میزان است؟ در زمانی که برخی حرفهها و فنآوریها از دور خارج شده یا حرفهها و فنآوریهای جدید پا به عرصه میگذارند، جهتگیری شما نسبت به حرفه و سرمایهگذاریتان چیست؟
خواندن کتاب آیا شما یک ترابشر هستید؟ به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
گسترۀ مخاطب این اثر، اگرچه عام است؛ اما برای درک کلیت مطالب آن باید سطح متوسطی از پیشآگاهی وجود داشته باشد. در نتیجه خواندن این کتاب را به کسانی پیشنهاد میکنیم که در زمینه ترابشر اطلاعات دارند.
درباره فریدون اسفندیاری
اف ام – ۲۰۳۰ با نام اصلی فریدون اسفندیاری در ۲۳ مهر ۱۳۰۹ در بروکسل متولد شد. او نویسنده، فیلسوف، نظریهپرداز ترابشریت، مشاور و آیندهپژوه بود. او برای نخستین بار در دهۀ ۶۰ میلادی از واژۀ ترابشریت استفاده و مفهوم آن را توصیف کرد. فریدون اسفندیاری در سال ۱۳۷۹ درگذشت و جسد او به روش سرمازیستی نگهداری میشود. برخی میگویند دلیل این که او نام خود را به اف ام – ۲۰۳۰ تغییر داد این است که اول از همه این نام نشاندهندۀ امید و اعتقاد او به برگزاری یکصدمین جشن تولد خود در سال ۲۰۳۰ میلادی است و دوم، او با انتخاب این نام قصد داشت تا شیوههای مرسوم نامگذاری را زیر پا بگذارد.
بخشی از کتاب آیا شما یک ترابشر هستید؟
«آنچه ما را فراتر از برخی اندیشههای رویایی و تخیلی قرار میدهد که همواره خطر آنها در این گرایشها وجود دارد، چرایی و بهایی است که باید بابت چنین تغییراتی پرداخت. بهایی که از هماکنون در زمینههایی که دیگر نه تنها در حوزۀ آیندهپژوهشی، بلکه در زمینههای زندگی روزمره قرار میگیرد، قابل مشاهده هستند.»