کتاب پایان سرزنش، آغاز شفقت
سفری از خودتخریبی به خود دوستی واقعی، روایت زخمهایی که از خودم خوردم!
معرفی کتاب پایان سرزنش، آغاز شفقت
کتاب پایان سرزنش، آغاز شفقت نوشته فرناز نجف دری است و انتشارات قلعه شنی آن را منتشر کرده است. این کتاب از دل تجربههای شخصی نویسنده با خودسرزنشگری، فرسودگی خاموش و فاصلهگرفتن از خود شکل میگیرد و بعد بهسمت مفهوم شفقت به خود میرود. متن، فقط شرح رنج نیست؛ مسیری را نشان میدهد که در آن صدای منتقد درونی شناخته میشود و جای خود را به رابطهای کمتنشتر با خود میدهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب پایان سرزنش، آغاز شفقت
کتاب پایان سرزنش، آغاز شفقت نوشته فرناز نجف دری دربارهی رابطهای است که آدم با خودش میسازد یا از دست میدهد. هستهی اصلی اثر، شناخت صدای سرزنشگر درونی و دیدن ریشههای آن در تجربههای گذشته، کمالگرایی، مقایسه و نیاز به تأیید بیرونی است. نویسنده از همان ابتدا روشن میکند که مسئله فقط چند فکر منفی گذرا نیست، بلکه چرخهای فرساینده است که میتواند احساس کافینبودن را به بخشی از زندگی روزمره تبدیل کند. فضای اثر از دل تجربهی زیسته شکل گرفته و همین باعث شده بحثهای ذهنی و عاطفی آن بهجای کلیگویی، به موقعیتهای ملموس نزدیک بماند.
کتاب پایان سرزنش، آغاز شفقت در ۸ پرتو تنظیم شده است؛ از صدایی که نویسنده سالها آن را با خود واقعیاش اشتباه میگرفت تا فرسودگی خاموش، مکثی که مسیر را عوض میکند، کنار خود ماندن و سپس ورود به بحث شفقت به خود. در بخشهای میانی، عنوانهایی مثل ذهنی که نمیشناختیم، تعریف شفقت به خود، تفاوت شفقت به خود با عزتنفس و اعتمادبهنفس و ۴۰ تمرین برای ۴۰ روز شفقتورزی دیده میشود. این چیدمان نشان میدهد اثر فقط بر بیان احساسات تکیه ندارد و میخواهد میان تجربهی شخصی، توضیحهای روانشناختی و تمرینهای روزانه پیوند برقرار کند.
کتاب پایان سرزنش، آغاز شفقت حالوهوایی تأملی دارد و در بخشهای مختلف از شعر، خاطره، توضیح علمی و تمرین استفاده میکند تا نشان دهد خوددوستی قرار نیست یک شعار مبهم باشد. نویسنده بارها به لحظههایی برمیگردد که آدم در ظاهر به زندگی ادامه میدهد اما در درون از خودش دور شده است. از همین زاویه، اثر بیشتر از آنکه بر تغییر ناگهانی تکیه کند، بر مکث، دیدن، نامگذاری احساسات و برگشتن به خود تأکید دارد. نتیجه، متنی است که هم دربارهی زخمهای رابطه با خود حرف میزند و هم دربارهی امکان ساختن پناهگاهی درونی که بر پایهی مهربانی و آگاهی شکل میگیرد.
خلاصه کتاب پایان سرزنش، آغاز شفقت
کتاب پایان سرزنش، آغاز شفقت مسیر عبور از خودتخریبی به خوددوستی را دنبال میکند. فرناز نجف دری از تجربهی زیستهی خود شروع میکند؛ از سالهایی که صدای سرزنشگر درونی را با هویت واقعیاش یکی گرفته بود و از فرسودگیای که بیسروصدا در زندگیاش جا باز کرده بود. سپس با یک مکث ساده اما تعیینکننده، روندی تازه آغاز میشود: دیدن ریشههای این صدا، جداکردن آن از خود واقعی، شناخت سازوکار ذهن و مغز در موقعیتهای تهدید و آموختن شفقت به خود. کتاب در ادامه با تمرینها و توضیحهای مرحلهای نشان میدهد که برگشتن به خود، بیشتر از هر چیز، یک فرایند آگاهانه و تکرارشونده است.
چرا باید کتاب پایان سرزنش، آغاز شفقت را بخوانیم؟
دلایل خواندن این کتاب را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب خودسرزنشگری را فقط بهعنوان یک عادت ذهنی نشان نمیدهد و ریشههای آن را در تجربه، تربیت و گفتوگوی درونی بررسی میکند.
- خواننده با مطالعهی آن میتواند نشانههای فرسودگی خاموش و فاصلهگرفتن از خود را دقیقتر تشخیص دهد.
- این اثر میان روایت شخصی، توضیحهای روانشناختی و تمرینهای نوشتاری و ذهنی پیوند برقرار میکند.
- بخشهای مربوط به مغز، استرس، سوگیری منفی و بازآموزی ذهن کمک میکند مفهوم شفقت به خود فقط در حد یک توصیهی احساسی نماند.
- ۴۰ تمرین برای ۴۰ روز شفقتورزی، مسیر کتاب را از سطح شناخت به سطح پیگیری روزانه میبرد.
- این کتاب برای کسانی مناسب است که میخواهند بعد از اشتباه، خستگی یا لغزش، بهجای تشدید فشار درونی، شکل دیگری از مواجهه با خود را بشناسند.
خواندن این کتاب به این گروهها پیشنهاد میشود:
- کسانی که مدام خودشان را بابت اشتباهها، تأخیرها یا نرسیدن به معیارهای ذهنی سرزنش میکنند.
- خوانندگانی که میخواهند دربارهی شفقت به خود و تفاوت آن با عزتنفس و اعتمادبهنفس بیشتر بدانند.
- مخاطبانی که با فرسودگی خاموش، بیحسی عاطفی یا احساس دورشدن از خود دستوپنجه نرم میکنند.
- کسانی که به متنهای تأملی در حوزهی رابطه با خود و بازشناسی گفتوگوی درونی علاقه دارند.
- افرادی که دوست دارند در کنار توضیحهای مفهومی، تمرینهایی برای مشاهدهی احساسات و برگشتن به خود داشته باشند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب پایان سرزنش، آغاز شفقت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | پایان سرزنش، آغاز شفقت |
| عنوان دیگر | سفری از خودتخریبی به خود دوستی واقعی، روایت زخمهایی که از خودم خوردم! |
| موضوع | موفقیت و خودیاری، روانشناسی عمومی |
| حجم فایل کتاب | ۱۵.۲۳ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۸۸۹۴۲۱۸ |
| تعداد صفحهها | ۱۸۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۴۹۰۰۰ تومان |
کتاب با لحن بسیار روان و تاثیر گذار و راهکار های ساده میتونه پایان خیلی از دردهای ما باشه، حتما پیشنهاد میکنم لذت بردم و ممنون از طاقچه عزیز بابت این کتاب مفید.