کتاب عمر مفید
خواندن نظراتمعرفی کتاب عمر مفید
«عمر مفید» کتابی درباره راه و رسم زندگی نوشته حمزه مظفری مظاهری است. او در این کتاب تجریبات خودش را از زندگی برای خوانندگان نگاشتهاست.
در مقدمه کتاب میخوانید:
این کتاب نتیجه سالها مطالعه، تفکر و تجربیات شخصی من است و هدف از گردآوری آن این است که شما عزیزان با خواندنش یک انقلاب فرهنگی در وجودتان رخ دهد تا بتوانید از زیر بمباران امواج مسمومی رها شوید که از هر طرف و با هر ترفند، از سوی گرگان درنده و روباهان مکار و خوکان شهوتپرستِ آدمنما با هدف بهرهکشی از شما به سویتان پرتاب میکنند.
با روح و جسم سالم به زندگی خود ادامه دهید که همان هدیه خداوند به شماست. متأسفانه وقتی به افراد جامعه نگاه میکردم، میدیدم لایهای ضخیم از باورها و رسوم غلط روی افکار و باورهای منطقی و خداپسندانه اکثریت مردم را گرفته و نمیگذارد حقیقت را ببینند و آنقدر در باورهایشان ریشه دارند که حتی قشرهای تحصیلکرده ما هم گرفتارش میشوند و با آن زندگی میکنند؛ مثل قدرت جادو یا توّهمات پوچ و بیاثر. امید است با این کتاب بتوانم گامی در راه نابودی افکار فرسوده و ترویجِ خوب زندگیکردن بردارم.
در این کتاب، سعی کردم مطالب کلیدی را که در پیشبرد زندگی و موفقیت من خیلی مؤثر بودند کوتاه و مفید برای شما عزیزان یادآور شوم و آن را به همه فرزندان این مرز و بوم تقدیم کنم و امیدوارم شما نیز با الگو گرفتن از این تجربیات و تفکرها، نوعی انقلاب فرهنگی در باورهایتان ایجاد کنید و موفقیت را برای خودتان به ارمغان بیاورید تا در زندگی راضی و خوشنود شوید.
کلمهها
نگرشی نو بر مدیریت زنجیره تأمین در سازماندلنیا فرجی
تجربهگرایی رادیکال؛ دربارهی کار و نوشتار اتنوگرافیکمایکل د. جکسون
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۲۳,۹۷۰۷۰%
من فقط قسمتی از نمونه رو خوندم همونطور که خود نویسنده در اول کتاب گفته اند، تحصیلاتشان تا سوم راهنماییست به نظرم شاید فقط از تجربیات نویسنده که احتمالا در بقیه کتاب آمده باشد، میتوان استفاده کرد، ولی از برداشتها و توضیحات