کتاب من مسیحا هستم
مجموعه نقاشیهای محمدمسیحا یگانهراد
معرفی کتاب من مسیحا هستم
کتاب من مسیحا هستم مجموعهای از نقاشیهای محمدمسیحا یگانه راد است که شمس مرسلی مقدم آن را گردآوری کرده و انتشارات آوای چلچله شاهرود آن را منتشر کرده است. این اثر فقط کنار هم گذاشتن چند تصویر نیست؛ با چند جملهی کوتاه از زبان خالق نقاشیها، دنیایی شکل میگیرد که در آن نقاشی راهی برای سفر به جنگل، دریا، آسمان و کهکشانها میشود. کتاب حالوهوای کودکانهی آفرینش را ثبت کرده و نشان میدهد تصویرها چطور میتوانند زبان احساس، خیال و ارتباط با جهان باشند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من مسیحا هستم
کتاب من مسیحا هستم با محوریت نقاشیهای محمدمسیحا یگانه راد شکل گرفته و از همان ابتدا بر تجربهی شخصی او از ورود به دنیای رنگها تکیه دارد. متن کوتاه آغازین کتاب توضیح میدهد که علاقهی او به نقاشی از کودکی شروع شده و یک جعبه مدادشمعی و دفتر نقاشی، مسیر خیالورزی او را باز کرده است. همین مقدمهی کوتاه، کلید فهم فضای اثر است: نقاشی در این مجموعه فقط یک سرگرمی نیست، بلکه راهی برای دیدن، سفر کردن و حرف زدن با جهان اطراف است.
کتاب من مسیحا هستم بیش از آنکه بر توضیحهای طولانی متکی باشد، بر حضور مستقیم تصویرها استوار است. در اینجا مخاطب با مجموعهای روبهرو میشود که از نگاه یک کودک به طبیعت، فضا، حرکت، رنگ و شکل جان میگیرد. اشاره به جنگلها، دریاها، آسمان و کهکشانها در متن آغازین نشان میدهد که ذهن تصویرساز این مجموعه، مرزهای محیط روزمره را کنار زده و بهسوی فضاهای بازتر و خیالانگیزتر رفته است. همین ویژگی باعث میشود اثر، هم ثبت یک دوره از رشد هنری باشد و هم نشانهای از شیوهی نگاه کودک به جهان.
کتاب من مسیحا هستم درعینحال وجهی خانوادگی و حمایتی هم دارد. در متن ابتدایی، نقش پدر و مادر در دیده شدن نقاشیها و گردآوری آنها بهصورت کتاب پررنگ است. این نکته، اثر را به سندی از همراهی خانواده با استعداد کودک تبدیل میکند. تقدیم کتاب به فرزندان خوب ایران هم نشان میدهد که مجموعه فقط برای نمایش چند نقاشی فراهم نشده، بلکه میخواهد شوق آفرینش را به دیگر کودکان منتقل کند. از این منظر، کتاب فضایی گرم و انگیزهبخش دارد و بر ارزش خیال، استمرار و دیده شدن بیان تصویری کودک تأکید میکند.
خلاصه کتاب من مسیحا هستم
کتاب من مسیحا هستم مجموعهای تصویری است که با یک مقدمهی کوتاه از زبان محمدمسیحا یگانه راد آغاز میشود. او از شروع علاقهاش به نقاشی میگوید؛ از زمانی که با هدیهی تولدش وارد دنیای مدادشمعیها شد و نخستین تصویرش را کشید. بعد از آن، نقاشی برای او به راهی برای سفر در ذهن و خیال تبدیل میشود؛ سفری به طبیعت، آسمان، فضا و جهانهای دورتر. هستهی اصلی اثر، نمایش همین نگاه کودکانه به جهان است؛ نگاهی که در آن تصویرها فقط شکل نیستند، بلکه وسیلهای برای گفتوگو، دوست داشتن و نشان دادن چیزهایی هستند که با کلمهها بهسادگی بیان نمیشوند.
چرا باید کتاب من مسیحا هستم را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب من مسیحا هستم را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب نمونهای روشن از بیان تصویری یک کودک و شکل گرفتن جهان ذهنی او از راه نقاشی را نشان میدهد.
- مخاطب با دیدن این مجموعه میتواند رابطهی میان خیال، تجربهی شخصی و آفرینش هنری را بهتر درک کند.
- کتاب بر نقش حمایت خانواده در پرورش استعداد کودک تأکید کرده و این موضوع را در خود اثر ثبت کرده است.
- این اثر برای کسانی مناسب است که به نقاشی کودک، تخیل بصری و شیوهی نگاه کودکان به جهان علاقه دارند.
- حضور متن کوتاه آغازین کنار تصویرها، به مجموعه هویت شخصیتری داده و آن را از یک آلبوم صرفاً تصویری فراتر برده است.
خواندن کتاب من مسیحا هستم به این گروهها پیشنهاد میشود:
- والدینی که میخواهند نقش تشویق و همراهی در رشد هنری کودک را جدیتر ببینند.
- مربیان و علاقهمندان به نقاشی کودک که به شیوهی بیان تصویری در سنین پایین توجه دارند.
- کسانی که به مجموعههای تصویری با محوریت تخیل، طبیعت و جهان کودکانه علاقه دارند.
- مخاطبانی که دوست دارند با نگاه یک کودک به رنگ، فضا و جهان اطراف آشنا شوند.
- خانوادههایی که بهدنبال آثاری هستند که شوق نقاشی کشیدن را در کودکان تقویت کند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من مسیحا هستم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | من مسیحا هستم |
| عنوان دیگر | مجموعه نقاشیهای محمدمسیحا یگانهراد |