کتاب زینب (س) زینتِ خلقت
خواندن نظراتمعرفی کتاب زینب (س) زینتِ خلقت
«زینب (س) زینتِ خلقت» نوشته پروین گرامی درباره زندگی، صفات و کرامات حضرت زینب (س) است:
بیتردید زینب (سلاماللهعلیها) نه تنها زینت پدر، که گوهری درخشان بر تارک دنیا بود. دنیایی که هیچگاه قدردان گنجینههای واقعی خود نبوده و همواره به خاطر جفا به ایشان شرمنده و روسیاه است. حضرت زینب (سلاماللهعلیها) را میتوان پیام رسان و مبلغ عملی اندیشههای ناب اسلامی در زمانی دانست که حقیقت جای خود را به تزویر و اسلام ناب جای خود را به اسلام متظاهر اموی داده بود.
زینب (سلاماللهعلیها) را باید اسوه ولایتپذیری و جانفشانی در راه امامت و نماد معرفت الهی، صبر و استقامت، شهامت، سخنوری و موقع شناسی دانست؛ به معنای واقعی «کربلا در کربلا میماند اگر زینب نبود.»
زندگی پربار این بانوی مکرمه، سرشار از لحظهها و صحنههایی است که رقم خوردن هر یک از آنها برگ زرینی بر تاریخ بشریت به حساب آمده و تندیسی از انسان کامل را در برابر تاریخ و انسانهایی قرار می دهد که نیل به تکامل را هدف آفرینش خود دانسته و چنگ زدن به این ریسمان الهی را بر خود واجب میدانند.
تدبر در قرآن کریم؛ جلد اول (فراگیر و عمومی)
علی صبوحی طسوجی
ادیسونتئودور رولند
تدبر در قرآن کریم؛ جلد چهارم (استنادی و استدلالی)علی صبوحی طسوجی
پژوهش دانش آموزیعلیرضا مصباحفر
درسنامه تفسیر ترتیبی (۱) (تفسیر سوره بقره)محمدحسین محمدی
سفر امامین علیهماالسلام به دمشق: ماجرای سفر امام باقر و امام صادق علیهماالسلام به سوریهمحمدرضا انصاری
تدبر در قرآن کریم؛ جلد سوم (فراگیر و عمومی)علی صبوحی طسوجی
رجعت (ترجمهی کتاب الإیقاظ من الهجعة بالبرهان علی الّرجعة)محمد بن حسن حر عاملی
ایستادگی کن!
ورونیکا چمبرز
نجوم به زبان سادهحمیده اکبری تالارپشتی
ماهیت اعتبار اسنادی در حقوق تجارت بین المللمرضیه صادق بزرگی
مشکلات حقوقی در انتقال حق سرقفلی و راهکاری پیشگیریمرضیه صادق بزرگی
فیزیک برای همهآماندا کنت
راهنمای سفر: خودآموز مکالمات و اصطلاحات کاربردی انگلیسی با ترجمه فارسیعاطفه مشایخی کرهرودی
ظلمت شبپروین گرامی
مقیاسهای سنجش در روانشناسی ورزشی و فعالیت بدنی (جلد دوم)رابرت اکلوند
شیطانپرستیحمیدرضا رضایی
السلام علیک ِ یا عقیله ی بنی هاشم ؛ . تا که یک چشمه عیان شد در تو از جلوه ی «مولا» چشم در چشم خدا کردی و گفتی تو : «جمیلا» .
«ما رأیتُ الّا جمیلاً» هیچ ندیدم جز زیبـــایــــی
بینهایت به اسمم افتخار میکنم ، افتخار میکنم هم اسم کسی هستم که صبورتر از ایوب است ، زینت خلقت است ، دختر امیرالمؤمنین است ، دختر فاطمه است و خواهر حسن و حسین است ... و حالا منی که
این کتاب به طور مختصر و مفید به سیره حضرت زینب سلام الله علیها پرداخته است در عین حال به موازات آن، اتفاقات و امور مهم سایر اهل بیت گفته می شود
فوق العاده اموزنده و عالی و شناساننده شخصیت بزرگ و والا مقام حضرت زینب(سلام الله علیها)