کتاب مجموعه آزمون های آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر)
معرفی کتاب مجموعه آزمون های آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر)
کتاب مجموعه آزمونهای آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر) نوشتهی ریک ریردان با ترجمهی سوگند رجبینسب داستان تازهای از ماجراجوییهای آپولو در قالب نوجوان فانی است. این کتاب ادامهی مستقیم حوادث جلدهای قبلی است و خواننده را از آسمان لسآنجلس تا اردوگاه ژوپیتر در خلیج سانفرانسیسکو دنبال خود میکشد. روایت با ترکیبی از طنز، نبرد، اسطوره و زندگی روزمرهی نیمهخدایان پیش میرود و در دل خود سوگواری برای قهرمانی از دسترفته، تهدید امپراتورهای رومی و هیولاهای جهان زیرین را در هم میآمیزد. نشر بهنام آن را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مجموعه آزمون های آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر)
کتاب مجموعه آزمونهای آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر) ماجراهای آپولو را در نقطهای تیرهتر و جدیتر از همیشه دنبال میکند؛ جایی که او در بدن نوجوانی به نام لِستر، همراه مگ مککافری، تابوت جیسون گریس را برای خاکسپاری به اردوگاه ژوپیتر میبرد. ریک ریردان در این کتاب، سوگواری برای قهرمانی کشتهشده را با طنز گزندهی آپولو، ارجاعهای تاریخی و موسیقایی، و تهدیدی رو به گسترش از سوی امپراتورهای رومی و هیولاهای جهان زیرین در هم تنیده است. در کتاب مجموعه آزمونهای آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر) ساختار فصلبندیشدهی آشنا ادامه دارد؛ هر فصل با عنوانی سهسطری و شوخطبعانه آغاز میشود که حالوهوای آن بخش را نشان میدهد. در فصلهای آغازین، سقوط نعشکش حامل تابوت، حملهی یورینوموسها، ورود به اردوگاه از راه مخفی دریاچهی تمسکال، و مواجهه با هیزل، فرانک و دیگر رومیها روایت شده است. در لایهی زیرین، کتاب به پیشگوییهای تاریک، «ماه خونین»، قدرتگیری «ثالث» و پادشاه مردگان اشاره کرده است و نشان میدهد که نبردهای قبلی تنها مقدمهای برای تهدیدی بزرگتر بودهاند. کتاب مجموعه آزمونهای آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر) علاوهبر صحنههای اکشن، روی روابط میان شخصیتها تمرکز کرده است: اندوه هیزل از مرگ جیسون، احساس گناه آپولو، لجبازی و مراقبت مگ، و دوگانگی فانها و حوریها میان فرار و کمک. فضای اردوگاه ژوپیتر زخمی و کمجمعیت است و همین حالوهوای جنگی و فرسوده، بستر اصلی ادامهی داستان را میسازد.
خلاصه داستان مجموعه آزمون های آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر)
در کتاب مجموعه آزمونهای آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر) آپولو که هنوز در بدن فانی لستر گیر افتاده، همراه مگ مککافری تابوت جیسون گریس را با هواپیمای شخصی به اوکلند میآورد تا او را در اردوگاه ژوپیتر به خاک بسپارند. سفر سوگواری خیلی زود به نبردی تازه تبدیل میشود: حملهی یورینوموسها، سقوط نعشکش در دریاچهی تمسکال، و ورود اضطراری از راه مخفی به اردوگاه. در ادامه، کتاب مجموعه آزمونهای آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر) نشان میدهد که اردوگاه ژوپیتر پس از جنگی سنگین، نیمهخالی و زخمی است و تهدیدی بزرگتر در راه است؛ از ناوگان کالیگولا تا «سپاه ارباب» و مردگان پادشاه. آپولو با زخم چنگال یورینوموس، ترس از تبدیلشدن به مردهی متحرک، و احساس گناه نسبت به مرگ جیسون دستوپنجه نرم میکند، درحالیکه باید برای پیشگوییهای بعدی و نبردی که به دلفی و پیتون ختم میشود آماده شود.
چرا باید کتاب مجموعه آزمون های آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر) را بخوانیم؟
کتاب مجموعه آزمونهای آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر) ترکیبی از طنز خودویرانگر آپولو، اکشن مداوم، و فضای احساسی سوگواری و وفاداری است. خواننده در کنار نبرد با هیولاها و امپراتورها، با چهرهی آسیبپذیر خدای سابق، زخمهای اردوگاه ژوپیتر و سنگینی پیشگوییها روبهرو میشود و تصویری پرجزئیاتتر از دنیای نیمهخدایان به دست میآورد.
کتاب مجموعه آزمونهای آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر) به کسانی پیشنهاد میشود که جلدهای قبلی آزمونهای آپولو یا مجموعههای پرسی جکسون و قهرمانان المپ را دنبال کردهاند، به داستانهای ماجراجویانهی اسطورهای با لحن طنزآمیز علاقهمندند، و دوست دارند فضای اردوگاه ژوپیتر و شخصیتهای رومی را عمیقتر تجربه کنند.
بخشی از کتاب مجموعه آزمون های آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر)
«من به تحویل اجساد اعتقاد دارم. انگار ادب اینطور حکم میکند مگر نه؟ جنگجویی میمیرد و باید هر کاری از دستت برمیآید انجام دهی و جسدش را به خانواده و دوستانش تحویل دهی تا بتوانند آن را طبق رسم و رسوم به خاک بسپارند. شاید هم من خیلی سنتی هستم. (به هرحال بیشتر از چهار هزار سال سن دارم.) اما به نظر من اگر فردی را طبق رسم و رسوم دفن نکنی، نوعی بیحرمتی است. برای مثال آشیل در جنگ تروآ حسابی عوضی بازی درآورد. او جسد قهرمان جنگ تروآ، هکتور، را چندین روز با ارابه دور شهر چرخاند. در نهایت من، زئوس را متقاعد کردم آن مردک را وادار کند جسد را به پدر و مادر هکتور تحویل دهد تا به خاک سپرده شود. منظورم این است که به هرحال باید برای افرادی که میکشید احترام قائل باشید. بعد هم موضوع جسد الیور کرامبل پیش آمد. من طرفدارش نبودم، اما دلیل نمیشود. انگلیسیها ابتدا او را به خاک میسپارند، بعد به این نتیجه میرسند که از او متنفرند، پس دوباره این مرد بیچاره را از قبر بیرون میکشند و سرش را از تنش جدا میکنند. بعد سرش دههها روی نیزهای آویزان میمانند و سپس مانند یک گوی شیشهای بانمک از مجموعهداری به مجموعهداری دیگر میرسد. سرانجام در سال ۱۹۶۰، زیر گوش تعدادی از افراد مهم گفتم که: «کافیه! من آپولوی خدا هستم و بهتون دستور میدم اون کله رو دفن کنین. دیگه دارین حالم رو بهم میزنین.»»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مجموعه آزمون های آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | مجموعه آزمون های آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر) |
| عنوان انگلیسی: | The tyran's tomb, |