معرفی و دانلود کتاب مجموعه آزمون های آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مجموعه آزمون های آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر)

کتاب مجموعه آزمون های آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر)

نوع کتاببدون نظر
ریک ریردان، سوگند رجبی نسب
انتشارات:
انتشارات بهنام

معرفی کتاب مجموعه آزمون های آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر)

کتاب مقبره پادشاه ستمگر (The tyrant's tomb)، جلد چهارم از مجموعه آزمون‌ های آپولو، نوشته ریک ریردان و ترجمه سوگند رجبی نسب، داستان تازه‌ای از ماجراجویی‌های آپولو در قالب نوجوانی فانی است که نشر بهنام در سال ۱۳۹۹ آن را منتشر کرده است. این کتاب ادامه‌ی ماجراهای جلدهای قبلی است و خواننده را از آسمان لس‌آنجلس تا اردوگاه ژوپیتر در خلیج سانفرانسیسکو به دنبال خود می‌کشد. داستان با ترکیبی از طنز، نبرد، اسطوره و زندگی روزمره‌ی نیمه‌خدایان پیش می‌رود و سوگواری برای قهرمانی ازدست‌رفته، تهدید امپراتورهای رومی و هیولاهای جهان زیرین را در هم می‌آمیزد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مقبره پادشاه ستمگر اثر ریک ریردان

کتاب مقبره پادشاه ستمگر ماجراهای آپولو را در نقطه‌ای تیره‌تر و جدی‌تر از همیشه دنبال می‌کند؛ جایی که او در بدن نوجوانی به نام لِستر، همراه با مگ مک‌کافری، تابوت جیسون گریس را برای خاکسپاری به اردوگاه ژوپیتر می‌برد. ریک ریردان در این کتاب در ۴۳ فصل، سوگواری برای قهرمانی کشته‌شده را با طنز گزنده‌ی آپولو، ارجاع‌های تاریخی و موسیقایی و تهدیدی فزاینده از سوی امپراتورهای رومی و هیولاهای جهان زیرین ترکیب کرده است. هر فصل کتاب با عنوانی سه‌سطری و شوخ‌طبعانه آغاز می‌شود که حال‌وهوای آن را نشان می‌دهد. در فصل‌های آغازین، سقوط نعش‌کش حامل تابوت، حمله‌ی یورینوموس‌ها، ورود به اردوگاه از راه مخفی دریاچه‌ی تمسکال و مواجهه با هیزل، فرانک و دیگر رومی‌ها روایت شده است.

کتاب مقبره پادشاه ستمگر در لایه‌ی زیرین، به پیش‌گویی‌های تاریک، «ماه خونین»، قدرت‌گیری «ثالث» و پادشاه مردگان اشاره می‌کند و نشان می‌دهد که نبردهای قبلی تنها مقدمه‌ای برای تهدیدی بزرگ‌تر بوده‌اند. ریک ریردان علاوه‌بر صحنه‌های اکشن، بر روابط میان شخصیت‌ها نیز تمرکز کرده است؛ اندوه هیزل از مرگ جیسون، احساس گناه آپولو، لجبازی و مراقبت مگ و دوگانگی فان‌ها و حوری‌ها میان فرار و کمک. اردوگاه ژوپیتر زخم‌خورده و کم‌جمعیت است و همین حال‌وهوای جنگی و فرسوده بستر اصلی ادامه‌ی داستان را می‌سازد.

خلاصه داستان مقبره پادشاه ستمگر

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

در کتاب مقبره پادشاه ستمگر، آپولو که هنوز در بدن فانی لستر گیر افتاده، همراه با مگ مک‌کافری، تابوت جیسون گریس را با هواپیمای شخصی به اوکلند می‌آورد تا او را در اردوگاه ژوپیتر به خاک بسپارند. سفر سوگواری خیلی زود به نبردی تازه تبدیل می‌شود: حمله‌ی یورینوموس‌ها، سقوط نعش‌کش در دریاچه‌ی تمسکال و ورود اضطراری از راه مخفی به اردوگاه.

ریک ریردان در کتاب مقبره پادشاه ستمگر نشان می‌دهد که اردوگاه ژوپیتر پس از جنگی سنگین، نیمه‌خالی و زخم‌خورده است و تهدیدی بزرگ‌تر در راه است؛ از ناوگان کالیگولا تا «سپاه ارباب» و مردگان پادشاه. آپولو با زخم چنگال یورینوموس، ترس از تبدیل‌شدن به مرده‌ی متحرک و احساس گناه از مرگ جیسون دست‌وپنجه نرم می‌کند، درحالی‌که باید برای پیش‌گویی‌های بعدی و نبردی که به دلفی و پیتون ختم می‌شود، آماده شود.

چرا باید کتاب مقبره پادشاه ستمگر را بخوانیم؟

کتاب مقبره پادشاه ستمگر ترکیبی از طنز خودویرانگر آپولو، اکشن و فضای احساسی سوگواری و وفاداری است. خواننده در کنار نبرد با هیولاها و امپراتورها، با چهره‌ی آسیب‌پذیر خدای سابق، زخم‌های اردوگاه ژوپیتر و سنگینی پیش‌گویی‌ها روبه‌رو می‌شود و تصویری پرجزئیات از دنیای نیمه‌خدایان به دست می‌آورد.

خواندن کتاب مقبره پادشاه ستمگر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب مقبره پادشاه ستمگر به کسانی پیشنهاد می‌شود که جلدهای قبلی مجموعه‌ی آزمون‌ های آپولو یا مجموعه‌های پرسی جکسون و قهرمانان المپ را دنبال کرده‌اند و به داستان‌های ماجراجویانه‌ی اسطوره‌ای با لحن طنزآمیز علاقه‌مندند.

درباره ریک ریردان

ریک ریردان، با نام کامل ریچارد راسل ریردان جونیور، در ۵ ژوئن ۱۹۶۴ متولد شد. او نویسنده‌ای آمریکایی و از برجسته‌ترین خالقان ادبیات فانتزی و ماجراجویانه برای نوجوانان است. آثار او به بیش از ۴۰ زبان ترجمه شده و میلیون‌ها نسخه از آن‌ها در سراسر جهان فروش رفته است. ریردان بیش از هر چیز با مجموعه‌ی پرسی جکسون و المپ‌نشینان شناخته می‌شود؛ مجموعه‌ای که با تلفیق اسطوره‌های یونانی و رومی با زندگی نوجوانان امروزی، به یکی از موفق‌ترین و محبوب‌ترین مجموعه‌های ادبی نوجوان در جهان تبدیل شده است.

ریردان فعالیت ادبی خود را با نگارش رمان‌های معمایی آغاز کرد و نخستین رمان بلندش، تکیلای بزرگ قرمز، سرآغاز مجموعه‌ی ترس ناوار بود. بااین‌حال، نقطه‌ی عطف کارنامه‌ی او در سال ۲۰۰۵ و با انتشار دزد آذرخش، نخستین جلد از مجموعه‌ی پرسی جکسون، رقم خورد. او در آثارش اسطوره‌ها و افسانه‌های کهن را با ماجراهای پرهیجان و شخصیت‌های امروزی در هم می‌آمیزد و روایت‌هایی جذاب برای نوجوانان خلق می‌کند. از مهم‌ترین آثار او می‌توان به مجموعه‌های پرسی جکسون و المپ‌نشینان، قهرمانان المپ، آزمون‌ های آپولو و «مگنس چیس و خدایان آسگارد» اقیانوس اشاره کرد.

ایده‌ی شکل‌گیری مجموعه‌ی پرسی جکسون از داستان‌هایی الهام گرفت که ریردان برای پسرش تعریف می‌کرد. او با بهره‌گیری از تجربه‌های شخصی خود، شخصیت اصلی داستان را نوجوانی با اختلال کم‌توجهی‌ـ‌بیش‌فعالی و نارساخوانی خلق کرد. همین ویژگی، در کنار طنز، ماجراجویی و روایت‌های پرکشش، سبب شد تا آثار او با استقبال گسترده‌ی نوجوانان و جوانان در سراسر جهان روبه‌رو شود.

بخش مهمی از موفقیت ریردان به توانایی او در بازآفرینی اسطوره‌های باستانی برای مخاطبان معاصر بازمی‌گردد. او در آثار مختلف خود از اساطیر یونانی، رومی، مصری و اسکاندیناوی بهره گرفته و آن‌ها را در قالب داستان‌هایی مدرن و خواندنی بازآفرینی کرده است. محبوبیت این آثار زمینه‌ساز اقتباس‌های متعددی در قالب فیلم‌های سینمایی، رمان‌های گرافیکی و مجموعه‌های تلویزیونی شده است. ریردان همچنین از سال ۲۰۲۳ به‌عنوان یکی از خالقان و تهیه‌کنندگان اجرایی مجموعه‌ی تلویزیونی پرسی جکسون و المپ‌نشینان در این پروژه حضور دارد.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

ریردان در طول فعالیت حرفه‌ای خود جوایز و افتخارات متعددی کسب کرده است. او در سال ۱۹۹۹ جایزه‌ی ادگار را دریافت کرد و رمان دزد آذرخش نیز موفق به کسب جایزه‌ی مارک تواین در سال ۲۰۰۸ و جایزه‌ی ربکا کادیل در سال ۲۰۰۹ شد. این کتاب همچنین عنوان کتاب برگزیده‌ی معلمان در آمازون و جایزه‌ی بهترین کتاب نوجوان کارولینای جنوبی را به دست آورد. کتاب هرم سرخ در سال ۲۰۱۰ جایزه‌ی بهترین کتاب لایبرری ژورنال را برای او به ارمغان آورد و رمان پرنسس اقیانوس نیز در سال ۲۰۲۱ برنده‌ی جایزه‌ی گودریدز در بخش ادبیات کودک و نوجوان شد. این موفقیت‌ها تنها بخشی از کارنامه‌ی نویسنده‌ای هستند که نقش مهمی در محبوبیت ادبیات اسطوره‌ای و فانتزی در میان نسل جدید خوانندگان ایفا کرده است.

بخشی از کتاب مقبره پادشاه ستمگر

«انگار ادب اینطور حکم می‌کند، مگر نه؟ جنگجویی می‌میرد و باید هر کاری از دستت برمی‌آید انجام دهی و جسدش را به خانواده و دوستانش تحویل دهی تا بتوانند آن را طبق رسم و رسوم به خاک بسپارند. شاید هم من خیلی سنتی هستم. (به هرحال بیشتر از چهار هزار سال سن دارم.) اما به نظر من اگر فردی را طبق رسم و رسوم دفن نکنی، نوعی بی‌حرمتی است.

برای مثال آشیل در جنگ تروآ حسابی عوضی بازی درآورد. او جسد قهرمان جنگ تروآ، هکتور، را چندین روز با ارابه دور شهر چرخاند. در نهایت من، زئوس را متقاعد کردم آن مردک را وادار کند جسد را به پدر و مادر هکتور تحویل دهد تا به خاک سپرده شود. منظورم این است که به هرحال باید برای افرادی که می‌کشید احترام قائل باشید.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجموعه آزمون های آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمجموعه آزمون های آپولو (کتاب چهارم، مقبره پادشاه ستمگر)
عنوان در زبان مبدأThe tyran's tomb,
موضوعرمان، داستان خارجی
نویسندهریک ریردان
مترجمسوگند رجبی نسب
انتشاراتانتشارات بهنام
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه آزمون‌های آپولو

نظری برای کتاب ثبت نشده است.