معرفی کتاب تو قلب منی
کتاب من به تو ایمان دارم نوشته ماریان ریچموند و ترجمه عزت عسگرانی، اثری تصویری و احساسی درباره پیوند عمیق میان مادر و فرزند است که انتشارات آفام آن را منتشر کرده است. متن کتاب با جملهها و تصویرهای کوتاه، لحظههای روزمرهی زندگی را به احساسهایی مثل عشق، صبوری، افتخار، دلگرمی و همراهی گره میزند. محور اصلی آن فقط دوستداشتن نیست، بلکه نشاندادن این است که حضور یک کودک چگونه نگاه بزرگترها را به زندگی تغییر میدهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تو قلب منی
کتاب من به تو ایمان دارم از ماریان ریچموند، روایت عاطفی یک مادر از احساسی است که در کنار رشد فرزندش شکل میگیرد و هر روز معنای تازهای پیدا میکند. متن کتاب از همان ابتدا بر انتظار، خیالپردازی و شگفتیِ روبهروشدن با یک کودک تکیه دارد؛ کودکی که نهفقط عضوی از خانواده، بلکه منشأ تغییر در نگاه، صبر، شادی و حتی شیوهی تجربهکردن جهان است. جملهها کوتاهاند و هر صفحه بر یک حس یا موقعیت متمرکز میشود؛ از بازی و خنده تا آرامشِ آغوش، از روزهای سخت تا لحظههای غرور و قدردانی.
کتاب من به تو ایمان دارم بیش از آنکه بر ماجرا تکیه داشته باشد، بر ثبت لحظهها و نامگذاری احساسها استوار است. در این اثر، رابطهی مادر و فرزند بهصورت مجموعهای از تجربههای کوچک اما ماندگار نشان داده میشود؛ تجربههایی مثل تماشای خواب کودک، بازیهای ساده، دلگرمیدادن پس از اشتباه و دیدن دنیا از دریچهی چشمهای او. همین انتخاب باعث شده است که کتاب حالوهوایی نزدیک به گفتوگوی درونی پیدا کند؛ گویی بزرگتر خانواده میکوشد آنچه را همیشه حس کرده، به زبان بیاورد.
کتاب من به تو ایمان دارم در کنار متن، بر تصویرگری نیز تکیه دارد و همین همراهیِ واژه و تصویر، فضای آن را گرم و ملموس کرده است. لحن گفتاریِ ترجمه هم با فضای عاطفی اثر هماهنگ است و به انتقال حس نزدیکی کمک میکند. درونمایهی اصلی کتاب، پذیرش و دوستداشتن بیقیدوشرط است، اما در لایهای عمیقتر از رشد دوطرفه هم حرف میزند؛ اینکه کودک فقط یاد نمیگیرد، بلکه به بزرگترها هم صبر، توجه، بازیگوشی و شکل دیگری از عشق را یادآوری میکند.
خلاصه کتاب تو قلب منی
کتاب من به تو ایمان دارم مجموعهای از جملههای کوتاه و پیوسته است که از زبان یک مادر، احساس او را نسبت به فرزندش بیان میکند. متن از روزهایی شروع میشود که او در خیالِ شکلگرفتن خانوادهاش است و بعد به لحظههای واقعی زندگی میرسد؛ بازیکردن، خندیدن، بغلکردن، دلنگرانشدن، صبورماندن و افتخارکردن. در هر بخش، کودک از زاویهای تازه دیده میشود: گاهی دلیل شادی، گاهی منشأ آرامش و گاهی کسی که به زندگی معنا و جهت دیگری میدهد. کتاب در اصل تلاشی است برای بهزبانآوردن احساسی که در رابطهی نزدیک میان مادر و فرزند جریان دارد و در اتفاقهای سادهی روزمره خودش را نشان میدهد.
چرا باید کتاب تو قلب منی را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب من به تو ایمان دارم را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب احساسهای پیچیدهی رابطهی مادر و فرزند را در قالب جملههای کوتاه و روشن بیان میکند.
- متن کتاب نشان میدهد که لحظههای عادی زندگی خانوادگی چگونه میتوانند معنای عاطفی عمیقی پیدا کنند.
- همراهی تصویرها با متن، دریافت حس هر صفحه را کاملتر میکند و کتاب را به اثری مناسب برای بلندخوانی تبدیل میکند.
- کتاب فقط از محبت حرف نمیزند، بلکه از صبر، دلگرمی، افتخار و رشد در کنار کودک هم سخن میگوید.
- خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که میخواهند احساسهای نزدیک به روابط خانوادگی را دقیقتر دریابند.
خواندن کتاب من به تو ایمان دارم به این گروهها پیشنهاد میشود:
- پدران و مادرانی که میخواهند احساس خود را درباره فرزندشان در قالبی کوتاه و تصویری مرور کنند.
- خانوادههایی که به کتابهای تصویری با محور عشق، همراهی و پیوند عاطفی علاقه دارند.
- کسانی که برای بلندخوانی کنار کودک بهدنبال متنی احساسی و کوتاه هستند.
- خوانندگانی که از آثاری درباره لحظههای کوچک اما ماندگار زندگی خانوادگی لذت میبرند.
- مخاطبانی که میخواهند کتابی درباره دلگرمیدادن، پذیرش و افتخار به رشد کودک بخوانند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تو قلب منی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | تو قلب منی |
| عنوان در زبان مبدأ | I Believe in You |