کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه)
فارسی ـ انگلیسی
معرفی کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه)
کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) (I Believe in You) نوشته ماریان ریچموند و ترجمه عزت عسگرانی است؛ اثری تصویری که رابطهی عاطفی میان بزرگتر و کودک را از خلال جملههایی کوتاه و صمیمی نشان میدهد. متن کتاب بر لحظههای کوچک زندگی روزمره تکیه دارد؛ از بازی و خنده تا دلگرمیدادن در روزهای سخت. این کتاب را انتشارات آفام منتشر کرده است و در کنار متن فارسی، نسخهی انگلیسی هم آمده است. محور اصلی آن یادآوری این نکته است که کودک میتواند همزمان مایهی شادی، امید، صبر و افتخار باشد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) اثر ماریان ریچموند
کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) (فارسی ـ انگلیسی) نوشته ماریان ریچموند، اثری تصویری و عاطفی است که بر پیوند میان کودک و بزرگتری که او را دوست دارد، تمرکز کرده است. متن از زاویهای سرشار از مهر پیش میرود و نشان میدهد که حضور یک کودک چگونه میتواند معنای تازهای به لحظههای عادی زندگی بدهد. جملهها کوتاهاند و هرکدام بخشی از یک احساس را روشن میکنند؛ احساسی که گاهی در خنده و بازی دیده میشود و گاهی در آغوش، دلگرمی و همراهی. دوزبانهبودن اثر هم باعث شده متن در دو لایهی فارسی و انگلیسی پیش برود و برای خواندن مشترک در فضای خانواده مناسب باشد.
کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) فقط بر دوستداشتن تأکید نمیکند، بلکه از دیدن، پذیرفتن و باورداشتن کودک هم حرف میزند. در بخشهای مختلف، کودک کسی است که با تخیلش به اشیا جان میدهد، با بازیهای ساده فضا را عوض میکند و حتی در روزهای دشوار، بهانهای برای صبر و شروع دوباره میشود. متن بهجای روایت یک ماجرای پیوسته، مجموعهای از لحظهها و حسها را کنار هم میگذارد تا تصویری کاملتر از رابطهی عاطفی بسازد. تصویرها نیز در همین مسیر حرکت میکنند و حالوهوای گرم و خانگی اثر را پررنگتر نشان میدهند. آنچه در این کتاب برجسته میشود، بیان روشن احساساتی است که گاهی در زندگی روزمره حضور دارند، اما کمتر به زبان آورده میشوند.
خلاصه کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه)
کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) مجموعهای از جملهها و تصویرهاست که احساس یک بزرگتر را نسبت به کودک بیان میکند. متن از پیش از شکلگرفتن تصویر خانواده آغاز میشود و بعد به لحظههایی میرسد که کودک با خنده، بازی، خیالپردازی، آرامش، تلاش و حتی روزهای سخت، معنای تازهای به زندگی میدهد. در هر بخش، کودک از زاویهای تازه دیده میشود؛ گاهی مایهی شادی است، گاهی دلیل صبر، گاهی سرچشمهی افتخار و گاهی هدیهای که از آغاز با عشق همراه بوده است. هستهی اصلی کتاب بر این ایده استوار است که محبت فقط در دوستداشتن خلاصه نمیشود و با باورداشتن، همراهیکردن و دیدن تواناییهای کودک کاملتر میشود.
چرا باید کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب احساسات عمیق میان کودک و بزرگتر را در قالب جملههایی کوتاه و تصویرهای روشن نشان میدهد.
- متن کتاب به بیان عاطفههایی کمک میکند که گفتنشان در زندگی روزمره همیشه آسان نیست.
- خواننده با مطالعهی آن میتواند به اهمیت دلگرمی، پذیرش و باورداشتن کودک بیشتر فکر کند.
- دوزبانهبودن اثر امکان خواندن همزمان متن فارسی و انگلیسی را فراهم میکند.
- این کتاب بر لحظههای کوچک اما تعیینکنندهی رابطهی عاطفی تمرکز دارد؛ از بازی و خنده تا آرامکردن و امیددادن.
خواندن کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) به این گروهها پیشنهاد میشود:
- پدرها و مادرهایی که میخواهند احساس محبت و دلگرمی خود را به کودک بیان کنند.
- خانوادههایی که به کتابهای تصویری با محور رابطهی عاطفی میان بزرگتر و کودک علاقه دارند.
- مخاطبانی که میخواهند کتابی کوتاه برای بلندخوانی و گفتوگو در کنار کودک داشته باشند.
- کسانی که به آثار دوزبانه برای همراهی با متن فارسی و انگلیسی توجه دارند.
- خوانندگانی که از کتابهایی با حالوهوای گرم، خانگی و احساسمحور استقبال میکنند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من به تو ایمان دارم (دوزبانه) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | من به تو ایمان دارم (دوزبانه) |
| حجم فایل کتاب | ۴۸.۰۳ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۹۰۹۱۳۱۹ |
| تعداد صفحهها | ۳۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۲۰۰۰ تومان |
| مجموعه و فروست | کتابهای خرس مهربون انتشارات آفام (واحد کودک و نوجوان انتشارات آفام) |
| ردهبندی سنی | ۷ سال به بالا، ۸ سال به بالا، ۹ سال به بالا |
| زبان کتاب | انگلیسی |