کتاب کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم)
معرفی کتاب کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم)
کتاب کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم) نوشتهی فردین شورج مجموعهای از روایتها و خاطرات طنزآمیز دربارهی فرازونشیبهای راهاندازی و توسعهی کسبوکار است که نشر چاپ و نشر دادنامه آن را منتشر کرده است. نویسنده با استفاده از تجربههای شخصی و موقعیتهای اغراقآمیز، از جهانیشدن کسبوکار تا استارتاپهای دیجیتال، از برندینگ تا جذب سرمایه را در قالب داستانهای کوتاه و اپیزودیک روایت کرده است. در این کتاب، هر داستان به یکی از چالشهای رایج کارآفرینان میپردازد و در پسِ شوخیها، نکتههایی دربارهی خطاهای رایج و سوءتفاهمهای دنیای کسبوکار دیده میشود. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم)
کتاب کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم) ادامهی مجموعهای است که فردین شورج در آن تجربهها و خطاهای کارآفرینانه را در قالب داستانهای طنزآمیز روایت کرده است. ساختار این کتاب بر پایهی داستانهای کوتاه و شمارهگذاریشده شکل گرفته که هرکدام یک موقعیت مشخص در مسیر رشد کسبوکار را هدف گرفته است؛ از رؤیای جهانیشدن تا درگیری با بدهیها و از هیجان نوآوری تا واقعیتهای تلخ بازار. در کتاب کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم) هر بخش با یک محور مشخص پیش میرود؛ برای نمونه در بخش «بزرگ شدن» داستانهایی مثل «گسترش جهانی یا گسترش بدهی؟!» و «استخدام نیروی کار با جمع کردن فامیل!» نشان میدهد چگونه تصمیمهای ظاهراً جذاب میتواند به بحران مالی یا آشفتگی سازمانی منجر شود. در بخش «فروش عامل توسعه کسب و کار» داستانهایی مانند «فروش دو برابر اما سود نصف!» و «افزایش ظرفیت تولید یا افزایش موجودی انبار؟!» به سوءبرداشتهای رایج دربارهی فروش، تخفیف و تولید بیشتر میپردازد. کتاب کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم) در بخشهای بعدی سراغ موضوعهایی مثل برندینگ، شعار تبلیغاتی، ثبت برند، کارآفرینی الکترونیک، اینفلوئنسر مارکتینگ، استارتاپهای مبتنیبر هوش مصنوعی، جذب سرمایه، عرضه در بورس و ادغام با شرکتهای بزرگ رفته است. عناوینی مانند «برندینگ یا برندسوزی؟!»، «محصول انقلابی یا فاجعه علمی؟!»، «اینفلوئنسر مارکتینگ یا اینفلوئنسر فراری؟!» و «استارتاپ ۸۲۳ مشاور مجازی در کل جهان!» نشان میدهد نویسنده با زبانی شوخطبعانه، فاصلهی میان رؤیاهای پرزرقوبرق و واقعیتهای سخت کسبوکار را به تصویر کشیده است. در کتاب کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم) هر داستان همزمان یک خاطرهی شخصی، یک موقعیت نمایشی و یک هشدار غیرمستقیم است؛ هشدار نسبتبه تصمیمهای شتابزده، اعتماد بیشازحد به تبلیغات، بیتوجهی به بازار و نادیدهگرفتن عدد و حساب. این ترکیب طنز و تجربهی میدانی، فضای کتاب را به مجموعهای از «اشتباهات قابلخنده اما جدی» تبدیل کرده است.
خلاصه داستان کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم)
کتاب کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم) مجموعهای از ۶۰ داستان شمارهدار است که هرکدام یک خطای رایج یا سوءبرداشت در مسیر کارآفرینی را روایت میکند. نویسنده از رؤیای جهانیکردن کسبوکار شروع کرده و بهتدریج به موضوعهایی مثل استخدام فامیلی، تخفیفهای افراطی، تولید بیحساب، برند لوکس، شعارهای اشتباه، ثبت برند، محصولهای بهظاهر انقلابی، استارتاپهای دیجیتال، اینفلوئنسر مارکتینگ، نوآوریهای پیچیده، تبلیغات جهانی، مشتریان همیشهمعترض، حق اختراع، عرضه در بورس، ادغام با شرکتهای بزرگ، ایدههای میلیاردرساز، استارتاپهای مبتنیبر هوش مصنوعی و اپلیکیشنهای «حلال همهی مشکلات» رسیده است. پیام اصلی کتاب این است که پشت هر رؤیای جذاب کارآفرینی، اگر شناخت بازار، حسابوکتاب و واقعبینی نباشد، نتیجه بیشتر شبیه مجموعهای از بحرانهای خندهدار اما پرهزینه خواهد شد.
چرا باید کتاب کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم) را بخوانیم؟
کتاب کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم) با استفاده از طنز، اشتباهات و توهمهای رایج در مسیر راهاندازی و توسعهی کسبوکار را عینی کرده است. خواننده در قالب داستانهای کوتاه با نمونههای متنوعی از خطا در فروش، برندینگ، نوآوری، استارتاپ دیجیتال و جذب سرمایه روبهرو میشود و میتواند بدون مواجههی مستقیم با شکست، از تجربههای روایتشده درس بگیرد و نگاه واقعبینانهتری به رؤیاهای کارآفرینانه پیدا کند.
کتاب کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم) به کسانی پیشنهاد میشود که به کارآفرینی، استارتاپها، بازاریابی، برندینگ و فضای کسبوکار علاقهمند هستند یا در این حوزهها تجربه دارند و میخواهند با نگاهی طنزآمیز اما هشداردهنده، خطاهای رایج و پشتصحنهی تصمیمهای اشتباه را مرور کنند. «بعد از چند سال تلاش، بالاخره به این نتیجه رسیدم که وقتش رسیده کسبوکارم را جهانی کنم. همیشه رؤیا داشتم که شرکتم در کشورهای مختلف شعبه داشته باشد، کارمندانم به زبانهای مختلف حرف بزنند و نام برندم روی بیلبوردهای نیویورک و پاریس بدرخشد. تصمیم گرفتم برای ورود به بازار بینالمللی، یک وبسایت چندزبانه طراحی کنم. اما چون بودجه نداشتم، از گوگل ترنسلیت کمک گرفتم. نتیجه؟ مشتریهای خارجی به جای «خرید آنلاین» با دکمهای روبهرو شدند که نوشته بود: «الان خود را بخر!» ارسال به خارج را ثبت کردم. مشکل اینجا بود که هزینههای گمرکی، مالیات و حملونقل بینالمللی را فراموش کرده بودم. وقتی فاکتور نهایی را دیدم، فهمیدم برای هر بستهای که میفرستم، باید نصف سرمایهام را هم همراهش بفرستم! با کلی قرض و وام، بالاخره اولین محموله من به مقصد رسید. اما در کشور مقصد، به دلیل قوانین ناشناخته، توقیفش کردند! تلاشم برای توضیحدادن هم فایدهای نداشت. در نهایت، تنها چیزی که بینالمللی شد، میزان بدهیهای من بود که حالا در چندین کشور ثبت شده بود! از آن روز فهمیدم که گسترش جهانی فقط روی کاغذ ساده است. فعلاً تصمیم گرفتم به بازار محلی برگردم و بدهیهایم را تسویه کنم!»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | کارآفرینی با طعم لبخند (جلد دوم) |
| موضوع | مدیریت و کسب و کار، داستان کوتاه، طنز |