کتاب من ۹ ساله با دردسرهای ۲۰ ساله فاطیما همدمی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من ۹ ساله با دردسرهای ۲۰ ساله

کتاب من ۹ ساله با دردسرهای ۲۰ ساله

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب من ۹ ساله با دردسرهای ۲۰ ساله

کتاب من نه‌ساله با دردسرهای بیست‌ساله نوشته‌ی فاطیما همدمی مجموعه‌ای از خاطره‌ها و ماجراهای یک دختر کتاب‌خوان و پرانرژی است که در ۹ سالگی از زندگی خودش می‌نویسد. انتشارات متخصصان آن را منتشر کرده است و متن کتاب از زاویه‌دید خود نویسنده‌ی خردسال روایت می‌شود؛ از دوچرخه‌سواری و افتادن در جوی آب تا کلاس شنا، رانندگی در جاده و دعواهای خواهر و برادری. لحن صمیمی، شوخ‌طبعی کودکانه و نگاه دقیق به جزئیات روزمره فضای اصلی این اثر را می‌سازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من ۹ ساله با دردسرهای ۲۰ ساله

کتاب من نه‌ساله با دردسرهای بیست‌ساله روایت فاطیما همدمی از زندگی خودش است؛ دختری نه‌ساله که عاشق کتاب‌خواندن، نوشتن و دوچرخه‌سواری است و تصمیم گرفته تجربه‌های کوچک و بزرگش را روی کاغذ بیاورد. در مقدمه، نویسنده توضیح داده است که از سال ۱۴۰۲ به فکر نوشتن این کتاب بوده و این تنها اثری است که تا امروز به پایان رسانده است. او از برگه‌کَندن از دفترها و نوشتن «چیزمیز» شروع کرده و حالا ماجرای ضربه‌ها، زمین‌خوردن‌ها و دل‌خوری‌هایش را به شکل یک کتاب کامل کنار هم گذاشته است. کتاب من نه‌ساله با دردسرهای بیست‌ساله در چند فصل کوتاه تنظیم شده است: «اولین سواری پردردسر»، «گریه چشم‌دردآور»، «استاد شناوری»، «دوباره افتادم»، «دیوار تو رو ندید یا تو دیوار رو ندیدی؟» و «سپر شکسته». هر فصل روی یک ماجرای مشخص تمرکز دارد؛ از اولین دوچرخه‌سواری جدی و برخورد با تیر برق تا غرق‌شدن در استخر، رانندگی در جاده و تصادف با دیوار. در کنار این حادثه‌ها، روابط خانوادگی هم پررنگ است؛ پدری که از راه دور کار می‌کند و گاهی با یک شوخی ساده دل دخترش را می‌شکند، خواهری که هم تکیه‌گاه است و هم گاهی آزاردهنده، مادری که بین خنده و نگرانی در رفت‌وآمد است و مادربزرگی که خانه‌اش مرکز جمع‌شدن فامیل است. در کتاب من نه‌ساله با دردسرهای بیست‌ساله فضای مدرسه‌ی مجازی، بازی‌های خیابانی، سفر به باغ خانوادگی، کلاس شنا و مهمانی‌های فامیلی کنار هم قرار گرفته است. نویسنده در خلال روایت‌ها از کتاب‌هایی که می‌خواند، بازی‌هایی که دوست ندارد و ترس‌هایش از تنهایی و سگ سیاه هم گفته است و نشان داده است که چطور یک کودک می‌تواند با زبان خودش از درد، ترس، خشم و شادی حرف بزند بدون اینکه ماجراها را بزرگ‌نمایی کند.

خلاصه کتاب من ۹ ساله با دردسرهای ۲۰ ساله

کتاب من نه‌ساله با دردسرهای بیست‌ساله مجموعه‌ای از ماجراهای پی‌درپی در زندگی فاطیماست؛ دختری که خودش را «بچه‌ای نه‌ساله که عاشق کتابه» معرفی می‌کند و از دل همین علاقه به نوشتن سراغ ثبت خاطره‌هایش رفته است. محور اصلی روایت، حادثه‌ها و دردسرهایی است که معمولاً با یک تصمیم ساده شروع می‌شوند: دوچرخه‌سواری در کوچه‌ی شلوغ، بازی با دخترخاله‌ها، کلاس شنا، رانندگی در روستا یا یک شوخی خواهرانه درباره «اضافی بودن» او در خانواده. کتاب من نه‌ساله با دردسرهای بیست‌ساله در هر فصل یک موقعیت را دنبال می‌کند و نشان می‌دهد چطور یک اتفاق کوچک می‌تواند برای یک کودک به تجربه‌ای بزرگ تبدیل شود؛ از ضربه‌خوردن بینی و چشم تا ترس از غرق‌شدن یا احساس تنهایی در خانه‌ی خالی. در پسِ این روایت‌ها، دغدغه‌هایی مثل دیده‌شدن، دوست‌داشته‌شدن، ترس از تنهایی و تلاش برای شجاع‌بودن هم حضور دارد.

چرا باید کتاب من ۹ ساله با دردسرهای ۲۰ ساله را بخوانیم؟

این اثر تصویری نزدیک از دنیای درونی یک کودک کتاب‌خوان ارائه می‌دهد که خودش روایت‌گر زندگی خویش است. خواننده می‌تواند از خلال ماجراهای ساده و گاهی دردناک، با شیوه‌ی فکرکردن و احساس‌کردن یک دختر نه‌ساله آشنا شود و هم‌زمان فرازونشیب‌های رابطه‌های خانوادگی، ترس‌ها و شجاعت‌های او را ببیند.

این کتاب به نوجوانان و پیش‌نوجوانانی پیشنهاد می‌شود که به خاطره‌خوانی و ماجراهای روزمره علاقه‌مند هستند و همچنین به والدین و مربیانی که می‌خواهند نگاه یک کودک به خانواده، مدرسه، بازی و خطر را از زبان خود او بشنوند و بهتر درک کنند.

۲۵%