کتاب The Intruder
اشتراک بینهایت چیست؟
معرفی کتاب The Intruder
کتاب The Intruder نوشته فریدا مک فادن داستانی معاصر در فضای آمریکا است که نشر خلوت با همکاری آباژور آن را منتشر کرده است. در این کتاب با روایتی پرتعلیق، ماجراهای شخصیتهایی دنبال شده است که درگیر حضور مزاحم و تهدیدآمیز فردی ناشناس میشوند و زندگی روزمرهشان بهتدریج از هم میپاشد. نویسنده با تمرکز بر جزئیات روابط خانوادگی، گذشتهی پنهان شخصیتها و فضای بستهی خانه، موقعیتی خفقانآور و پر از سوءظن ساخته است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب The Intruder
رمان The Intruder جدیدترین تریلر روانشناختی فریدا مکفادن است که در ۷ اکتبر ۲۰۲۵ توسط انتشارات Poisoned Pen Press منتشر شده است. استقبال از این کتاب به حدی بود که بهعنوان یک پرفروش فوری نیویورک تایمز و ساندی تایمز معرفی گردید و با نقدهای ستارهداری از سوی نشریات معتبری چون کرکوس ریویوز (Kirkus Reviews) مواجه شد که آن را «داستانی تلخ اما لذتبخش از معصومیت ازدسترفته و خانوادهی پیدا شده» توصیف کرده است. با وجود نقدهای مثبت به «فضای پرتنش»، «پیچشهای داستانی نفسگیر» و «صمیمیت شخصیتپردازی» (به ویژه رابطهی «الا» و «آنتون» که بهعنوان یکی از نقاط قوت کتاب توصیف شده است)، برخی از خوانندگان و منتقدان به «کندی در ابتدا» و «قابلپیشبینی بودن» اشاره کردهاند. با این حال، این کتاب که بهعنوان اثری که «نکتهی پایانی غافلگیرکنندهای» دارد، برای طرفداران مکفادن و تریلرهای روانشناختی با تم «بقا در شب» و «کودک فراری» توصیه شده است.
خلاصه داستان The Intruder
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
در کتاب The Intruder داستان از دل زندگی روزمرهی یک خانواده آغاز میشود؛ خانوادهای که در ظاهر همهچیز در آن عادی است اما نشانههای ریزِ ناامنی کمکم ظاهر میشود: صداهای ناشناس، جابهجاشدن اشیا، حضور کسی پشت پنجره یا در کوچه. شخصیت اصلی که با خاطرات مبهم و احساس گناه از گذشته درگیر است، حضور مزاحم را ابتدا بهعنوان سوءتفاهم یا توهم کنار میگذارد اما فشار روانی و حوادث کوچک و پیدرپی، او را وادار میکند به اطرافیانش شک کند. مرز میان واقعیت و تصور در ذهن او کمرنگ میشود و هر رفتار معمولی میتواند نشانهای از توطئه بهنظر برسد. داستان با پیشرفتن این سوءظنها، بازشدن رازهای قدیمی و آشکارشدن پیوند میان مزاحم و گذشتهی شخصیتها، تنش را مرحلهبهمرحله بالا میبرد بیآنکه زود پاسخ نهایی را رو کند.
چرا باید کتاب The Intruder را بخوانیم؟
کتاب The Intruder تصویری پرجزئیات از ترسِ نفوذ به حریم شخصی و خانه ارائه میدهد و نشان میدهد چگونه یک تهدید بیرونی میتواند زخمهای قدیمی و تعارضهای پنهان را زنده کند. این اثر برای کسانی که به تعلیق روانشناختی، فضای بسته و روایتهای پر از سوءظن علاقهمند هستند، تجربهای پرتنش و درگیرکننده فراهم کرده است.
خواندن کتاب The Intruder را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب The Intruder به علاقهمندان داستانهای معمایی و تعلیقی، دوستداران روایتهای روانشناختی دربارهی ترس، گناه و ناامنی خانگی و کسانی که به داستانهای آمریکایی معاصر با تمرکز بر فضای بسته و روابط خانوادگی علاقه دارند پیشنهاد میشود.
درباره فریدا مکفادن
فریدا مکفادن (با نام اصلی سارا کوهن، متولد ۱ می ۱۹۸۰) نویسندهی پرفروش نیویورک تایمز و پزشک متخصص آسیبهای مغزی است که بهعنوان یکی از پرفروشترین نویسندگان جهان در سالهای اخیر شناخته میشود. او که در منهتن، نیویورک به دنیا آمده و در دانشگاه هاروارد ریاضیات و سپس در دانشگاه استونی بروک پزشکی خوانده است، فعالیت نویسندگی خود را در سال ۲۰۱۳ با کتاب شیطان لباس پزشکی میپوشد (The Devil Wears Scrubs) با نام مستعار «فریدا مکفادن» (که برگرفته از مخفف «فلوشیپ اند رزییدنسی الکترونیک اینتراکتیو دیتابیس» است) آغاز کرد. او که در بوستون با همسر و دو فرزندش زندگی میکند و یک گربهی سیاه دارد، تا سال ۲۰۲۳ به صورت تماموقت به پزشکی مشغول بود و پس از آن ساعت کاری خود را به یک تا دو بار در ماه کاهش داد تا بتواند به نویسندگی بپردازد.
مکفادن که در آوریل ۲۰۲۶ هویت واقعی خود را در مصاحبهای با «یواسای تودی» فاش کرد، گفت: «از اینکه مردم بحث میکنند که آیا من یک شخص واقعی هستم یا سه مرد، خسته شدهام. من یک شخص واقعی هستم و هویت واقعی دارم و چیزی برای پنهان کردن ندارم.» او که برندهٔ جوایز متعددی از جمله «جایزهٔ انجمن بینالمللی نویسندگان تریلر» (International Thriller Writers Award) برای بهترین رمان شومیز اصلی و «جایزهٔ گودریدز» برای بهترین تریلر شده است، تاکنون ۲۹ رمان از جمله مجموعهی پرفروش خدمتکار (The Housemaid) که در سال ۲۰۲۵ به فیلمی سینمایی با بازی سیدنی سوئینی و آماندا سایفرد تبدیل شد و بیش از ۴۰۰ میلیون دلار فروش داشت، نوشته است. کتابهای او به بیش از ۴۰ تا ۴۵ زبان ترجمه شده و بیش از ۹ میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشتهاند و او به عنوان دومین نویسندهی پرفروش بریتانیا در سال ۲۰۲۵ (پس از جولیا دونالدسون) با فروش ۲.۶ میلیون نسخه معرفی شد. با وجود افشای هویت واقعی، او اعلام کرده است که همچنان با نام مستعار «فریدا مکفادن» به انتشار کتابهایش ادامه خواهد داد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب The Intruder و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | The Intruder |
| موضوع | رمان، داستان خارجی، انگلیسی |