کتاب نامه های خدا به من
معرفی کتاب نامه های خدا به من
کتاب نامههای خدا به من نوشتهی علی یزدانی است که سارا مرتضوی ویراستاری آن را برعهده داشته و نشر ادب امروز آن را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر مجموعهای از «نامهها» را گرد آورده که در آنها لحن متن، لحن گفتوگوی صمیمی خدا با انسان است و بر رابطهی مستقیم انسان با خدا، آرامش درونی و توجه قلبی تأکید شده است. ساختار کتاب کوتاه، بخشبخش و بر پایهی جملات الهامبخش و تکرارشونده دربارهی ایمان، توجه، احساس خوب و سپاسگزاری شکل گرفته است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب نامه های خدا به من
کتاب نامههای خدا به من اثری از علی یزدانی است که با ویراستاری سارا مرتضوی و توسط نشر ادب امروز منتشر شده است. نویسنده در مقدمه توضیح داده است که همواره در پی حفظ آرامش در هر شرایط، بهترکردن زندگی و تبدیلشدن به انسانی بهتر بوده و این متنها را حاصل تجربههای شخصی خود در ارتباط قلبی با خدا میداند. در همان آغاز گفته شده که به خدایی باور دارد که به همه الهام میکند و انسانها را بهطور مستقیم هدایت میکند. کتاب نامههای خدا به من از یک مقدمه و ۲۷ «نامه» تشکیل شده است؛ هر نامه متنی کوتاه و متمرکز بر یک محور است. در این نامهها، خدا با ضمیر «ما» و «من» با انسان حرف میزند، قوانین خود را توضیح میدهد و بر مفاهیمی مثل توجه، احساس، ایمان، سپاسگزاری و یگانگی تأکید کرده است. در بسیاری از بخشها، آیات قرآن (با ذکر سوره و آیه) آورده شده و سپس نویسنده آنها را به زبان روزمره و در قالب گفتوگوی قلبی بازخوانی کرده است. در کتاب نامههای خدا به من موضوعاتی مانند شناخت خود و خدا، نقش احساس خوب در تجربهی زندگی، قانون توجه و فرکانس، تفاوت پیروی از قلب و ذهن، مفهوم شرک بهعنوان واگذاری قدرت درونی به دیگران، و نگاه تازه به مفاهیمی مثل رزق، امتحان، هدایت، گمراهی، آخرت و مرگ مطرح شده است. متن کتاب کوتاه، تکرارشونده و تأکیدمحور است و نویسنده تلاش کرده است خواننده را به تمرین مداوم یاد خدا، سپاسگزاری و مراقبت از حال درونی دعوت کند.
خلاصه کتاب نامه های خدا به من
کتاب نامههای خدا به من مجموعهای از ۲۷ متن است که هرکدام مانند نامهای از زبان خدا به انسان نوشته شده است. محور اصلی این نامهها این است که انسان «خودِ آگاهی» است که با توجه و احساسش زندگی را خلق میکند و هر لحظه میتواند با یاد خدا به آرامش برسد. نویسنده توضیح داده است که قانون الهی بر پایهی توجه و فرکانس عمل میکند؛ یعنی هرچه انسان با احساس خوب، ایمان و سپاسگزاری به خدا نزدیکتر شود، بیشتر با قوانین الهی هماهنگ میشود و در همهی جنبههای زندگی رشد میکند. در این کتاب، پیروی از قلب بهعنوان راه هدایت و پیروی از ذهن و «هوای نفس» بهعنوان منبع ترس، غم و گمراهی معرفی شده است. نامهها بر مفاهیمی مثل توکل، تسلیم، رهاکردن کنترل بیرونی، تمرکز بر حال، دیدن نعمتها، طلب مغفرت، پرهیز از قضاوت و مقایسه، و مسئولیتپذیری کامل در برابر زندگی تأکید کردهاند و نشان دادهاند که خوشبختی و بدبختی در نهایت به «کنترل توجه» و کیفیت ارتباط درونی با خدا برمیگردد.
چرا باید کتاب نامه های خدا به من را بخوانیم؟
کتاب نامههای خدا به من متنی است برای کسانی که میخواهند رابطهی شخصی و درونی خود با خدا را بازتعریف کنند و از زاویهای احساسیتر به مفاهیم دینی نگاه کنند. این اثر با زبان مستقیم دربارهی توجه، احساس، ایمان و سپاسگزاری حرف زده است و میتواند به بازنگری در باورها، آرامترشدن در برابر مشکلات و تمرین حضور و یاد خدا در زندگی روزمره کمک کند.
خواندن نامههای خدا به من به کسانی پیشنهاد میشود که دغدغهی آرامش درونی، رابطهی قلبی با خدا، درک معنای دعا، توکل و تسلیم دارند یا درگیر ترس، نگرانی، احساس گناه و بیارزشیاند و میخواهند نگاه خود را به زندگی و ایمان، سادهتر و درعینحال عمیقتر کنند. «از خداوند یکتا سپاسگزارم که هر لحظه ما را هدایت میکند و از شما خوانندهی عزیز... من خدایی را باور دارم که به همه الهام میکند. این نیرو همواره به من نزدیک است و از درون قلبم حرف میزند. معتقدم همهی انسانها به خدا دسترسی مستقیم دارند و تنها راه خوشبختی ما اتصال به اوست. همیشه به دنبال این هستم که چطور در هر شرایطی آرامشم را حفظ کنم، زندگیم را از هر نظر بهتر کنم و هر روز آدم بهتری باشم. آرزوی قلبیام همیشه این است که تجربیاتم را با دیگران به اشتراک بگذارم و با یاری خداوند باعث رشد در این مسیر باشم. خیلی خوشحال و سپاسگزارم که عاشق این کار هستم و هر بار که به نوشتن هدایت میشوم، سعی میکنم به آنچه مینویسم عمل کنم. این کتاب حاصل تجربیاتی است که در زندگیم با خداوند داشتهام. وقتی آن را میخوانید انگار خدا با شما حرف میزند (با واژهی «ما» و «من») قوانین خود را توضیح میدهد و به شما یاد میدهد با اجرای این قوانین در درون خود، بتوانید در هر لحظه شادی و آرامش داشته باشید؛ فارغ از این که بیرون از شما چه شرایطی است. این قوانین بسیار ساده است و ایمان و عمل به آن باعث رشد در تمام جنبههای زندگی میشود. به شما قول میدهم با خواندن این کتاب و عمل به آن، معجزهی خداوند را در قلبتان یادآوری کنید.»