کتاب معجزه کار با آینه
معرفی کتاب معجزه کار با آینه
کتاب معجزه کار با آینه نوشته لوئیز هی با ترجمه فاطمه اسماعیلی برنامهای ۲۱ روزه برای کار کردن با آینه و دگرگونکردن رابطه فرد با خودش ارائه کرده است. نویسنده که پیشتر کتاب شفای زندگی را نوشته، در این اثر نشان میدهد چطور نگاهکردن آگاهانه به آینه و تکرار جملات تأکیدی میتواند عزتنفس، خودپذیری و احساس امنیت درونی را تقویت کند. ساختار کتاب بر پایه تمرینهای روزانه، مراقبههای هدایتشده و نوشتن تجربهها در دفترچه شخصی شکل گرفته است. نشر بام سبز آن را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب معجزه کار با آینه
کتاب معجزه کار با آینه یک دوره ۲۱ روزه گامبهگام است که لوئیز هی در آن روش مورد علاقه خود برای تغییر درونی را آموزش داده است؛ روشی که بر نگاهکردن به چشمهای خود در آینه و گفتن جملات تأکیدی محبتآمیز تکیه دارد. نویسنده در مقدمه توضیح داده که این دوره بر اساس برنامههای ویدیویی او با عنوان «به خود عشق بورزید» شکل گرفته و هدفش ساختن «مهمترین رابطه زندگی»، یعنی رابطه با خود است. در کتاب معجزه کار با آینه هر روز یک موضوع مشخص دارد؛ از عشقورزیدن به خود، دوستشدن با آینه و نظارت بر گفتوگوهای درونی تا رهاکردن گذشته، شکلدادن عزتنفس، کنارگذاشتن سرزنش خود و مرور پیشرفت هفته اول. سپس در هفته دوم و سوم موضوعاتی مثل ارتباط با کودک درون، بخشش خود و دیگران، بهبود روابط، زندگی بدون استرس، سپاسگزاری، آموزش این روش به کودکان و در نهایت «حالا خودتان را دوست بدارید» دنبال شده است. ساختار کتاب معجزه کار با آینه ثابت و تکرارشونده است: هر روز با توضیح کوتاهی درباره موضوع، سپس «تمرین آینه»، بعد «تمرین یادداشت: قدرت درون شماست»، یک «فکر قلبی» و در پایان «مراقبه» همراه است. به این ترتیب خواننده در طول سه هفته با ترکیبی از کار عملی جلوی آینه، نوشتن، تأمل درونی و تصویرسازی ذهنی پیش میرود و بهتدریج با الگوهای فکری، ترسها، احساس گناه، رنجشها و نیازهای عاطفی خود روبهرو میشود.
خلاصه کتاب معجزه کار با آینه
کتاب معجزه کار با آینه بر این ایده استوار است که هر فکر و کلام، یک جملهی تأکیدی است و این جملات، عادتهای ذهنی و کیفیت زندگی را میسازند. لوئیز هی نشان داده است که وقتی این جملات تأکیدی با نگاهکردن مستقیم به چشمها در آینه همراه شوند، قدرت بیشتری پیدا میکنند و مقاومتهای درونی، ترسها و احساس بیلیاقتی را آشکار میکنند. در این کتاب، خواننده طی ۲۱ روز با تمرینهای ساده اما مداوم، یاد میگیرد به خود عشق بورزد، گفتوگوهای درونی منفی را شناسایی کند و تغییر دهد، گذشته و رنجشها را رها کند، عزتنفس خود را بسازد، از سرزنش دائمی خود دست بردارد و با کودک درونش ارتباط بگیرد. مراقبهها و تمرینهای نوشتاری هر روز کمک میکنند پیامهای قدیمیِ «بهاندازه کافی خوب نیستم» کمکم جای خود را به باورهایی مثل «من دوستداشتنی هستم» و «من لیاقتش را دارم» بدهند.
چرا باید کتاب معجزه کار با آینه را بخوانیم؟
کتاب معجزه کار با آینه یک برنامه مشخص و زماندار برای تغییر رابطه فرد با خودش ارائه کرده است؛ برنامهای که فقط در حد توضیح نظری نمیماند و برای هر روز تمرین آینه، نوشتن و مراقبه پیشنهاد میکند. این اثر برای کسانی که با خودانتقادی، احساس بیارزشی، ترس و رنجشهای قدیمی درگیر هستند راهی عملی برای مواجهه، رهاکردن و ساختن عزتنفس تازه ترسیم کرده است.
کتاب معجزه کار با آینه به کسانی پیشنهاد میشود که عزتنفس پایینی دارند، مدام خود را سرزنش میکنند، درگیر احساس گناه و رنجشهای قدیمی هستند یا میخواهند با کودک درون خود آشتی کنند و بهدنبال یک برنامه روزانه مشخص برای تمرین خوددوستی و خودپذیری هستند.