معرفی و دانلود کتاب هنرمندان کوچک و شاهنامه pdf + خلاصه رایگان

اشتراک یک‌سالهٔ بی‌نهایت با اسنپ‌پی؛ ۴ قسط ۷۸ هزار تومانی + ۵۰ هزار تومان تخفیف با کد PAYCZMG5

تصویر جلد کتاب هنرمندان کوچک و شاهنامه

کتاب هنرمندان کوچک و شاهنامه

آثار دانش آموزان دبستان پسرانه دانش دانشگاه زاهدان

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
انتشارات:
نشر آرسس

معرفی کتاب هنرمندان کوچک و شاهنامه

کتاب هنرمندان کوچک و شاهنامه، حاصل همکاری گروهی از دانش‌آموزان دبستان پسرانه‌ی غیردولتی دانش دانشگاه زاهدان است که با خوشنویسی و نقاشی خود روایت هفت‌خوان رستم را به زبان امروزی بازنویسی و بازآفرینی کرده‌اند. حضور ابیات شاهنامه و توضیح واژه‌های دشوار در کنار متن داستان و استفاده از تصاویر و دست‌خط‌های کودکانه کمک کرده پیوندی میان شاهنامه و دنیای امروز کودکان برقرار شود. متن بخش‌های نثر این کتاب را محدثه حسین زاده نوشته و معصومه داشگرپور آن را برای انتشارات آرسس گردآوری کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب هنرمندان کوچک و شاهنامه

کتاب هنرمندان کوچک و شاهنامه پروژه‌ای گروهی است که محدثه حسین زاده متن آن را نوشته و معصومه داشگرپور آن را از میان آثار دانش‌آموزان دبستان دانش دانشگاه زاهدان گردآوری کرده است. در این کتاب روایت هفت‌خوان رستم با نثری امروزی و طنزآمیز بازنویسی شده و در کنار آن ابیات اصلی شاهنامه بر اساس نسخه‌ی خالقی به‌ همراه معنی واژه‌های دشوار در پاورقی آمده است. به این ترتیب کتاب هم فضای داستانی هفت‌خوان را حفظ کرده و هم آن را به زبان نزدیک به ذهن کودکان امروز روایت کرده است.

هر بخش داستان با خوشنویسی یکی از دانش‌آموزان و نقاشی آن‌ها همراه شده است. کتاب هنرمندان کوچک و شاهنامه ۱۳ قسمت اصلی دارد که هر کدام بخشی از مسیر رستم از حرکت به‌ سوی مازندران تا نبرد با دیو سپید و رویارویی با شاه مازندران را دنبال می‌کند و در پایان نیز بخشی به روند پیشرفت خوشنویسی برخی دانش‌آموزان اختصاص یافته است.

کتاب علاوه‌بر روایت داستان، پشت‌صحنه‌ی شکل‌گیری اثر را هم نشان داده. در بخش‌های پایانی نیز نمونه‌هایی از تمرین‌ها و نوشته‌های اولیه‌ی بچه‌ها آمده تا مخاطب ببیند چگونه با تمرین و تکرار، خط و نقاشی آن‌ها به شکل نهایی کتاب رسیده و این فرایند برایشان به تجربه‌ای ماندگار در پیوند با شاهنامه و فرهنگ سیستان و بلوچستان تبدیل شده است.

خلاصه کتاب هنرمندان کوچک و شاهنامه

کتاب هنرمندان کوچک و شاهنامه داستان هفت‌خوان رستم را برای کودکان بازگو کرده است؛ از تصمیم شتاب‌زده‌ی کاووس برای رفتن به مازندران تا گرفتارشدن او در دام دیو سپید و فرستادن پیام کمک برای رستم. در این روایت، هر خان با زبانی شوخ و امروزی توصیف شده؛ از نبرد رستم و رخش با شیر و اژدها تا تشنگی در بیابان، روبه‌روشدن با جادوگر و درگیری با اولاد و دیوها.

در ادامه، نبرد رستم با دیو سپید و استفاده از خون او برای بازگرداندن بینایی کاووس و سپاهش روایت شده و سپس ماجرای رویارویی با شاه مازندران و سرانجام حاکم‌شدن اولاد بر آن سرزمین بیان شده است. در لابه‌لای این ماجراها، متن کتاب به‌ طور مداوم به شجاعت، هوش رستم، پیامدهای طمع و تصمیم‌های نسنجیده‌ی کاووس و اهمیت گوش‌دادن به تجربه‌ی دیگران پرداخته است.

چرا باید کتاب هنرمندان کوچک و شاهنامه را بخوانیم؟

این کتاب هفت‌خوان رستم را از دل شاهنامه بیرون کشیده و آن را با نثری امروزی، طنزآمیز و نزدیک به فضای ذهنی کودکان بازآفرینی کرده است. ترکیب ابیات اصلی فردوسی با خوشنویسی و نقاشی دانش‌آموزان، این اثر را به نمونه‌ای از مشارکت هنری کودکان در مواجهه با یک متن کلاسیک تبدیل کرده و در عین حال پلی میان فرهنگ بومی سیستان و بلوچستان و نسل امروز ساخته است.

خواندن کتاب هنرمندان کوچک و شاهنامه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب هنرمندان کوچک و شاهنامه به کودکان و نونهالان علاقه‌مند به داستان‌های پهلوانی، والدین و مربیانی که به‌ دنبال آشنایی کودکان با شاهنامه هستند و همچنین کسانی که به تجربه‌های آموزشی و هنری گروهی در مدرسه علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود.

معرفی این کتاب در تاریخ ۶ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هنرمندان کوچک و شاهنامه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهنرمندان کوچک و شاهنامه
عنوان دیگرآثار دانش آموزان دبستان پسرانه دانش دانشگاه زاهدان
موضوعداستان کودک و نوجوانان، شعر کودک و نوجوان
نویسندهمحدثه حسین زاده
گردآورندهمعصومه داشگرپور
انتشاراتنشر آرسس
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۱/۱۶
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
شناخت سن های گل در ایرانتصویر جلد کتاب شناخت سن های گل در ایران
مریم حسن زاده اول
ماجراهای گون (جلد اول)تصویر جلد کتاب ماجراهای گون (جلد اول)
ماساشی تاناکا
ماجراهای گون (منتخب)تصویر جلد کتاب ماجراهای گون (منتخب)
ماساشی تاناکا
ترجمه‌ی جامع ارولوژی کمپل ۲۰۱۶ جلد ۷تصویر جلد کتاب ترجمه‌ی جامع ارولوژی کمپل ۲۰۱۶ جلد ۷
محمدرضا یوسفی
شاخه های درخت نخلتصویر جلد کتاب شاخه های درخت نخل
نادیه هاشمی
ذهن آگاهی قدرت من استتصویر جلد کتاب ذهن آگاهی قدرت من است
الی کاندی
تاثیر شگرف دست سازه ها در تدریس و تفهیم هندسهتصویر جلد کتاب تاثیر شگرف دست سازه ها در تدریس و تفهیم هندسه
زینب ولیزاده
قصه ها و غصه های من و مادرمتصویر جلد کتاب قصه ها و غصه های من و مادرم
حسین اصل سلیمانی
مشکلات حرکتی در اختلال های رشدیتصویر جلد کتاب مشکلات حرکتی در اختلال های رشدی
دیوید ساگدن
قلب کودکان ۲ (۱۴۰۵) (نلسون ۲۰۲۴)تصویر جلد کتاب قلب کودکان ۲ (۱۴۰۵) (نلسون ۲۰۲۴)
ایمان وفایی
راهکارهای اجرایی گسترش پوشش (ویرایش ۲۰۱۶)تصویر جلد کتاب راهکارهای اجرایی گسترش پوشش (ویرایش ۲۰۱۶)
اتحادیه بین المللی تامین اجتماعی
مامان تربچه لالایی بخوانتصویر جلد کتاب مامان تربچه لالایی بخوان
معصومه یزدانی
رساله ای درباره‌ طبیعت انسان (کتاب‌ دوم، درباره احساس ها)تصویر جلد کتاب رساله ای درباره‌ طبیعت انسان (کتاب‌ دوم، درباره احساس ها)
دیوید هیوم
تشریح مسائل امتحانی ریاضی عمومی (۱)تصویر جلد کتاب تشریح مسائل امتحانی ریاضی عمومی (۱)
ناصر محمدی راد
آنچه دوست داریم کودکان درباره آزار و سوءاستفاده بدانندتصویر جلد کتاب آنچه دوست داریم کودکان درباره آزار و سوءاستفاده بدانند
فاران حسامی
ریودوژانیروتصویر جلد کتاب ریودوژانیرو