کتاب من و جاک ناتالی کونیگ + دانلود نمونه رایگان

کتاب من و جاک

انتشارات:نشر پنجره آبی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب من و جاک

کتاب من و جاک نوشته‌ی ناتالی کونیگ با تصویرگری ربکا پاترتون و ترجمه‌ی فاطمه عبدالهیان داستان رابطه‌ی صمیمی یک کودک و سگش را روایت کرده است. نشر پنجره آبی آن را منتشر کرده است. متن کوتاه، تکرارهای ساده و تصاویر رنگی در کنار هم آمده‌اند تا دنیای روزمره‌ی جاک، عادت‌ها و احساسات او را نشان دهند. این کتاب برای گروه سنی ۶+ طراحی شده و در قالب چند جمله‌ی ساده و تصویرهای پرجزئیات، دوستی، مراقبت از حیوانات و توجه به احساسات آن‌ها را برجسته کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من و جاک

کتاب من و جاک اثری از ناتالی کونیگ است که با تصویرگری ربکا پاترتون و ترجمه‌ی فاطمه عبدالهیان منتشر شده و بر محور دوستی یک کودک و سگش شکل گرفته است. در این کتاب، جاک سگی است که عادت‌ها، ترس‌ها و شادی‌های خودش را دارد؛ از گوش‌های نرمش تا جایی که برای خوابیدن انتخاب می‌کند و رفتارش وقتی هوا بارانی می‌شود. متن کوتاه و تکرارشونده‌ی کتاب من و جاک در کنار تصاویر رنگی، فضایی می‌سازد که در آن رفتارهای ساده‌ی یک حیوان خانگی به‌تدریج برای مخاطب آشنا و قابل‌درک می‌شود. در کتاب من و جاک هر صفحه بر یک ویژگی یا موقعیت تمرکز دارد؛ مثل زمانی که خورشید غروب می‌کند، وقتی باران می‌بارد یا وقتی جاک بیرون از خانه می‌خوابد. تصویرها ادامه‌ی متن را کامل کرده‌اند و جزئیاتی مثل حالت بدن جاک، جای خواب او زیر ماشین یا کنار خانه و واکنش او به محیط را نشان می‌دهند. این ساختار باعث شده است که کتاب من و جاک هم‌زمان هم درباره‌ی دوستی و همراهی باشد هم درباره‌ی مسئولیت‌پذیری و توجه به حیوانات. روایت ساده و تکرار موقعیت‌ها کمک کرده است که مخاطب خردسال به‌تدریج با الگوی رفتاری جاک آشنا شود و رابطه‌ی عاطفی میان کودک و سگ را بهتر حس کند.

خلاصه کتاب من و جاک

کتاب من و جاک روزهای عادی زندگی یک کودک و سگش را دنبال کرده است. راوی، جاک را از زاویه‌ی نگاه نزدیک و صمیمی توصیف می‌کند؛ از گوش‌های نرم او تا این‌که کجا می‌خوابد، هنگام غروب چه می‌کند و وقتی باران می‌بارد زیر ماشین پناه می‌گیرد. هر صفحه یک صحنه‌ی کوتاه از زندگی جاک را نشان می‌دهد و تصویرها ادامه‌ی حرف‌های متن را کامل می‌کنند. تمرکز کتاب بر شناخت تدریجی جاک، درک احساسات و عادت‌های او و نشان‌دادن نوعی دوستی آرام و روزمره است؛ دوستی‌ای که در آن مراقبت، توجه و هم‌زیستی با حیوانات خانگی به‌شکل غیرمستقیم برجسته شده است.

چرا باید کتاب من و جاک را بخوانیم؟

کتاب من و جاک با زبانی کوتاه و تصاویر روشن، دنیای یک سگ خانگی را از زاویه‌ای نزدیک نشان داده است. این کتاب می‌تواند به شکل‌گیری همدلی با حیوانات، درک احساسات آن‌ها و شناخت مسئولیت‌های نگهداری از حیوان کمک کند و برای تمرین خواندن متن‌های ساده در کنار تصویر مناسب است.

کتاب من و جاک به کودکانی پیشنهاد می‌شود که به حیوانات، به‌ویژه سگ‌ها علاقه دارند یا در خانه حیوان خانگی دارند. همچنین به والدین و مربیانی پیشنهاد می‌شود که به‌دنبال متنی کوتاه برای گفت‌وگو درباره‌ی دوستی، مراقبت و مهربانی با حیوانات هستند.