کتاب راهنمای تربیت فرزند سالم و صالح
ماجد اخوتانتشارات:
انتشارات پژوهش اخوت٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب راهنمای تربیت فرزند سالم و صالح
«راهنمای تربیت فرزند سالم و صالح» اثر سید ماجد اخوت (-۱۳۵۲) راهنمایی اسلامی برای تربیت فرزند است که مجموعهای مختصر از سخنان و نوشتههای معلمان بزرگوار، روانشناسان حقیقی و طبیبان بزرگ (اهل بیت و بزرگان دینی) را درباره فرزندپروری دربردارد:
مادر «به» بخورد تا فرزندجمیل، خوشبو وخوشرنگشود. گاهگاهی کندر بخورد تا طفل متین و عاقل شود و اگر پسر است شجاع و خوشفهم و زیرک و اگر دختر است، عظیمالعجز و خوشخلق و خوشخلق و... خواهدشد.
هر روز شیرخوردن زن حامله موجب افزایش عقل، شجاعت و زیبایی طفل میشود (احکامالاولاد وسایلالشیعه).
هرکس سوره الحاقه را نوشته و بر زن حاملهببندد حمل او محفوظ بماند (پیامبر ص-تفسیرجامع ۷، ۲۲۸).
اگر سوره حجرات را بخود ببندد و از آب آن بیاشامد حمل او سقط نشود و از هر ترس و بلایی ایمن شود (امام صادق (ع)، جامع ۶، ۳۹۱).
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب راهنمای تربیت فرزند سالم و صالح و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | راهنمای تربیت فرزند سالم و صالح |
| قیمت کتاب | ۱۵۰۰۰ تومان |
عشق من، فرزند من![]()
سیداحمد میرافضلی
مبانی لباس و بایستههای پوششاحمدرضا اخوت
یادداشتهای مادرانه (قبل از بارداری، دوران بارداری، و بعد از بارداری)تکتم مزدگیر روزانه
بایستههای بیان مسائل جنسی براساس احکام الهیاحمدرضا اخوت
برخی وقایع مهم زمان پیامبر صلیالله علیه و آلهمدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
انتخاب جنسیت پسر یا دختر و مراقبت های بارداریطاهره مختاریان
شرح احوال بابماجد اخوت
راهنمای طب: تغذیهماجد اخوت
در محضر طبیب (در سفری به خراسان)ماجد اخوت
راهنمای طب: نگاهی دوباره به علت بیماریها، اصول درمان و حفظ سلامتیماجد اخوت
انتظار بیشتری از کتاب داشتم، واقعا توی ذوقم خورد، فکر کنم از اینترنت توی هر زمینه قبل از بارداری و بارداری و تربیت و .. یه جستجوی سر دستی و مبتدیانه کرده بودن و بعد همون ها رو خیلی ناشیانه...بیشتر