معرفی و دانلود کتاب راهنمای تربیت فرزند سالم و صالح + خلاصه رایگان

کتاب راهنمای تربیت فرزند سالم و صالح

۳.۳ امتیاز(از ۱۰ رأی)
ماجد اخوت

معرفی کتاب راهنمای تربیت فرزند سالم و صالح

«راهنمای تربیت فرزند سالم و صالح» اثر سید ماجد اخوت (-۱۳۵۲) راهنمایی اسلامی برای تربیت فرزند است که مجموعه‌ای مختصر از سخنان و نوشته‌های معلمان بزرگوار، روان‌شناسان حقیقی و طبیبان بزرگ (اهل بیت و بزرگان دینی) را درباره فرزندپروری دربردارد: مادر «به» بخورد تا فرزندجمیل، خوشبو وخوش‌رنگ‌شود. گاهگاهی کندر بخورد تا طفل متین و عاقل شود و اگر پسر است شجاع و خوش‌فهم و زیرک‌ و اگر دختر است، عظیم‌العجز و خوش‌خلق و خوش‌خلق و... خواهدشد. هر روز شیرخوردن زن‌ حامله موجب افزایش عقل، شجاعت و زیبایی‌ طفل می‌شود (احکام‌الاولاد وسایل‌الشیعه). هرکس سوره‌ الحاقه را نوشته و بر زن‌ حامله‌ببندد حمل‌ او محفوظ بماند (پیامبر ص-تفسیرجامع ۷، ۲۲۸). اگر سوره حجرات را بخود ببندد و از آب آن بیاشامد حمل او سقط نشود و از هر ترس و بلایی ایمن شود (امام صادق (ع)، جامع ۶، ۳۹۱).

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راهنمای تربیت فرزند سالم و صالح و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابراهنمای تربیت فرزند سالم و صالح
فرمت کتابEPUB

ali
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۲/۲۴

انتظار بیشتری از کتاب داشتم، واقعا توی ذوقم خورد، فکر کنم از اینترنت توی هر زمینه قبل از بارداری و بارداری و تربیت و .. یه جستجوی سر دستی و مبتدیانه کرده بودن و بعد همون ها رو خیلی ناشیانه...بیشتر

عشق من، فرزند من
سیداحمد میرافضلی
مبانی لباس و بایسته‌های پوشش
احمدرضا اخوت
یادداشت‌های مادرانه (قبل از بارداری، دوران بارداری، و بعد از بارداری)
تکتم مزدگیر روزانه
وظایف مهم والدین قبل از تولد فرزند
علی بابایی خورزوقی
مهارت‌های تربیت کودک ۲ تا ۷ سال با رویکرد طیب‌گزینی
فاطمه فیاض
تربیت کودک از منظر مکتب اهل بیت (ع)
لطیف راشدی
اصول تعلیم و تربیت کودک