کتاب به سوی دنیایی زیبا
معرفی کتاب به سوی دنیایی زیبا
کتاب به سوی دنیایی زیبا نوشتهی جیمز نوربری با ترجمهی سیدمهسا برارنیاء اطاقسرا اثری تصویری و تأملی دربارهی سفر درونی، شفقت و دیدن زیبایی در دل سختیها است. نشر نارنگی آن را منتشر کرده است. در این کتاب، گفتوگوها و همراهی یک پاندای بزرگ و یک اژدهای کوچک در دل مناظر گوناگون، بستری برای طرح پرسشهای عمیق دربارهی معنا، رنج، امید و آرامش شده است. متن کوتاه، تصویرمحور و سرشار از جملات تأملبرانگیز است که هرکدام میتواند بهتنهایی موضوع فکر و مکث باشد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب به سوی دنیایی زیبا
کتاب به سوی دنیایی زیبا سفری همراه با پاندای بزرگ و اژدهای کوچک است که در دل ویرانهها، کوهها، غارها، مردابها و بیابانهای برهوت پیش میرود و در هر ایستگاه، لایهای از زندگی درونی انسان را پیش چشم میآورد. جیمز نوربری در این کتاب از دل مفاهیم بودایی، مراقبه و تجربهی شخصی خود از رنج، فرسودگی و جستوجوی معنا، جملات کوتاه و تصاویری ساده ساخته است تا موضوعهایی مثل ترس، ناامیدی، دلتنگی، فقدان، خودکمبینی و امید را بهشکل ملموس نشان دهد. در کتاب به سوی دنیایی زیبا هر فصل با یک موقعیت تازه در سفر آغاز میشود؛ از «ویرانههای بزرگ» و «شهر فراموششده» تا «غارهای تاریک»، «مرداب»، «بیابانهای برهوت» و «درهی عمیق». در هر بخش، گفتوگوی پاندای بزرگ و اژدهای کوچک روی یک سؤال یا احساس متمرکز است؛ مثل اینکه چگونه با گذشته کنار بیاید، با ترس روبهرو شود، با تنهایی آشنا شود، یا در دل آشوب، آرامش پیدا کند. کتاب به سوی دنیایی زیبا در پایان، با یادداشتی شخصی از نویسنده دربارهی مسیر خلق این شخصیتها، سالهای طولانی تلاش، فرسودگی، و همچنین تأثیر مرگ برادرش آلن بر نگاه او به زندگی و زیبایی، جمعبندی میشود و نشان میدهد این اثر از دل یک تجربهی زیسته و طولانی بیرون آمده است.
خلاصه کتاب به سوی دنیایی زیبا
کتاب به سوی دنیایی زیبا روایت سفری است که در آن پاندای بزرگ و اژدهای کوچک از میان ویرانهها، شهرهای فراموششده، کوهستانهای سرد، غارهای تاریک، مردابها و بیابانهای خالی عبور میکنند و در هر مرحله، با بخشی از درون خود روبهرو میشوند. گفتوگوهای کوتاه آنها دربارهی گذشته، ترس، خشم، احساس بیارزشی، تنهایی، فقدان، امید و اعتماد به مسیر، بهتدریج تصویری از یک «مرامنامهی اخلاقی» میسازد که بر مهربانی، پذیرش، حضور در لحظه و دیدن زیبایی در دل رنج تأکید کرده است. نویسنده در پایان، تجربهی شخصی خود از سالها تلاش خلاق، فرسودگی و سوگ برادرش را بازگو میکند و نشان میدهد چگونه همین تجربهها الهامبخش خلق این جهان و این دو همراه شده است.
چرا باید کتاب به سوی دنیایی زیبا را بخوانیم؟
به سوی دنیایی زیبا مجموعهای از صحنهها و گفتوگوهای کوتاه است که احساسات پیچیده را به زبانی بسیار ساده و تصویری بیان کرده است. این کتاب میتواند برای کسانی که درگیر خستگی، سوگ، خودکمبینی یا سردرگمیاند، فرصتی برای مکث، آرامتر دیدن جهان و بازشناختن زیباییهای کوچک روزمره فراهم کند.
خواندن به سوی دنیایی زیبا به کسانی پیشنهاد میشود که به موضوعهایی مثل معنویت شخصی، آرامش درونی، پذیرش رنج، خودشناسی و شفقت علاقهمند هستند یا در دورهای از زندگی با ناامیدی، فقدان و پرسشهای عمیق دربارهی معنا روبهرو شدهاند.
عالی، نقاشی ها و مفاهیم کتاب عالی حتی یادداشت های پایانی نویسنده ام خیلی دلنشین بود
من اینو شب هنگام و در زمان سکوت و آرامش خوندم خیلی به دلم نشست انگار برای من و حال و هوای سخت این روزام نوشته بودن این کتابو واقعا ممنونم