معرفی و دانلود کتاب پندهای کنفوسیوس pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پندهای کنفوسیوس

کتاب پندهای کنفوسیوس

۳.۷(از ۳ امتیاز)

معرفی کتاب پندهای کنفوسیوس

«پندهای کنفوسیوس» به کوشش رعنا خزاعی مشتمل بر نصایح و نکات معنوی کنفوسیوس است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پندهای کنفوسیوس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپندهای کنفوسیوس
فرمت کتابPDF

کاربر ۲۴۶۴۴۱۸ فرشته
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۹/۰۱

کتابی از دانست های یک مرد دانا من در این کتاب کلمات را زبانی ساده و نه به زبان شعر معارف ونه داستان بادرکی از زندگی امروزی تجربه کردم در این کتاب از علمو فضل یک مرد در زمان خودش...بیشتر

افلاطون چه گفتتصویر جلد کتاب افلاطون چه گفت
محمدرضا امامی‌خواه
مجموعۀ مثل‌ها به زبان ترکی آذری همراه معنی ومفهوم (یوردومون دَیه رلی سؤزلری)تصویر جلد کتاب مجموعۀ مثل‌ها به زبان ترکی آذری همراه معنی ومفهوم (یوردومون دَیه رلی سؤزلری)
ف‍رن‍گ‍ی‍ز ح‍اج‍ی‌س‍ت‍اری‌
دیکشنری ضرب‌المثل انگلیسی-فارسی (هور)تصویر جلد کتاب دیکشنری ضرب‌المثل انگلیسی-فارسی (هور)
وحید تدین
فلسفه و تفکر، کانت و دکارت (دو زبانه)تصویر جلد کتاب فلسفه و تفکر، کانت و دکارت (دو زبانه)
زهره زاهدی
تفسیر عرفانی- فلسفی قرآن مبین در آثار بوعلی سیناتصویر جلد کتاب تفسیر عرفانی- فلسفی قرآن مبین در آثار بوعلی سینا
حیدر شجاعی
حمله‌ای بر دشمن آزادیتصویر جلد کتاب حمله‌ای بر دشمن آزادی
آنتونیوس مارکوس سیزرو
آشاتصویر جلد کتاب آشا
صادق نیک‌پور
مراقبه‌درمانیتصویر جلد کتاب مراقبه‌درمانی
مایکل امونز
سامانیان و غزنویان حامیان فرهنگ و ادب ایرانتصویر جلد کتاب سامانیان و غزنویان حامیان فرهنگ و ادب ایران
غلبه برخستگیتصویر جلد کتاب غلبه برخستگی
محمود ثابت‌نژاد
اشکانیان: مردمانی شجاع از خراسان بزرگتصویر جلد کتاب اشکانیان: مردمانی شجاع از خراسان بزرگ
در باب امپراطوریتصویر جلد کتاب در باب امپراطوری
فرانسیس بیکن
آسان انگلیسی صحبت کنیم و بشنویمتصویر جلد کتاب آسان انگلیسی صحبت کنیم و بشنویم
شهلا سیدزاده‌مطلق
سروده‌هایی از پیامبر ایرانی زرتشتتصویر جلد کتاب سروده‌هایی از پیامبر ایرانی زرتشت
علی نیکویی
تیموریان: امیر تیمور و جانشینان او در ایرانتصویر جلد کتاب تیموریان: امیر تیمور و جانشینان او در ایران
ایرج رامتین
شاپور دوم (ذوالاکتاف)تصویر جلد کتاب شاپور دوم (ذوالاکتاف)
امرای محلی ایران و حضرت حافظتصویر جلد کتاب امرای محلی ایران و حضرت حافظ
ایرج رامتین
قامُوس الفلاسفه (اندوخته‌های فلسفی)تصویر جلد کتاب قامُوس الفلاسفه (اندوخته‌های فلسفی)
حیدر شجاعی
اخلاقتصویر جلد کتاب اخلاق