کتاب عشق سوم (جلد دوم)
خواندن نظراتمعرفی کتاب عشق سوم (جلد دوم)
«عشق سوم (جلد دوم)» به کوشش چیستا یثربی (-۱۳۴۷)، مجموعه مقالاتی تخصصی پیرامون روانشناسی و مسائل تربیتی کودکان و نوجوانان و به قلم جمعی از نویسندگان و صاحبنظران است.. مباحثی نظیر تفاوتهای جنسیتی کودکان، ادب و هنر در کودکان، رشد اجتماعی کودک و ارتباط کودک و رسانههای جمعی در مقالههای این مجموعه مطرح شدهاند.
در مقدمه کتاب به قلم چیستا یثربی میخوانید:
در جهان امروز که به تدریج از روح لطافت، انسانیت و معنویت تهی میشود و خشونت و فشار روانی دو رکن اساسی زندگی بشر قرار میگیرد، آموزش مفهوم عشق به کودکان از ضروریات آموزش و پرورش معاصر به شمار میرود.
اگر در گذشته استعمال واژه «عشق» برای کودکان جزء تابوها محسوب میشد و تا حد ممکن، سعی میشد که از استعمال این واژه در برابر کودکان، پرهیز شود. اما امروزه، وسایل ارتباط جمعی، عصر رسانهها و ماهوارههای تلویزیونی، کودک را بیش از پیش، در معرض اشکال تجاری عشق و کلیه مفاهیم معنوی قرار میدهند و در این آشفته بازار رسانهها، وظیفه ما مربیان و والدین است که از عشق بگوییم و مفاهیم اساسی چون عشق و محبت را که رکن اصلی زندگی بشر است، از دوران کودکی به او آموزش دهیم. عشق سوم به بهانه عشق به کودکان انتشار مییابد و چه فرصتی بهتر از این که کتاب را با عشق آغاز کنیم و عشق را به کودکانمان بیاموزیم، چرا که عشق تنها میراث ماندگار بشریت برای نسلهای بعد و تنها سرمایه بیزوال کودکان ماست که میتواند آنها را در برابر طوفانهای حوادث، فشارهای زندگی، پرخاشگری و اندوه، حفاظت کند.
بایقوش![]()
نقطه ضعفمجتبی خرسندی
معیارهای دخالت دولت در اقتصادفرهاد رهبر
من، مدادلئونارد ای رید
سرشت، هوش و مشکلات رفتاری کودکانسیده ندا موسویان فر
آشنایی با تجهیزات فرآیندی (جلد اول)![]()
محمدباقر شمس
هم بازی جدیدزینب حسینی زارع