معرفی و دانلود کتاب ماجراهای عباس + خلاصه رایگان

انتشارات:
سنجاق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ماجراهای عباس

کتاب ماجراهای عباس نوشته حسین عسکری پور و مجموعه‌ای از روایت‌های طنزآمیز و خاطره‌گونه از زندگی یک نوجوان در دهه‌های گذشته است که نشر سنجاق آن را به‌صورت الکترونیکی منتشر کرده است. این کتاب با نگاهی صمیمی و زبانی خودمانی به روایت تجربه‌ها، رؤیاها و شکست‌های عباس، شخصیت اصلی، می‌پردازد و لحظات تلخ و شیرین نوجوانی را با جزئیاتی ملموس و جذاب بازگو می‌کند. بخش‌های این اثر در قالب خاطرات کوتاه و پیوسته، تصویری از زندگی روزمره و دغدغه‌ها و آرزوهای نوجوانان طبقه‌ی متوسط و پایین جامعه‌ی ایران را به تصویر می‌کشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ماجراهای عباس

کتاب ماجراهای عباس به قلم حسین عسکری پور، مجموعه‌ای از خاطرات و روایت‌های طنزآمیز درباره‌ی زندگی عباس، نوجوانی پرشور و خیال‌پرداز، است. هر بخش از این کتاب به یکی از ماجراهای عباس اختصاص داده شده و از زاویه‌ی دید اول‌شخص، خواننده را به دنیای نوجوانی در شهری کوچک برده است. روایت‌ها با زبانی ساده و صمیمانه، دغدغه‌های نوجوانان و آرزوهای بزرگ و ناکامی‌های کوچک را به تصویر می‌کشند. فضای کتاب سرشار از جزئیات زندگی روزمره، روابط خانوادگی، دوستی‌ها و تلاش برای یافتن جایگاه خود در جامعه است. نویسنده با بهره‌گیری از طنز و شوخ‌طبعی، موقعیت‌های آشنا و گاه تلخ را به‌گونه‌ای روایت کرده است که همدلی و لبخند را همزمان برمی‌انگیزد. کتاب ماجراهای عباس نه‌تنها بازتابی از خاطرات شخصی، بلکه روایتی جمعی از نسلی است که با محدودیت‌ها و رؤیاهای خاص خود بزرگ شده‌اند.

خلاصه کتاب ماجراهای عباس

محور اصلی کتاب، نمایش فرازونشیب‌های زندگی نوجوانی، آرزوهای بزرگ و واقعیت‌های کوچک است. عباس در هر بخش با رؤیاها و چالش‌هایی روبه‌رو می‌شود که گاه با طنز و گاه با تلخی روایت شده‌اند. او در یکی از روایت‌ها با شوق شاگردی در داروخانه و رؤیای دکترشدن، ناگهان با واقعیتی تلخ روبه‌رو می‌شود؛ پس مسیرش به‌سمت شاگردی در کبابی تغییر می‌کند. این تغییر مسیر، فرصتی برای تجربه‌ی دنیای جدید و کنارآمدن با شکست‌های کوچک زندگی است. در بخشی دیگر، عباس و دوستش (محمد) با دوربین فیلم‌برداری جدید، ماجرای فیلم‌برداری از عروسی را تجربه می‌کنند، اما با یک اشتباه ساده، همه‌ی زحماتشان به باد می‌رود. این کتاب همچنین به ماجراهای تیروکمان‌بازی، شکارچی‌گری و تجربه‌های کودکانه‌ای می‌پردازد که با چاشنی طنز و نگاه انتقادی به روابط خانوادگی و اجتماعی همراه است. هر روایت، تصویری از تلاش برای یافتن هویت، کنارآمدن با ناکامی‌ها و لذت‌بردن از لحظات ساده‌ی زندگی ارائه می‌دهد. موضوع اصلی کتاب، نشان‌دادن ارزش تجربه و رشد در دل شکست‌ها و موفقیت‌های کوچک است.

چرا باید کتاب ماجراهای عباس را بخوانیم؟

کتاب ماجراهای عباس با روایت‌هایی سرشار از طنز، خاطره و جزئیات زندگی روزمره، فرصتی برای بازگشت به دنیای نوجوانی و مرور دغدغه‌ها و آرزوهای آن دوران فراهم می‌کند. این کتاب با زبان خودمانی و روایت‌های ملموس نه‌تنها سرگرم‌کننده است، بلکه تصویری از رشد، پذیرش شکست و کنارآمدن با واقعیت‌ها را ارائه می‌دهد. خواندن این اثر، همدلی با شخصیت‌هایی را ممکن می‌سازد که در دل محدودیت‌ها رؤیاهایی بزرگ دارند و با شوخ‌طبعی از پس مشکلات برمی‌آیند. این کتاب نوستالژیک است.

خواندن این کتاب به نوجوانان، جوانان و بزرگسالانی پیشنهاد می‌شود که به روایت‌های طنزآمیز، خاطره‌نویسی و داستان‌های روزمره علاقه دارند یا به‌دنبال بازخوانی تجربه‌های مشترک نسل‌های گذشته هستند. همچنین مجموعه روایت حاضر برای کسانی که با هویت‌یابی، پذیرش شکست و رشد فردی درگیرند، مناسب است.

بخشی از کتاب ماجراهای عباس

«آن روزها یکی از سرگرمی‌های ما در ایام تابستان ساختن تیرکمون و هدف‌گیری بود. از نشانه‌گیری گنجشک و پرنده‌ها بگیر تا نشانه‌هایی مثل قوطی‌های حلبی و غیره. قسمت جالب ماجرا این بود که خیلی کم نشانه‌گیری‌هایمان به هدف می‌خورد و بیشتر به خطا می‌رفت. برای ساخت تیرکمون، معمولاً از دوشاخهٔ چوبی و کش و لاستیک استفاده می‌کردیم که برد زیادی نداشت. من و پسر عموم رضا؛ به‌تازگی توانسته بودیم تیرکمانی بسازیم که قدرت پرتابش خیلی زیاد بود. دوشاخه فلزی با کش لاستیک دوچرخه و یک‌تکه چرم؛ اجزای تشکیل‌دهنده تیرکمون جدیدمان بود و یک جورایی بین بقیه هم سن و سال‌هایمان به داشتن این تیرکمون افتخار می‌کردیم و اکثر بچه‌ها؛ آرزوی داشتن آن را داشتند.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۳ فروردین ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماجراهای عباس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابماجراهای عباس

۱۴۰۴/۱۲/۱۹

نخریدم ولی تو این چند صفحه دیدم جالبه

کــاف. قــاف
۱۴۰۴/۱۲/۲۸

من این کتاب رو با خواهر خردسالم مطالعه کردم و داستانش برای ما جالب و آموزنده بود، نویسنده قلم خوبی داره، امیدوارم کتاب‌های بیشتری از این نویسنده رو به‌زودی ببینیم.

zahra
۱۴۰۵/۰۱/۰۵

کتاب خوبی برای سن ۷سال بالاست هست

Matin Farabi
۱۴۰۴/۱۲/۲۴

کتاب خوبی برای کودکان و نوجوانانه و نویسنده با قلم توانمندی که داره تونسته به خوبی نکات آموزنده‌ای رو در خلال داستان‌ها به مخاطب القا کنه.

۱۴۰۴/۱۲/۲۱

درود کتاب حس و حال خوبی را تلقین می کند

۱۴۰۴/۱۲/۱۹

عباس کبابی را خواندم بسیار روان و ساده و جذاب نوشته شده اتفاقات به صورت ملموس تعریف شده به نظرم ارزش خواندن داشته باشه

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۱۷

بدک نبود

بریده‌هایی از کتاب

Rozi
به هنر عکاسی و فیلم‌برداری خیلی علاقه داشت و همیشه مناظر را از دید زیباشناسی و هنری نگاه می‌کرد؛ مثلاً غروب خورشید، آسمان ابری، بارش باران، مه زمستان موضوعاتی بود که محمد عاشقشان بود و بیش از همه از دیدن اونها لذت می‌برد و کیف می‌کرد.