کتاب من جان لوئیس هستم! برد ملتسر + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من جان لوئیس هستم!

کتاب من جان لوئیس هستم!

معرفی کتاب من جان لوئیس هستم!

کتاب آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند: من جان لوئیس هستم! نوشته‌ی برد ملتسر و با تصویرگری کریستوفر الیوپولوس، روایتی الهام‌بخش از زندگی جان لوئیس، فعال حقوق مدنی و سیاستمدار آمریکایی است. این اثر با ترجمه‌ی شبنم حیدری‌پور و توسط نشر پرتقال منتشر شده است. داستان کتاب با زبانی ساده و صمیمی، مسیر زندگی جان لوئیس را از کودکی در مزرعه‌ای کوچک تا تبدیل‌شدن به یکی از چهره‌های تأثیرگذار جنبش حقوق مدنی آمریکا دنبال می‌کند. نویسنده تلاش کرده است با روایت خاطرات و تجربه‌های شخصی لوئیس، مفاهیمی چون شجاعت، ایستادگی در برابر بی‌عدالتی و اهمیت اعتراض مسالمت‌آمیز را به تصویر بکشد. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای است که به معرفی آدم‌های معمولی با تأثیرات بزرگ در جهان می‌پردازد و برای نوجوانان و جوانان مناسب است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من جان لوئیس هستم!

کتاب آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند: من جان لوئیس هستم! با قلم برد ملتسر و تصویرگری کریستوفر الیوپولوس، به زندگی و مبارزات جان لوئیس، یکی از رهبران جنبش حقوق مدنی آمریکا، می‌پردازد. این کتاب با نگاهی به دوران کودکی و نوجوانی لوئیس، چالش‌ها و نابرابری‌هایی را که او و خانواده‌اش با آن روبه‌رو بودند، شرح داده است. ساختار کتاب به‌صورت روایی و خاطره‌محور است و با روایت‌های کوتاه و تصاویر رنگی، مخاطب را با فرازونشیب‌های زندگی لوئیس آشنا می‌کند. نویسنده با تمرکز بر وقایع مهمی مانند اعتراضات صلح‌آمیز، راه‌پیمایی‌ها و تلاش برای تغییر قوانین ناعادلانه، نشان داده است که چگونه یک فرد عادی می‌تواند با پایداری و ایمان، تأثیرگذار باشد. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای است که به معرفی شخصیت‌هایی می‌پردازد که با وجود شرایط معمولی، توانسته‌اند دنیا را تغییر دهند. برد ملتسر در این اثر، با زبانی قابل لمس برای نوجوانان، پیام‌هایی درباره اهمیت عدالت، مهربانی و ایستادگی در برابر تبعیض ارائه داده است.

خلاصه کتاب من جان لوئیس هستم!

کتاب آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند: من جان لوئیس هستم! داستان زندگی جان لوئیس را از کودکی تا تبدیل‌شدن به یکی از رهبران جنبش حقوق مدنی آمریکا روایت کرده است. لوئیس در مزرعه‌ای در آلاباما بزرگ شد و از همان کودکی به بی‌عدالتی‌های اطرافش حساس بود. او با مشاهده تبعیض نژادی در مدرسه و جامعه، به اهمیت اعتراض و ایستادگی در برابر نابرابری پی برد. در نوجوانی با الهام از رهبران بزرگی چون مارتین لوتر کینگ و رزا پارکس، وارد فعالیت‌های اعتراضی شد و با شرکت در تحصن‌ها و راه‌پیمایی‌های صلح‌آمیز، نقش مهمی در جنبش حقوق مدنی ایفا کرد. کتاب به ماجراهایی مانند تحصن در فروشگاه‌ها، راه‌پیمایی سلما تا مونتگومری و تلاش برای کسب حق رأی برای سیاه‌پوستان می‌پردازد. لوئیس بارها دستگیر شد اما هرگز از مسیر خود عقب‌نشینی نکرد. در نهایت، او به عنوان نماینده کنگره انتخاب شد و تا پایان عمرش برای عدالت و برابری تلاش کرد. پیام اصلی کتاب این است که حتی آدم‌های معمولی هم می‌توانند با شجاعت و پایداری، دنیا را تغییر دهند.

چرا باید کتاب من جان لوئیس هستم! را بخوانیم؟

این کتاب با روایت زندگی جان لوئیس، نمونه‌ای ملموس از قدرت اعتراض مسالمت‌آمیز و ایستادگی در برابر بی‌عدالتی را ارائه داده است. ویژگی شاخص آن، بیان ساده و صمیمی تجربه‌های شخصی لوئیس است که نوجوانان را با مفاهیمی چون شجاعت، مهربانی و اهمیت پیگیری رؤیاها آشنا می‌کند. تصاویر رنگی و روایت خاطره‌محور، فضای کتاب را جذاب و قابل لمس ساخته است. خواندن این اثر فرصتی برای آشنایی با تاریخ جنبش حقوق مدنی و الهام‌گرفتن از فردی است که با وجود موانع بسیار، تسلیم نشد و برای تغییر جامعه تلاش کرد. این کتاب نه‌تنها به مسائل تاریخی و اجتماعی می‌پردازد، بلکه ارزش‌های انسانی مانند همدلی، امید و پایداری را نیز برجسته کرده است.

خواندن این کتاب به نوجوانان و جوانانی که به موضوعات عدالت اجتماعی، حقوق بشر و مبارزه با تبعیض علاقه‌مند هستند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که به دنبال الگوهای الهام‌بخش در تاریخ معاصر و داستان‌های واقعی از شجاعت و پایداری‌اند، مناسب است.

۲۰%