معرفی و دانلود کتاب من گاندی هستم! pdf + خلاصه رایگان

آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند

۴.۹(از ۱۳ امتیاز)
برد ملتسر، شبنم حیدری پور

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب من گاندی هستم!

کتاب الکترونیکی «من گاندی هستم!» نوشتهٔ برد ملتسر با ترجمهٔ شبنم حیدری پور در انتشارات پرتقال چاپ شده است.

درباره کتاب من گاندی هستم

این کتاب مصور داستان زندگی مهاتما گاندی را از کودکی تا بزرگسالی با استفاده از تصاویری زیبا شرح می‌دهد. با مطالعۀ کتاب من گاندی هستم! متوجه می‌شویم که برای تأثیرگذاربودن نیازی نیست از ابتدا انسان خاصی باشیم. می‌توانیم مثل گاندی یک بچۀ معمولی باشیم که در حساب و فوتبال خوب نیست و از مارها هم می‌ترسد، اما به جایی قدم گذاشت که فکر می‌کرد درست است و با تلاش در این مسیر پیشرفت کرد.

کتاب من گاندی هستم! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب گروه سنی ب است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من گاندی هستم! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:من گاندی هستم!
قیمت کتاب:۶۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۲/۱۴

«گاندی» که یک مرد جوان هندی بود، در روزگار خود می‌دید که چطور دولتمردان بریتانیا با مردم کشورش ناعادلانه رفتار می‌کنند. او که نمی‌توانست نابرابری‌ها را بپذیرد، یک راه خارق‌العاده برای مبارزه‌کردن پیدا کرد: اعتراض در کمال آرامش و صلح!...بیشتر

(:دختر کتابخوان:)
۱۴۰۱/۰۸/۱۱

کلا این مجموعه رو دوست دارم ،🤍✨

📚💙🦸‍♀️قهرمان کتاب🦸‍♀️💙📚
۱۴۰۴/۰۸/۰۴

این کتاب عالی بود ( گاندی مردی آرام و صبور بود او در جایی که زندگی می‌کرد با سفید پوستان و سیاه پوستان فرق می گذاشتند ولی او دنیا را تغییر داد. و) پیاده روی را خیلی دوست داشت

۱۴۰۳/۱۱/۰۱

سلام این کتاب خیلی خوب بود وپیشنهاد می کنم کتاب را بخوانید

ramila
۱۴۰۳/۰۷/۲۱

سلام کتاب جالبی است که در مورد زندگی و چگونه فکر کردن گاندی و قدرت صلح است

Aida.pournia
۱۴۰۳/۰۱/۰۶

خیلی خوب بود! کاملا اطلاعاتی مفید و جامع و کوتاه گفته شده و اگه آشنایی از قبل نداشته باشید خیلی خویه.

nahid
۱۴۰۵/۰۲/۰۹

از این کتاب های خیلی دارم تقریبا همشو.. و واقعا عالیه

thisissafayouknow
۱۴۰۵/۰۱/۱۱

مطالعه ی آثار نویسندگان مورد علاقه ام به من کمک کرد تا یاد بگیرم که چطور بدون خشونت یک سیستم خراب را اصلاح کنم و اینکه چطور وقتی بدن انسان در زندان است ذهنش می‌تواند آزاد باشد