کتاب مهراپری جان عذرخواهی کردم
معرفی کتاب مهراپری جان عذرخواهی کردم
کتاب مهراپری جان عذرخواهی کردم نوشتهی فرح روزیطلب و با تصویرگری عاطفه ملکیجو، توسط نشر طاووسانه منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعه کتابهای مهراپری است که با هدف آموزش آداب معاشرت و رفتار اجتماعی به کودکان نوشته شده. داستان در دنیای رنگارنگ و خیالانگیز حشرات کوچک میگذرد و با زبانی ساده و کودکانه، مفاهیمی مانند عذرخواهی، توجه به دیگران و اهمیت روابط دوستانه را به تصویر میکشد. نویسنده با الهام از تجربههای شخصی و مشاهدهی رفتارهای کودکان پس از دوران کرونا، تلاش کرده است تا با روایت قصهای آموزنده، کودکان را با مهارتهای ارتباطی و اجتماعی آشنا کند. تصویرگریهای جذاب و رنگارنگ این کتاب، فضای داستان را برای کودکان دلنشینتر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مهراپری جان عذرخواهی کردم
کتاب مهراپری جان عذرخواهی کردم به قلم فرح روزیطلب، داستانی کودکانه با محوریت آموزش آداب معاشرت و مهارتهای اجتماعی است. این کتاب بخشی از مجموعهای است که هر جلد آن به یکی از رفتارهای مهم اجتماعی میپردازد. در این جلد، تمرکز بر اهمیت عذرخواهی و جبران اشتباهات در روابط دوستانه قرار گرفته است. نویسنده با انتخاب شخصیتهایی از دنیای حشرات، فضایی فانتزی و قابل لمس برای کودکان خلق کرده است تا مفاهیم اخلاقی را بهدور از نصیحتهای مستقیم، در قالب داستانی جذاب و قابل همذاتپنداری ارائه دهد. ساختار کتاب بهگونهای است که ابتدا با یک پیشگفتار کوتاه از نویسنده آغاز میشود و سپس داستان اصلی با روایت اتفاقات روزمره و ساده اما آموزنده پیش میرود. تصویرگریهای عاطفه ملکیجو نیز به جذابیت و فهم بهتر داستان کمک کرده است. کتاب مهراپری جان عذرخواهی کردم با زبانی کودکانه و فضایی شاد، تلاش کرده است تا کودکان را با اهمیت عذرخواهی و تأثیر آن بر روابط دوستانه آشنا کند.
خلاصه کتاب مهراپری جان عذرخواهی کردم
داستان با معرفی مهراپری و جمعی از بچهحشرهها آغاز میشود که در یک روز بهاری مشغول پیدا کردن چیزهای قشنگ برای جشن تولد لاکیصورتی هستند. لاکیصورتی، شخصیت اصلی داستان، برای مادربزرگش تمشک رسیده پیدا میکند و در راه بازگشت به خانهی مادربزرگ، به دلیل عجله و بیتوجهی، سه بار با دوستانش (سوسک قهوهای، ملخ سبزقبا و سنجاقک قرمز) برخورد میکند. هر بار پس از این برخوردها، لاکیصورتی عذرخواهی میکند اما همچنان نگران است که آیا دوستانش او را بخشیدهاند یا نه. پس از رسیدن به خانهی مادربزرگ و گفتوگو با او، متوجه میشود که عذرخواهی کردن کار درستی بوده و دوستانش نیز او را بخشیدهاند. در پایان، دوستانش با برگزاری جشن تولد، به او نشان میدهند که دوستی و بخشش چقدر ارزشمند است.
چرا باید کتاب مهراپری جان عذرخواهی کردم را بخوانیم؟
این کتاب با داستانی ساده و قابل فهم، به یکی از مهمترین مهارتهای اجتماعی یعنی عذرخواهی و جبران اشتباهات میپردازد. روایت داستان در قالب دنیای حشرات و اتفاقات روزمره، باعث میشود کودکان بهراحتی با شخصیتها همذاتپنداری کنند و پیام کتاب را بهتر درک کنند. تصویرگریهای رنگارنگ و جذاب نیز به فهم بهتر داستان و ایجاد انگیزه برای مطالعه کمک میکند. مهراپری جان عذرخواهی کردم نهتنها به کودکان یاد میدهد که عذرخواهی نشانهی ضعف نیست، بلکه راهی برای حفظ دوستیها و روابط سالم است. این کتاب میتواند به والدین و مربیان کمک کند تا موضوعات اخلاقی را بهدور از نصیحتهای مستقیم، در قالب داستانی شیرین و آموزنده به کودکان منتقل کنند.
خواندن این کتاب به کودکان دبستانی، والدین و مربیانی که دغدغهی آموزش مهارتهای اجتماعی و آداب معاشرت به کودکان را دارند، پیشنهاد میشود. همچنین برای کودکانی که در روابط دوستانه خود با چالشهایی مانند عذرخواهی و جبران اشتباهات روبهرو هستند، مناسب است.