معرفی و دانلود کتاب دلواپس شادمانی تو هستم pdf + خلاصه رایگان

کتاب دلواپس شادمانی تو هستم

گزینه نامه‌های عاشقانه خلیل جبران و ماری هاسکل

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب دلواپس شادمانی تو هستم

کتاب دلواپس شادمانی تو هستم گزیده‌ای از نامه‌ها و یادداشت‌های جبران خلیل جبران و ماری هاسکل است و ترجمه مجید روشنگر آن را در دسترس فارسی‌زبانان قرار داده است. این کتاب را انتشارات مروارید منتشر کرده است. این مجموعه فقط روایت یک دلدادگی نیست؛ بلکه تصویری از پیوندی فکری و عاطفی را نشان می‌دهد که در آن عشق، دوستی، هنر، آزادی و رشد درونی مدام کنار هم قرار می‌گیرند. متن کتاب از خلال جمله‌های کوتاه و نامه‌های شخصی، چهره‌ای نزدیک‌تر از جبران و جهان ذهنی ماری هاسکل به دست می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دلواپس شادمانی تو هستم

کتاب دلواپس شادمانی تو هستم نوشته جبران خلیل جبران و ماری هاسکل، مجموعه‌ای از نامه‌ها، یادداشت‌ها و جمله‌های برگزیده‌ای است که رابطه‌ی میان این دو را از زاویه‌ای شخصی و درونی نشان می‌دهد. متن، فقط بر احساسات عاشقانه تکیه ندارد و هم‌زمان به هنر، تنهایی، ایمان، آزادی، دوستی، رنج، آفرینش و نسبت انسان با خویشتن هم می‌پردازد. در کنار این نامه‌ها، بخشی از کتاب به شرح حال جبران اختصاص دارد و مسیر زندگی او را از لبنان تا بوستون، پاریس و نیویورک دنبال می‌کند؛ مسیری که با نقاشی، نوشتن، بیماری، مهاجرت و شکل‌گیری آثار مهمش گره خورده است.
کتاب دلواپس شادمانی تو هستم حال‌وهوایی دارد که میان نامه‌نگاری خصوصی و قطعه‌های تأمل‌برانگیز در رفت‌وآمد است. بسیاری از بخش‌ها کوتاه‌اند اما در همان چند سطر، تصویری روشن از نوع رابطه‌ی جبران و ماری هاسکل می‌سازند؛ رابطه‌ای که در آن مراقبت، فاصله، احترام، اشتیاق و گفت‌وگوی فکری هم‌زمان حضور دارند. ماری فقط مخاطب نامه‌ها نیست و در یادداشت‌هایش، جبران را از نزدیک ثبت می‌کند؛ از تردیدها و شور هنری‌اش تا نگاهش به عشق و زندگی. همین رفت‌وبرگشت میان دو صدا، کتاب را از یک مجموعه‌ی صرفاً احساسی جدا می‌کند و آن را به سندی زنده از یک پیوند انسانی بدل می‌سازد.
کتاب دلواپس شادمانی تو هستم از نظر لحن نیز ویژگی خاصی دارد. مترجم توضیح داده است که متن‌ها به‌صورت گزیده انتخاب شده‌اند و به همین دلیل، شکل نهایی کتاب حالتی نزدیک به قطعه‌های شاعرانه پیدا کرده است. جمله‌ها اغلب کوتاه، مکث‌دار و متکی بر تصویر و تأمل‌اند. در نتیجه، خواننده فقط با شرح یک رابطه روبه‌رو نیست؛ بلکه با ذهنیتی مواجه است که عشق را از مسیر آزادی، شناخت دیگری و کشف خویشتن می‌فهمد. حضور هم‌زمان نامه‌ها، یادداشت‌ها و شرح زندگی جبران باعث شده است که فضای کتاب هم صمیمی باشد و هم لایه‌هایی از زندگی هنری و فکری او را آشکار کند.

خلاصه کتاب دلواپس شادمانی تو هستم

کتاب دلواپس شادمانی تو هستم مجموعه‌ای از نامه‌ها و یادداشت‌های برگزیده میان جبران خلیل جبران و ماری هاسکل است. هسته‌ی اصلی این متن‌ها، رابطه‌ای عاطفی و فکری است که در آن هر دو نفر از عشق، آزادی، تنهایی، هنر، ایمان، رنج و امید حرف می‌زنند. جبران در نامه‌هایش از کار هنری، دلتنگی، آرزو و کشمکش‌های درونی می‌نویسد و ماری هاسکل نیز در یادداشت‌هایش تصویری نزدیک از شخصیت، اندیشه و حال او ثبت می‌کند. در کنار این بخش‌ها، شرحی از زندگی جبران هم آمده است که زمینه‌ی تاریخی و شخصی این نامه‌ها را روشن‌تر می‌کند. حاصل کار، متنی است که هم رابطه‌ی این دو را نشان می‌دهد و هم جهان ذهنی جبران را.

چرا باید کتاب دلواپس شادمانی تو هستم را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب دلواپس شادمانی تو هستم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب تصویری نزدیک از رابطه‌ی جبران خلیل جبران و ماری هاسکل به دست می‌دهد؛ رابطه‌ای که فقط عاشقانه نیست و بر گفت‌وگوی فکری و هنری هم استوار است.
  • خواننده در خلال نامه‌ها با نگاه جبران به عشق، آزادی، دوستی، رنج و آفرینش هنری آشنا می‌شود.
  • بخش شرح حال جبران، نامه‌ها را در زمینه‌ی زندگی شخصی و هنری او قرار می‌دهد و فهم متن را کامل‌تر می‌کند.
  • حضور هم‌زمان صدای جبران و یادداشت‌های ماری هاسکل، کتاب را به مجموعه‌ای دوطرفه تبدیل کرده است نه صرفاً ثبت احساسات یک نفر.
  • بسیاری از قطعه‌ها کوتاه‌اند و برای خواندن تأملی و مقطعی هم مناسب‌اند؛ درعین‌حال پیوستگی عاطفی و فکری خود را حفظ می‌کنند.
  • این کتاب برای کسانی مناسب است که می‌خواهند چهره‌ای شخصی‌تر از جبران ببینند و اطلاعاتی فراتر از آثار مشهور او به دست آورند.

خواندن کتاب دلواپس شادمانی تو هستم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به نامه‌ها و یادداشت‌های شخصی که می‌خواهند یک رابطه‌ی عاطفی و فکری را از درون دنبال کنند.
  • خوانندگانی که به جهان فکری و هنری جبران خلیل جبران علاقه دارند و می‌خواهند او را بیرون از آثار مشهورش بشناسند.
  • کسانی که به متن‌هایی درباره‌ی عشق، آزادی، دوستی و رشد درونی گرایش دارند.
  • مخاطبانی که از قطعه‌های کوتاه، تأمل‌برانگیز و جمله‌محور لذت می‌برند.
  • علاقه‌مندان به زندگی‌نامه‌های ادبی که می‌خواهند پیوند میان زندگی شخصی و کار هنری یک نویسنده را بهتر ببینند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۵ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دلواپس شادمانی تو هستم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدلواپس شادمانی تو هستم
عنوان دیگرگزینه نامه‌های عاشقانه خلیل جبران و ماری هاسکل
موضوعنامه‌ها، عاشقانه
نویسندهجبران خلیل جبران، ماری هاسکل
مترجممجید روشنگر
انتشاراتانتشارات مروارید
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.