کتاب دلواپس شادمانی تو هستم
گزینه نامههای عاشقانه خلیل جبران و ماری هاسکل
معرفی کتاب دلواپس شادمانی تو هستم
کتاب دلواپس شادمانی تو هستم (I Care About Your Happiness) گزیدهای از نامهها و یادداشتهای جبران خلیل جبران و ماری هاسکل، با ترجمه مجید روشنگر است. این مجموعه فقط روایت یک دلدادگی نیست؛ بلکه تصویری از پیوندی فکری و عاطفی را نشان میدهد که در آن عشق، دوستی، هنر، آزادی و رشد درونی مدام کنار هم قرار میگیرند. متن کتاب از خلال جملههای کوتاه و نامههای شخصی، چهرهای نزدیکتر از جبران خلیل جبران و جهان ذهنی ماری هاسکل ارائه میدهد. این کتاب را انتشارات مروارید منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دلواپس شادمانی تو هستم اثر جبران خلیل جبران و ماری هاسکل
کتاب دلواپس شادمانی تو هستم (گزینه نامههای عاشقانه خلیل جبران و ماری هاسکل) به قلم جبران خلیل جبران و ماری هاسکل، مجموعهای از نامهها، یادداشتها و جملههای برگزیدهای است که رابطهی میان این دو را از زاویهای شخصی و درونی نشان میدهد. این کتاب فقط بر احساسات عاشقانه تکیه ندارد و همزمان به هنر، تنهایی، ایمان، آزادی، دوستی، رنج، آفرینش و نسبت انسان با خویشتن نیز میپردازد.
در کنار این نامهها بخشی از کتاب به شرححال جبران خلیل جبران اختصاص دارد و مسیر زندگی او را از لبنان تا بوستون، پاریس و نیویورک دنبال میکند؛ مسیری که با نقاشی، نوشتن، بیماری، مهاجرت و شکلگیری آثار مهمش گره خورده است. کتاب دلواپس شادمانی تو هستم حالوهوایی دارد که میان نامهنگاری خصوصی و قطعههای تأملبرانگیز در رفتوآمد است.
بسیاری از بخشهای کتاب دلواپس شادمانی تو هستم کوتاهاند، اما در همان چند سطر تصویری روشن از نوع رابطهی جبران خلیل جبران و ماری هاسکل میسازند؛ رابطهای که در آن مراقبت، فاصله، احترام، اشتیاق و گفتوگوی فکری همزمان حضور دارند. ماری هاسکل فقط مخاطب نامهها نیست و در یادداشتهایش جبران را از نزدیک ثبت میکند؛ از تردیدها و شور هنریاش تا نگاهش به عشق و زندگی. همین رفتوبرگشت میان دو صدا کتاب را از یک مجموعهی صرفاً احساسی جدا میکند و آن را به سندی زنده از یک پیوند انسانی بدل میسازد.
کتاب دلواپس شادمانی تو هستم از نظر لحن نیز ویژگی خاصی دارد. مترجم توضیح داده است که متنها بهصورت گزیده انتخاب شدهاند و به همین دلیل شکل نهایی کتاب حالتی نزدیک به قطعههای شاعرانه پیدا کرده است. جملهها اغلب کوتاه، مکثدار و متکی بر تصویر و تأملاند. در نتیجه خواننده فقط با شرح یک رابطه روبهرو نیست؛ بلکه با ذهنیتی مواجه است که عشق را از مسیر آزادی، شناخت دیگری و کشف خویشتن میفهمد.
حضور همزمان نامهها، یادداشتها و شرح زندگی جبران خلیل جبران باعث شده است که فضای کتاب هم صمیمی باشد و هم لایههایی از زندگی هنری و فکری او را آشکار کند. عنوان کامل انگلیسی کتاب دلواپس شادمانی تو هستم از این قرار است: I Care About Your Happiness: quotations from the love letters of Kahlil Gibran and Mary Haskell.
خلاصه کتاب دلواپس شادمانی تو هستم
کتاب دلواپس شادمانی تو هستم مجموعهای از نامهها و یادداشتهای برگزیده میان جبران خلیل جبران و ماری هاسکل است. هستهی اصلی این متنها رابطهای عاطفی و فکری است که در آن هر دو نفر از عشق، آزادی، تنهایی، هنر، ایمان، رنج و امید حرف میزنند.
جبران در نامههایش از کار هنری، دلتنگی، آرزو و کشمکشهای درونی مینویسد و ماری هاسکل نیز در یادداشتهایش تصویری نزدیک از شخصیت، اندیشه و حال او ثبت میکند. در کنار این بخشها شرحی از زندگی جبران هم آمده است که زمینهی تاریخی و شخصی این نامهها را روشنتر میکند. کتاب حاضر هم رابطهی این دو نفر و هم جهان ذهنی جبران را نشان میدهد.
چرا باید کتاب دلواپس شادمانی تو هستم را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب دلواپس شادمانی تو هستم را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب تصویری نزدیک از رابطهی جبران خلیل جبران و ماری هاسکل ارائه میدهد؛ رابطهای که فقط عاشقانه نیست و بر گفتوگوی فکری و هنری نیز استوار است.
- خواننده در خلال نامهها با نگاه جبران به عشق، آزادی، دوستی، رنج و آفرینش هنری آشنا میشود.
- در بخش شرححال جبرانْ نامهها به زندگی شخصی و هنری او میپردازند و این موضوع فهم متن را کاملتر میکند.
- حضور همزمان صدای جبران و یادداشتهای ماری هاسکل، کتاب را به مجموعهای دوطرفه تبدیل کرده است، نهفقط ثبت احساسات یک نفر.
- بسیاری از قطعهها کوتاهاند و برای خواندن تأملی و مقطعی هم مناسباند، درعینحال پیوستگی عاطفی و فکری خود را حفظ میکنند.
خواندن کتاب دلواپس شادمانی تو هستم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب دلواپس شادمانی تو هستم به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به نامهها و یادداشتهای شخصی که میخواهند یک رابطهی عاطفی و فکری را از درون دنبال کنند.
- خوانندگانی که به جهان فکری و هنری جبران خلیل جبران علاقه دارند و میخواهند او را فراتر از آثار مشهورش بشناسند.
- کسانی که به متنهایی دربارهی عشق، آزادی، دوستی و رشد درونی گرایش دارند.
- مخاطبانی که از قطعههای کوتاه، تأملبرانگیز و جملهمحور لذت میبرند.
- علاقهمندان به زندگینامههای ادبی که میخواهند پیوند میان زندگی شخصی و کار هنری یک نویسنده را بهتر ببینند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دلواپس شادمانی تو هستم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | دلواپس شادمانی تو هستم |
| عنوان دیگر | گزینه نامههای عاشقانه خلیل جبران و ماری هاسکل |