کتاب ۷۰ شعر و ترانه کودکانه زهرا نعمتی + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:زهرا نعمتی
امتیاز
۳.۸از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ۷۰ شعر و ترانه کودکانه

کتاب ۷۰ شعر و ترانه کودکانه نوشته‌ زهرا نعمتی مجموعه‌ای از سروده‌های کوتاه و موزون برای کودکان است که توسط انتشارات بوستان کاغذی منتشر شده است. این اثر با زبانی ساده و کودکانه موضوعات متنوعی را در قالب شعر و ترانه به تصویر کشیده و تلاش کرده است تا دنیای رنگارنگ و خیال‌انگیز کودکان را با عناصر آشنا و روزمره پیوند بزند. شعرهای این مجموعه به‌گونه‌ای سروده شده‌اند که هم برای خواندن توسط بزرگ‌ترها و هم برای خواندن خود کودکان مناسب باشند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ۷۰ شعر و ترانه کودکانه

کتاب ۷۰ شعر و ترانه کودکانه اثری از زهرا نعمتی است که با هدف سرگرم‌کردن و آموزش غیرمستقیم کودکان سروده شده است. این کتاب مجموعه‌ای از شعرهای کوتاه و ترانه‌های کودکانه را در بر می‌گیرد که هرکدام به موضوعی خاص می‌پردازند؛ از فصل‌ها و طبیعت گرفته تا خانواده، بهداشت فردی، جشن‌ها و آیین‌های ایرانی و حتی موضوعات روزمره مانند مسواک‌زدن، دوستی، بازی و احساسات کودکانه.

ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر شعر به‌صورت مستقل ارائه شده و با تصاویر و واژگان ساده دنیای کودک را به تصویر می‌کشد. زهرا نعمتی در این مجموعه تلاش کرده است تا با بهره‌گیری از ریتم و قافیه شعرهایی خلق کند که هم برای کودکان جذاب باشد و هم پیام‌های تربیتی و اخلاقی را به‌صورت غیرمستقیم منتقل کند.

چرا باید کتاب ۷۰ شعر و ترانه کودکانه را بخوانیم؟

کتاب ۷۰ شعر و ترانه کودکانه با سروده‌هایی کوتاه و متنوع فرصتی برای آشنایی کودکان با شعر و زبان موزون فراهم می‌کند. این مجموعه با پرداختن به موضوعات آشنا و ملموس برای کودکان مانند خانواده، طبیعت، فصل‌ها، جشن‌ها و بهداشت فردی به رشد عاطفی و اجتماعی آن‌ها کمک می‌کند. شعرهای کتاب به‌گونه‌ای سروده شده‌اند که می‌توانند در جمع‌های خانوادگی، مهدکودک‌ها و کلاس‌های درس مورد استفاده قرار گیرند و لحظاتی شاد و آموزنده را برای کودکان رقم بزنند. استفاده از واژگان ساده و تصاویر ذهنی روشن باعث می‌شود کودکان به‌راحتی با شعرها ارتباط برقرار کنند و حتی آن‌ها را حفظ کنند.

خواندن این کتاب به والدین، مربیان مهدکودک، آموزگاران دوره‌ی ابتدایی و هرکسی که به‌دنبال شعرهای کودکانه برای سرگرمی و آموزش غیرمستقیم کودکان است، پیشنهاد می‌شود. این کتاب به کودکانی که به شعر و ترانه علاقه دارند یا دوست دارند با موضوعات روزمره و جشن‌های ایرانی آشنا شوند، توصیه می‌شود.

آندیا خانم
۱۴۰۵/۰۲/۰۳

سلام من آندیا هستم. این شعر ها خوب و دوسداشتنی هستن. من که از شعر هاش خوشم اومد.توصیه می کنم این شعر ها رو بخونید🙏🙏

مروارید خانم
۱۴۰۵/۰۲/۰۳