معرفی کتاب قصههای شیرین برای بچههای شیرین (ویژه متولدین آبان)
«قصههای شیرین برای بچههای شیرین (ویژه متولدین آبان)» به قلم محمد صادقی سیار (-۱۳۵۸) از سری قصههای کوتاه در حوزه ادبیات کودک و نوجوان و برای متولدان ماههای گوناگون است. این جلد مخصوص متولدان آبان است و داستانهای کوتاه کودکانه با مضامین اخلاقی دارد.
بخش کوچکی از این کتاب را می خوانید:
در جنگل سرسبز و زیبایی، حیوانات و جانوران بسیاری در آرامش و سکوت دلپذیر زندگی میکردند، ولی در این جنگل خرس بزرگ و قوی جثهای زندگی میکرد که هر روز با حیله و نیرنگی سد راه یکی از حیوانات میشد و با یک حمله، طعمه خود را میکشت و آن را یک لقمه لذیذ میکرد و میخورد.
حیوانات جنگل که از این وضعیت به ستوه آمده بودند، یک روز تصمیم گرفتند پیش خرس بروند و با او بر سر این قضیه به راه حلی برسند. پس در جلسهای همه حیوانات تصمیم گرفتند که به نزد خرس بروند. یکی از حیوانات به عنوان سخنگوی دیگران به خرس گفت:
- ای خرس بزرگ سلام، من و دوستانم نزد شما آمده و پیشنهادی برای شما آوردهایم.
خرس سر جایش تکانی خورد و گفت:
- چه پیشنهادی؟
سخنگوی حیوانات گفت:
- ای خرس بزرگ این که ما حیوانات هر روز باید با ترس و لرز به زندگی خودمان ادامه بدهیم برایمان دشوار است. ما تصمیم گرفتهایم که هر روز به جای اینکه شما به یکی از ما حمله کنید و ما را بخورید، ما خودمان هر روز بین همه حیوانات جنگل قرعهکشی کنیم و قرعه به نام هر حیوانی که افتاد، آن حیوان با پای خود خدمتتان میآید تا شما زحمت نکشید و غذای آماده را میل کنید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب قصههای شیرین برای بچههای شیرین (ویژه متولدین آبان) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
نام کتاب
قصههای شیرین برای بچههای شیرین (ویژه متولدین آبان)