کتاب و آن ها با خوبی و خوشی بدون هم زندگی کردند
معرفی کتاب و آن ها با خوبی و خوشی بدون هم زندگی کردند
کتاب و آن ها با خوبی و خوشی بدون هم زندگی کردند (Conscious uncoupling : 5 steps to living happily even after) نوشته کاترین وودوارد تامس و ترجمه مریم تقدیسی، اثری در حوزهی روابط انسانی و بهویژه پایان روابط عاطفی است که انتشارات کتاب خوانا آن را در سال ۱۴۰۴ منتشر کرده است. این کتاب با نگاه به موضوع جدایی و طلاق، کوشیده است تا فرایند پایان یک رابطه را نه بهعنوان شکست، بلکه فرصتی برای رشد و ترمیم و بازسازی فردی معرفی کند. نویسنده که رواندرمانگر و مشاور روابط بوده، با بهرهگیری از تجربههای شخصی و مطالعات روانشناختی، راهکارهایی برای عبور سالم و انسانی از جدایی ارائه داده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب و آن ها با خوبی و خوشی بدون هم زندگی کردند اثر کاترین وودوارد تامس
کتاب و آنها با خوبی و خوشی بدون هم زندگی کردند به قلم کاترین وودوارد تامس، اثری در حوزهی روانشناسی روابط و خانواده است. این کتاب بهجای تمرکز بر توصیههای کلیشهای یا نگاه سنتی به طلاق و جدایی، رویکردی واقعگرایانه و مبتنیبر تجربه را در پیش گرفته است. نویسنده باتکیهبر تجربهی شخصی و مشاهدات بالینی، فرایندی پنجمرحلهای برای عبور از درد جدایی و بازسازی فردی معرفی کرده است. ساختار این کتاب بهگونهای است که ابتدا به ریشههای فرهنگی و روانی انتظارات ما از عشق و ازدواج میپردازد و سپس با مثالها و روایتهای واقعی، ابعاد مختلف جدایی را واکاوی میکند. نویسندهی این اثر که رواندرمانگر و مشاور روابط بوده، ابزارها و مهارتهایی را برای ترمیم زخمهای عاطفی و خلق زندگی جدید پس از جدایی ارائه کرده است. این کتاب نهتنها برای افراد متأهل، بلکه برای هر فردی که تجربهی پایان یک رابطهی عاطفی را داشته، سودمند است. نگاه کاترین وودوارد تامس به جدایی، نگاهی انسانی و تحولمحور است که میکوشد از دل فقدان، معنا و بلوغ عاطفی را بیرون بکشد.
خلاصه کتاب و آن ها با خوبی و خوشی بدون هم زندگی کردند
کاترین وودوارد تامس با روایت تجربهی شخصی خود از جدایی و تحلیلهای روانشناختیاش، نشان داده که پایان یک رابطه الزاماً بهمعنای شکست یا ویرانی نیست. او با معرفی فرایندی پنجمرحلهای، مخاطب را دعوت میکند تا بهجای گرفتارشدن در چرخهی رنج، مسئولیت تجربهی خود را بپذیرد و از دل آن، رشد و آگاهی را بیرون بکشد. این نویسنده به ریشههای فرهنگی و تاریخی انتظارات ما از عشق و ازدواج میپردازد و نشان میدهد که چگونه افسانهی «تا ابد با خوبی و خوشی زندگیکردن» بر ذهنیت جمعی ما سایه انداخته؛ سپس با مثالهایی از زندگی واقعی به احساسات پیچیدهای مانند شرمساری، خشم، حسرت و ناامیدیِ پس از جدایی پرداخته و توضیح داده است که این احساسات چگونه میتواند مانع ترمیم و بازسازی فرد شود. این کتاب ابزارها و مهارتهایی برای عبور از این مرحلهها ارائه میدهد؛ از پذیرش احساسات و یافتن آزادی احساسی تا خلق زندگی جدید و متعادل پس از جدایی. نویسنده تأکید کرده که جدایی میتواند فرصتی برای بازنگری در الگوهای ارتباطی، ترمیم زخمهای قدیم و رشد درونی باشد. این اثر با ارائهی راهکارهایی عملی، مخاطب را بهسوی ساختن آیندهای سالمتر و آگاهانهتر هدایت میکند.
چرا باید کتاب و آن ها با خوبی و خوشی بدون هم زندگی کردند را بخوانیم؟
این کتاب با نگاه به موضوع جدایی و پایان رابطه، امکان بازنگری در باورهای رایج و غالباً آسیبزننده دربارهی شکست عاطفی را فراهم میکند. ویژگی شاخص اثر حاضر، ارائهی فرایندی مرحلهبهمرحله برای عبور از درد جدایی و تبدیل آن به فرصتی برای رشد فردی و بلوغ عاطفی است. نویسنده با صداقت و شفافیت، همدلی و تجربهی شخصی را با دانش روانشناختی ترکیب کرده و فضایی فراهم کرده تا مخاطب بتواند بدون احساس سرزنش یا شرمساری با واقعیت جدایی روبهرو شود. این کتاب نهتنها به افراد کمک میکند تا زخمهای عاطفی خود را ترمیم کنند، بلکه راههایی برای ایجاد روابط سالمتر در آینده نیز پیش پایشان میگذارد.
خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که با پایان یک رابطهی عاطفی یا طلاق دستوپنجه نرم میکنند و یا دغدغهی بازسازی زندگی پس از جدایی را دارند. همچنین کتاب حاضر برای افرادی که بهدنبال درک عمیقتر از روابط انسانی و عبور سالم از بحرانهای عاطفی هستند، مناسب و سومند است.
درباره کاترین وودوارد تامس
کاترین وودوارد تامس (Katherine Woodward Thomas) نویسنده، رواندرمانگر، سخنرانی بینالمللی با مدرک کارشناسیارشد، دارای مجوز رسمی ازدواج و خانوادهدرمانی و یکی از شناختهشدهترین چهرهها در حوزهی روابط انسانی و رشد فردی بوده است. او نویسندهی کتاب پرفروشِ و آنها با خوبی و خوشی بدون هم زندگی کردند (Conscious uncoupling : 5 steps to living happily even after) است. کتاب دیگر او فراخوان عشق حقیقی: هفت هفته برای جذب عشق زندگیات (Calling in “The One”: 7 Weeks to Attract the Love of Your Life) نام دارد که به موفقیتی ملی دست یافت. این نویسنده، خالق و بنیانگذار فرایند «جدایی آگاهانه» بوده که با ماجرای گویینت پالترو و کریس مارتین مشهور شد. کاترین وودوارد تامس صدها مربی را در زمینههای جدایی آگاهانه و فراخوان عشق حقیقی آموزش داده و به آنها گواهینامه اعطا کرده است. او سخنرانیهای الهامبخشی در همایشهایی چون Mindvalley University و Summit of Greatness داشته و در کنار چهرههایی مانند آلانیس موریست، ماریان ویلیامسون، نیل دونالد والش و جین هیوستون به سخنرانی پرداخته است. دیدگاههای کاترین وودوارد تامس دربارهی عشق، رهایی و تحول شخصی در رسانههای برجسته منتشر شده و آموزههای او الهامبخش هزاران نفر در سراسر جهان بوده است.
این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟
کتاب پرفروش و آنها با خوبی و خوشی بدون هم زندگی کردند (Conscious uncoupling : 5 steps to living happily even after) در فهرست پرفروشترینهای نیویورک تایمز قرار گرفته و نامزد جایزهی Books for a Better Life شده است.
نظر افراد یا مجلههای مشهور درباره این کتاب چیست؟
- جان گری، نویسندهی کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی معتقد است کتاب حاضر راهنمایی مهربانانه و دلسوزانه درمورد غلبه بر اندوه جدایی است. او گفته فرایندی که کاترین وودوارد تامس در این کتاب ارائه داده، نهتنها به التیام قلب کمک میکند، بلکه آیندهای مثبت و امیدوارکننده را برای همهی افراد درگیر در جدایی تضمین خواهد کرد. جان گری این اثر را کتابی دگرگونکننده (تغییردهندهی پارادایم) دانسته است که میتواند از این پس، مواجههی ما با جدایی را صحیحتر کند.
- ماریان ویلیامسون، نویسندهی کتاب بازگشت به عشق معتقد است کاترین وودوارد تامس رویکردی لطیف اما بهشدت قدرتمند را برای تجربهی بسیار دردناک جدایی انتخاب کرده و ما با مطالعهی اثر حاضر میتوانیم عمیقترین سرخوردگی را به سفری مقدس از اندوه بهسوی آرامش تبدیل کنیم.
- مارسی شیموف، نویسندهی کتاب شادی بدون دلیل گفته کاترین وودوارد تامس در اثر حاضر دست ما را میگیرد و کمک میکند بهشیوهای والاتر و بهتر زندگی کنیم. او با شفافیت و عمقی شگفتانگیز، خار را از روح شما بیرون میکشد و از شما حمایت میکند تا به رابطهتان بهگونهای پایان دهید که کامل و سالم باقی بمانید؛ نه شکسته و آسیبدیده. او گفته واقعاً عاشق این کتاب است.
- کتلین هندریکس، نویسندهی کتابهای عشقورزی آگاهانه و عشقورزی آگاهانه تا همیشه گفته آنقدر خرد، احساس و شوخطبعی در این کتاب وجود دارد که دلتان میخواهد آن را زیر بالشتان بگذارید و بخوابید. کاترین وودوارد تامس اصل مطلب را بیان کرده، شما فوراً متوجه آن خواهید شد و از داشتن چنین دوستی در این مسیر نفسی راحت میکشید.
چه نسخههای دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟
این کتاب همچنین با عنوان جدایی آگاهانه و با ترجمهی سپیده سادات نجفى مفیدى، توسط نشر امتداد حکمت و در سال ۱۴۰۴ روانهی بازار کتاب ایران شده است.
بخشی از کتاب و آن ها با خوبی و خوشی بدون هم زندگی کردند
«گام چهارم: کیمیاگر عشق شوید
آزادی کاری است که با آنچه در حقتان روا داشته شده میکنید.
- ژان پل سارتر
در گام چهارم برنامهٔ جدایی آگاهانه با توانایی خلق آیندهای مثبت برای خود و دیگران علیرغم همهٔ اتفاقات دردناک یا دشواری که تابهحال برایتان رخ داده همانند نیرویی تسخیرناپذیر در طبیعت بیدار میشوید. چون در این مقطع میتوانید انتخابهایی کنید و اعمالی انجام دهید که نویدبخش رهایی از الگوهای دردناک و قدیمی هستند و وضعیت موجود را بین شما و همسر سابقتان در جهت بازتاب ارزش و قدرت واقعیتان تغییر میدهند. بدین ترتیب اجازهٔ ظهور شکل جدید و سالمی را میدهید که رابطهٔ شما میتواند قابلیت آن را محقق کند و باعث ایجاد سعادت بیشتری در زندگی جدیدتان میشوید.
شما در گام چهارم به کیمیاگر عشق تبدیل میشوید، شما:
۱. با درک ارزش ماجراهایی که رها میکنید و ماجراهایی که هماکنون در حال خلق آنها هستید از عشقی که شما را به هم رسانده محافظت میکنید و متوجه میشوید همهٔ مراحل رابطهتان سزاوار حرمت، احترام و قدردانی بوده است.
۲. برای آیندهای مثبت هدفی آگاهانه تعیین میکنید؛ هدفی که مانند ستارهٔ شمالی با متانت، خرد و قدرت شما را در گذر از مراحل این جدایی هدایت میکند.»