کتاب حرف دلم را قورت دادم
معرفی کتاب حرف دلم را قورت دادم
کتاب حرف دلم را قورت دادم نوشتهی مریم زندی و با تصویرگری عبدالله حاجیوند، مجموعهای از شعرهای کوتاه و لطیف برای نوجوانان است که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آن را منتشر کرده است. این کتاب با زبانی ساده و صمیمی، احساسات، دغدغهها و تجربههای نوجوانی را در قالب شعر بیان میکند و تلاش دارد تا لحظات کوچک و بزرگ زندگی را از زاویهای تازه به تصویر بکشد. تصویرگریهای کتاب نیز فضای احساسی و خیالانگیز شعرها را تکمیل کردهاند و به جذابیت بصری اثر افزودهاند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب حرف دلم را قورت دادم
حرف دلم را قورت دادم مجموعهای از شعرهای معاصر فارسی است که مریم زندی آن را برای نوجوانان سروده است. این کتاب با نگاهی به احساسات، دغدغهها و موقعیتهای روزمره نوجوانان، تلاش کرده است تا لحظات ساده و گاه پیچیدهی این دورهی زندگی را به زبان شعر بازگو کند. شعرها کوتاه و موجز هستند و هرکدام به موضوعی خاص مانند دوستی، پشیمانی، امید، انتظار، ترس، علاقه و حتی شبکههای اجتماعی میپردازند. ساختار کتاب به گونهای است که هر شعر مستقل است و میتوان آن را جداگانه خواند و با آن ارتباط برقرار کرد. تصویرگریهای کتاب نیز با رنگآمیزی و فضاسازی خاص خود، حالوهوای شعرها را تقویت کردهاند. نویسنده در این مجموعه، با بهرهگیری از تصاویر ملموس و زبان روزمره، تلاش کرده است تا نوجوانان را به دنیای شعر نزدیکتر کند و آنها را به بیان احساسات و تجربههای خود تشویق کند.
چرا باید کتاب حرف دلم را قورت دادم را بخوانیم؟
این کتاب با شعرهایی کوتاه و قابل لمس، به دغدغهها و احساسات نوجوانان پرداخته است و فضایی فراهم کرده است تا خواننده بتواند خود را در موقعیتهای مختلف شعرها ببیند. زبان ساده و تصاویر ملموس باعث شده است که نوجوانان بهراحتی با شعرها ارتباط برقرار کنند و احساسات خود را بهتر بشناسند. تصویرگریهای کتاب نیز به جذابیت آن افزودهاند و هر شعر را به یک تجربهی بصری تبدیل کردهاند. خواندن این مجموعه میتواند به نوجوانان کمک کند تا با دنیای شعر آشتی کنند و راهی برای بیان احساسات و افکار خود بیابند. همچنین، موضوعات متنوعی که در شعرها مطرح شدهاند، باعث میشود هر خوانندهای بتواند بخشی از خود را در این کتاب پیدا کند.
خواندن این کتاب به نوجوانانی پیشنهاد میشود که به شعر و بیان احساسات علاقه دارند یا بهدنبال راهی برای شناخت بهتر خود و دنیای اطرافشان هستند. همچنین برای کسانی که دوست دارند با زبان شعر به دغدغهها و تجربههای روزمره نگاه کنند، این مجموعه مناسب است.