کتاب فراتر از همکاری ریچل بی. سایمن + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب فراتر از همکاری

کتاب فراتر از همکاری

معرفی کتاب فراتر از همکاری

کتاب فراتر از همکاری (Relationships at Work) نوشته ریچل بی. سایمن و ترجمه زهرا حسنی، اثری در حوزه‌ی مدیریت، توسعه‌ی فردی و مهارت‌های ارتباطی است که نشر اژدهای طلایی آن را در سال ۱۴۰۴ منتشر کرده است. این کتاب با تمرکز بر اهمیت شبکه‌سازی در محیط‌های کاری، به بررسی راهکارها و تکنیک‌هایی می‌پردازد که می‌توانند به بهبود روابط حرفه‌ای و شخصی کمک کنند. نویسنده باتکیه‌بر تجربیات شخصی و مثال‌های واقعی تلاش کرده است تا شبکه‌سازی را از یک فعالیت صرفاً منفعت‌طلبانه به فرایندی انسانی و اصیل تبدیل کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب فراتر از همکاری اثر ریچل بی. سایمن

کتاب فراتر از همکاری (هنر شبکه‌سازی و ارتباط مؤثر) به موضوع شبکه‌سازی و ارتباط مؤثر در محیط کار پرداخته است. ریچل بی. سایمن، نویسنده‌ی کتاب حاضر با رویکردی تجربی و صادقانه، مسیر شخصی خود را از فردی درون‌گرا و خجالتی تا مدیری موفق در یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های جهان روایت کرده است. ساختار کتاب بر پایه‌ی نکات آموزشی، نمونه‌ی ایمیل‌ها و روایت‌های واقعی شکل گرفته و هر فصل با مثال‌هایی ملموس و کاربردی همراه شده است. ریچل بی. سایمن تلاش کرده است تا شبکه‌سازی را نه‌تنها ابزاری برای پیشرفت شغلی، بلکه راهی برای ایجاد روابط انسانی و معنادار معرفی کند. این کتاب با ارائه‌ی ۲۰ نکته‌ی کلیدی و صدها نمونه‌ی واقعی، به خواننده نشان می‌دهد که چگونه می‌توان بدون ازدست‌دادن هویت فردی، ارتباطات حرفه‌ای مؤثری برقرار کرد. اثر حاضر به‌ویژه برای کسانی که از رویدادهای شبکه‌سازی سنتی احساس ناراحتی می‌کنند یا به‌دنبال راهی اصیل‌تر برای ارتباط با دیگران هستند، راهنمایی عملی و الهام‌بخش ارائه می‌دهد. عنوان این کتاب در زبان مبدأ عبارت است از Relationships at Work: How to Authentically Network within Your Company.

خلاصه کتاب فراتر از همکاری

کتاب با روایت تجربه‌های شخصی نویسنده آغاز می‌شود؛ جایی که ریچل بی. سایمن به‌عنوان فردی درون‌گرا از حضور در رویدادهای شبکه‌سازی احساس اضطراب و بیگانگی می‌کند. او به‌جای تکیه‌بر روش‌های رایج و گاه سطحی شبکه‌سازی، به‌تدریج راهی شخصی و اصیل برای ایجاد ارتباطات حرفه‌ای پیدا می‌کند و اهمیت روابط انسانی را برجسته می‌سازد و نشان می‌دهد که شبکه‌سازی موفق بر پایه‌ی اعتماد، همدلی و منافع متقابل شکل می‌گیرد. کتاب به معرفی ۲۰ نکته‌ی کلیدی برای شبکه‌سازی مؤثر می‌پردازد. این نکات با نمونه‌های واقعی از ایمیل‌ها و پیام‌هایی که نویسنده در محیط کار ارسال یا دریافت کرده، همراه شده‌اند. از معرفی خود در شروع شغل جدید و برقراری ارتباط با همکاران تا برنامه‌ریزی برای صرف ناهار یا قهوه و استفاده از فرصت‌های طبیعی برای گفت‌وگو، هر نکته با مثال‌هایی روشن و اجراشدنی توضیح داده شده است. نویسنده تأکید کرده که شبکه‌سازی فقط برای کسب منفعت شغلی نیست؛ بلکه می‌تواند به رشد فردی، افزایش اعتمادبه‌نفس و ایجاد حس ارزشمندی در هر دو طرف رابطه منجر شود. کتاب همچنین به چالش‌های رایج در مسیر شبکه‌سازی مانند کمبود وقت، محدودیت بودجه یا دورکاری می‌پردازد و راهکارهایی برای غلبه بر این موانع ارائه می‌دهد. نویسنده با تشویق به استفاده از ابزارهای دیجیتال و رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که حتی در شرایط دورکاری یا پراکندگی جغرافیایی نیز می‌توان ارتباطات مؤثر و پایداری برقرار کرد. این کتاب با تأکید بر اهمیت پیگیری و حفظ روابط، شبکه‌سازی را به‌عنوان مهارتی معرفی می‌کند که می‌توان آن را آموخت و تقویت کرد؛ آنچه موجب تحول مسیر شغلی و زندگی فرد می‌شود.

چرا باید کتاب فراتر از همکاری را بخوانیم؟

کتاب فراتر از همکاری با رویکردی عملی و مبتنی‌بر تجربه به یکی از مهم‌ترین مهارت‌های دنیای امروز، یعنی شبکه‌سازی می‌پردازد. این کتاب با کنارگذاشتن کلیشه‌های رایج، شبکه‌سازی را به‌عنوان فرایندی انسانی و اصیل معرفی کرده و راهکارهایی ارائه داده است که برای افراد درون‌گرا و کسانی که از ارتباطات سطحی گریزان هستند نیز قابل‌اجراست. نمونه‌های واقعی، ایمیل‌های کاربردی و نکات مرحله‌به‌مرحله، این اثر را به راهنمایی ملموس برای بهبود روابط حرفه‌ای و شخصی تبدیل کرده است. خواندن این کتاب می‌تواند به تقویت اعتمادبه‌نفس، افزایش فرصت‌های شغلی و ایجاد حس تعلق و ارزشمندی در محیط کار کمک کند.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که به‌دنبال بهبود مهارت‌های ارتباطی و شبکه‌سازی در محیط کار هستند؛ به‌ویژه افرادی که درون‌گرا هستند، تازه وارد محیط‌های کاری جدید شده‌اند یا احساس می‌کنند در برقراری ارتباطات حرفه‌ای دچار چالش هستند. همچنین این اثر می‌تواند برای مدیران، رهبران تیم‌ها و هر کسی که به رشد فردی و توسعه‌ی روابط انسانی اهمیت می‌دهد، مفید باشد.

درباره ریچل بی. سایمن

ریچل بی. سایمن (Rachel B Simon) یکی از مدیران ارشد شرکت AT&T (واحد فناوری و فناوری اطلاعات)، از بزرگ‌ترین و شناخته‌شده‌ترین برندهای جهان بوده است. او پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه تگزاس وارد این شرکت شد و در طول نزدیک به سه دهه فعالیت حرفه‌ای، مسئولیت‌های مهمی در حوزه‌های حریم خصوصی، امور مالی و خدمات مشتری بر عهده داشته است. سایمن علاوه‌بر جایگاه مدیریتی، سخنرانی شناخته‌شده است که با تأکید بر اهمیت روابط انسانی و نقش شبکه‌سازی درون‌سازمانی، به بسیاری از افراد کمک کرده تا در مسیر شغلی و شخصی خود رضایت و موفقیت بیشتری کسب کنند. محورهای ثابت در کارنامه‌ی این نویسنده شامل هدایت و مربی‌گری، تقویت مشارکت کارکنان و ترویج تنوع و شمول بوده و در این مسیر الهام‌بخش افراد بی‌شماری برای غلبه بر محدودیت‌های ذهنی درباره‌ی موفقیت، تعادل و رضایت شغلی شده است. کتاب فراتر از همکاری (Relationships at Work) نوشته ریچل بی. سایمن است.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

ریچل بی. سایمن جایزه‌ی Mentor of the Year را از ComplianceWeek دریافت کرده و سه بار برنده‌ی Spark Bridgebuilder Award برای مشارکت برجسته در تنوع، عدالت و شمول (DEI) شده است.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

- دیوید ساچل (نویسنده‌ی کتاب کشف رهبر درون): ریچل بی. سایمن درباره‌ی شبکه‌سازی اصیل سخن گفته است. او در این شیوه‌ی نوآورانه‌ی ارتباط‌سازی، هرگز از ما نمی‌خواهد برای ایجاد رابطه، از هویت واقعی‌مان فاصله بگیریم. نمونه‌های ایمیلی و نکات عملی که در کتاب آورده، نشان می‌دهد که چطور می‌توان مفاهیم پیچیده را به‌شکل روشن و کاربردی منتقل کرد. سایمن به ما کمک می‌کند نگاه تازه‌ای به شبکه‌سازی داشته باشیم؛ نگاهی که در آن حفظ اصالت و ایجاد ارتباط مؤثر در کنار هم قرار می‌گیرد.

- اندرو بلاتکی (نویسنده‌ی کتاب صادقانه بگوییم: چگونه نحوه‌ی ارتباط ما، رهبری، عشق و زندگی را متحول می‌کند): ریچل بی. سایمن در دورانی که نیاز به ارتباطات صمیمانه بیش از همیشه حس می‌شود، با قلمی ساده و گرم مجموعه‌ای از توصیه‌های کاملاً کاربردی ارائه می‌دهد تا بار دیگر ارزش روابط انسانی را به یادمان بیاورد. او ابزارهایی در اختیارمان می‌گذارد که با کمک آن‌ها می‌توانیم مهارت‌های اجتماعی خود را تقویت کنیم و روابطی مؤثرتر، چه در کار و چه در زندگی را بسازیم. مثال‌های واقعی کتاب نشان می‌دهد چگونه می‌توان با حفظ اصالت، رابطه‌هایی سازنده و منحصربه‌فرد ایجاد کرد.

- پل اپستاین (مدیر اجرایی سابق NFL و NBA و نویسنده): در جهان پرسرعت و رقابتی امروز که ارتباط‌ها اغلب سطحی و دیجیتال هستند، ریچل بی. سایمن نشان می‌دهد چگونه با ساختن رابطه‌هایی واقعی و عمیق، نه‌تنها می‌توان در مسیر حرفه‌ای موفق شد، بلکه رشد شخصی را نیز تجربه کرد. ارتباطات قوی همان سرمایه‌های پنهان ما هستند؛ دارایی‌هایی که در لحظه‌ی نیاز می‌تواند ما را یک گام به اهدافمان نزدیک‌تر کند.

بخشی از کتاب فراتر از همکاری

«ضرب‌المثلی وجود دارد که می‌گوید: «به عمل کار برآید به سخندانی نیست.» و اگرچه اغلب درست است، می‌دانم که کلمات هم چقدر مهم هستند. ممکن است کلمات برای ارج نهادن یا کوچک شمردن مردم، نشان دادن بهترین افراد یا بی‌ارزش کردن آن‌ها به کار روند. من هر دو را تجربه کرده‌ام و می‌دانم کدام را ترجیح دهم. سرپرستان و همکارانی هستند که برای داشتن فرصت همکاری با آن‌ها منتظر می‌مانم و تنها ویژگی مشترکشان این است که صادقانه قدردانی می‌کنند. آن‌ها در ستایش، بازخورد و قدردانی سخاوتمندند.

نمی‌دانم کسی هست که از یادداشت تشکرآمیز استقبال نکند و تاکنون موردی پیش نیامده که به خودم گفته باشم کاش او وقت نمی‌گذاشت تا از من تشکر کند. در بدترین حالت، یادداشت تشکرآمیز ممکن است بی‌تأثیر باشد، بااینکه در بهترین حالت ممکن است گرمای رابطه را تغییر دهد و منافع بی‌شماری را در آینده به ارمغان بیاورد. قدردانی به عملکرد بالاتری می‌انجامد و از میل طبیعی انسانی ما کمک می‌گیرد تا تلاش‌هایمان را به رسمیت بشناسیم. سریع‌ترین راه برای دادن انرژی و اعتمادبه‌نفس به افراد این است که از آن‌ها قدردانی کنید و من آموخته‌ام که این کار در محل کار به‌شدت حیاتی است.»