کتاب هشتمین دوست
معرفی کتاب هشتمین دوست
کتاب هشتمین دوست، مجموعهای از سرودههای سعید رمضانی نوده است که نشر سنجاق آن را بهصورت الکترونیکی منتشر کرده است. این اثر در قالب شعر و نوحه، به موضوعات مذهبی و آئینی و عاشقانه میپردازد و مضامین متنوعی از ارادت به اهلبیت (ع) بهویژه امام رضا (ع) تا دغدغههای انسانی و اجتماعی را در بر میگیرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب هشتمین دوست
کتاب هشتمین دوست اثری در قالب شعر و نوحه است که توسط سعید رمضانی نوده سروده شده است. این کتاب مجموعهای از غزلها، نوحهها و اشعار آئینی را در خود جای داده که هرکدام بهنوعی به مفاهیم دینی، ارادت به اهلبیت (ع)، سوگواری عاشورا و نیز احساسات انسانی و اجتماعی میپردازند. ساختار کتاب بهگونهای است که شعرها و نوحهها در کنار هم قرار گرفتهاند و خواننده را با فضایی معنوی و عاطفی همراه میکنند. در این مجموعه، مضامین مذهبی با زبان شعر معاصر تلفیق شده و گاه به موضوعات روزمره و دغدغههای فردی نیز پرداخته شده است. کتاب حاضر هم بهعنوان یک اثر ادبی و هم بهعنوان مجموعهای آیینی، جایگاه ویژهای در میان علاقهمندان به شعر مذهبی و عاشورایی دارد.
چرا باید کتاب هشتمین دوست را بخوانیم؟
این کتاب با گردآوری مجموعهای از اشعار و نوحههای آیینی، فرصتی برای تأمل در مفاهیم معنوی و انسانی فراهم میکند. کتاب هشتمین دوست با پرداختن به موضوعاتی چون عشق به اهلبیت (ع)، سوگواری عاشورا، ارادت به امام رضا (ع) و دغدغههای انسانی، میتواند برای کسانی که به شعر آئینی و مذهبی علاقه دارند، تجربهای تأثیرگذار باشد. تنوع قالبها و مضامین، امکان همذاتپنداری با احساسات شاعر را برای خواننده فراهم میکند و فضایی برای بازاندیشی در ارزشهای دینی و انسانی به وجود میآورد. همچنین این مجموعه میتواند برای کسانی که بهدنبال پیوند میان شعر معاصر و سنتهای مذهبی هستند، الهامبخش باشد.
مطالعهی این کتاب به علاقهمندان شعر آیینی، مذهبی و عاشورایی پیشنهاد میشود. همچنین این اثر میتواند برای کسانی که بهدنبال تجربهی مضامین معنوی و انسانی در قالب شعر معاصر هستند، خواندنی باشد. دوستداران ادبیات فارسی و کسانی که به سوگواری و مدح اهلبیت (ع) علاقه دارند، از خواندن این مجموعه لذت خواهند برد.
بخشی از کتاب هشتمین دوست
یاد تو تسکین دهد مردم حیران منم
تشنه لبی کشته شد وای به آب فرات
خاک تو سیراب شد نغمهٔ باران منم
شکر خدا را که من روضهسرای تواَم
راوی شعرت شدم بندهٔ سلطان منم»