کتاب برا تو که می خوانی لادن گوران سوادکوهی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب برا تو که می خوانی

کتاب برا تو که می خوانی

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب برا تو که می خوانی

کتاب الکترونیکی «برای تو که می‌خوانی» نوشتهٔ لادن گوران‌سوادکوهی توسط نشر رشد فرهنگ منتشر شده است. این اثر مجموعه‌ای از قطعه‌های ادبی و دل‌نوشته‌هایی است که نویسنده با الهام از تجربه‌های شخصی و حرفه‌ای خود در حوزهٔ روان‌شناسی و مواجهه با مراجعانش به رشتهٔ تحریر درآورده است. کتاب در دستهٔ ادبیات معاصر فارسی و قطعه‌های ادبی قرار می‌گیرد و با زبانی شاعرانه و تأمل‌برانگیز، به دغدغه‌های انسانی، احساسات، امید و رنج می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب برا تو که می خوانی

«برای تو که می‌خوانی» اثری است در قالب قطعه‌های ادبی و دل‌نوشته که در سال ۱۳۹۹ منتشر شده است. لادن گوران‌سوادکوهی، نویسندهٔ کتاب، با پیشینه‌ای در روان‌شناسی و سال‌ها تجربه در کار با مراجعان، مجموعه‌ای از احساسات، اندیشه‌ها و تجربه‌های زیسته را در قالب متن‌هایی کوتاه و گاه شاعرانه گردآوری کرده است. این کتاب ساختاری غیرخطی دارد و هر قطعه به‌تنهایی معنای مستقلی را منتقل می‌کند. موضوعات کتاب حول محورهایی چون تنهایی، امید، عشق، رنج، خودآگاهی و جست‌وجوی معنای زندگی می‌چرخد. نویسنده با بهره‌گیری از زبان ادبی و تصویرسازی‌های ذهنی، تلاش کرده است تا خواننده را به تأمل دربارهٔ احساسات و تجربه‌های انسانی دعوت کند. این اثر را می‌توان در دستهٔ ناداستان ادبی و قطعه‌های تأملی قرار داد که مرز میان شعر و نثر را باریک می‌کند و با رویکردی شخصی و درون‌نگرانه، به بیان دغدغه‌های وجودی می‌پردازد.

خلاصه کتاب برا تو که می خوانی

در «برای تو که می‌خوانی»، لادن گوران‌سوادکوهی مجموعه‌ای از دل‌نوشته‌ها و قطعه‌های ادبی را پیش روی خواننده می‌گذارد که هرکدام بازتابی از تجربه‌های زیسته، احساسات و تأملات نویسنده‌اند. متن‌ها اغلب با لحنی صمیمی و گاه اندوهگین، به موضوعاتی چون تنهایی، امید، عشق، گذر زمان، رنج‌های پنهان و جست‌وجوی معنای زندگی می‌پردازند. نویسنده با الهام از مواجهه با مراجعانش در حوزهٔ روان‌شناسی، تلاش کرده است تا عصارهٔ تجربه‌های انسانی را به‌گونه‌ای بیان کند که برای خواننده قابل لمس و هم‌ذات‌پندار باشد. در این قطعه‌ها، مفاهیمی مانند خودآگاهی، پذیرش رنج، ارزش لحظه‌های کوتاه شادی و اهمیت نگاه دوباره به زندگی، بارها تکرار می‌شوند. کتاب با دعوت به تأمل در احساسات و تجربه‌های فردی، خواننده را به سفری درونی می‌برد که در آن، هر قطعه فرصتی برای مکث و بازاندیشی است. نویسنده گاه از زبان اول شخص و گاه با خطاب قرار دادن خواننده، تلاش می‌کند تا فاصلهٔ میان نویسنده و مخاطب را کم کند و تجربه‌ای مشترک از زیستن و اندیشیدن را رقم بزند.

چرا باید کتاب برا تو که می خوانی را بخوانیم؟

این کتاب با قطعه‌های کوتاه و تأمل‌برانگیز، فرصتی برای مکث در زندگی روزمره و بازنگری در احساسات و تجربه‌های شخصی فراهم می‌کند. «برای تو که می‌خوانی» با بهره‌گیری از زبان ادبی و تصویرسازی‌های ذهنی، به دغدغه‌های انسانی و موضوعات وجودی می‌پردازد و می‌تواند برای کسانی که به دنبال درک عمیق‌تری از خود و جهان پیرامون هستند، الهام‌بخش باشد. خواندن این اثر به مخاطب کمک می‌کند تا با احساسات خود صادقانه‌تر روبه‌رو شود و معنای تازه‌ای برای رنج‌ها و شادی‌هایش بیابد.

مطالعهٔ این کتاب به علاقه‌مندان ادبیات معاصر فارسی، دوست‌داران قطعه‌های ادبی و دل‌نوشته، و کسانی که دغدغهٔ خودشناسی، معناجویی و تأمل در احساسات انسانی دارند، پیشنهاد می‌شود. همچنین برای افرادی که درگیر تجربه‌های عاطفی یا دوره‌های گذار زندگی هستند، این اثر می‌تواند هم‌نشین خوبی باشد.

بخشی از کتاب برا تو که می خوانی

«کاش کودک بودم همانند شعر بلند پرواز در شکوه بی‌پایان آندیشه‌ها غرق می‌شدم قهقهه‌های بلند فریاد خالی از هرگونه سازش می‌نواختم رقص پروانه‌ها ر.. شیرین و خالصانه بی‌هیچ معمه غلطان مواج آزاد کاش کودک بودم همانند گل‌ها که برای ستایشم خریداری بود برای یافته‌های خاکی‌ام باغبانی گريه‌هايم با پوششی ملتمسانه خنده‌هايم با بی‌پروایی‌های چیره‌گرانه صدا می‌زد دوستم بدارید دوستم بدارید و ای کاش کودک بودم»