کتاب به آن ها دروغ نگویید کالی تیلور + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب به آن ها دروغ نگویید

کتاب به آن ها دروغ نگویید

معرفی کتاب به آن ها دروغ نگویید

کتاب به آن ها دروغ نگویید (Tell Them No Lies) نوشته کالی تیلور، مجموعه‌ای متشکل از هشت داستان کوتاه در ژانر تریلر روان‌شناختی و جنایی است که به موضوعاتی همچون خشونت خانگی، شک، انتقام و گذشته‌ی آدم‌ها می‌پردازند و حقیقت، هویت و امنیت را به چالش می‌کشند. کالی تیلور، نویسنده‌ی شناخته‌شده‌ی بریتانیایی، با بهره‌گیری از دانش روان‌شناسی و تجربه‌ی سال‌ها نویسندگی در حوزه‌ی داستان‌های رازآلود، در این داستان‌ها فضایی پرتنش و تعلیق‌آمیز خلق کرده است. این کتاب بخشی از سری کتاب‌های جمپر است و ام. درخشش آن را برای نشر سبزان ترجمه کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب به آن ها دروغ نگویید

کتاب به آن ها دروغ نگویید مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه است که هر کدام با زاویه‌ی دید و لحن متفاوت، به سراغ لایه‌های پنهان زندگی روزمره و ذهن انسان می‌رود. کالی تیلور در این کتاب، با تکیه‌ بر عناصر تریلر روان‌شناختی و جنایی، موقعیت‌هایی را تصویر کرده که در آن‌ها شخصیت‌ها با رازها، ترس‌ها و انتخاب‌های دشوار روبه‌رو می‌شوند.

هر داستان، جهانی مستقل دارد اما همگی در فضایی پرتعلیق و با محوریت روان انسان و روابط پیچیده شکل گرفته‌اند. کالی تیلور با مهارت، مرز میان واقعیت و خیال، امنیت و تهدید و اعتماد و تردید را بارها جابه‌جا کرده است.

در کتاب به آن ها دروغ نگویید، از داستان‌هایی درباره‌ی خشونت خانگی و نجات، تا روایت‌هایی از وسواس، انتقام، هویت و خاطرات سرکوب‌شده، طیف متنوعی از دغدغه‌های انسانی به تصویر کشیده شده است. هر داستان با ریتمی تند و فضاسازی دقیق، خواننده را تا پایان درگیر نگه می‌دارد و اغلب با پایانی غافلگیرکننده، ذهن را به تأمل وامی‌دارد.

خلاصه داستان به آن ها دروغ نگویید

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

کتاب با داستان «زن در قطار» آغاز می‌شود؛ روایتی از زنی به نام فران که در مسیر رفت‌وآمد روزانه‌اش، متوجه رفتارهای مشکوک یک زوج می‌شود. زنِ مسافر با انتخاب کتاب‌هایی با عناوین معنادار، سعی دارد پیامی پنهان به فران برساند. فران که معلم است، کم‌کم متوجه نشانه‌هایی از خشونت خانگی می‌شود.

در داستان «خوابگرد»، زنی به نام داون با مشکل خواب‌گردی مواجه است و در خواب، ایمیل‌هایی بی‌معنا به پلیس می‌فرستد. این پیام‌ها سرنخ‌هایی از گذشته‌ی فراموش‌شده‌ی او را آشکار می‌کند؛ خاطراتی از دوران کودکی و قتل‌هایی که در اردوگاهی رخ داده‌اند.

داستان «دختر دیگر» روایتی تلخ و تکان‌دهنده از دختری است که سال‌ها در اتاقی زندانی شده و تنها راه ارتباطش با دنیای بیرون، یادداشت‌هایی است که با دختری دیگر از زیر دیوار ردوبدل می‌کند. این داستان با فضایی بسته و پراضطراب، به موضوع سوءاستفاده و هویت می‌پردازد.

در داستان‌های دیگر به آن ها دروغ نگویید نیز با شخصیت‌هایی روبه‌رو می‌شویم که هر کدام درگیر نوعی بحران روانی یا موقعیت مرزی هستند: زنی که به همسایه‌هایش مشکوک می‌شود و درگیر توهمات و سوءظن می‌گردد؛ زنی که برای انتقام از همسایه‌ی مزاحم، نقشه‌ای عجیب می‌کشد؛ و زنی که پس از سال‌ها به خانه‌ی پدری بازمی‌گردد و با گذشته‌ی تاریک خود روبه‌رو می‌شود.

چرا باید کتاب به آن ها دروغ نگویید را بخوانیم؟

این کتاب با روایت‌های کوتاه و پرکشش، تجربه‌ای متفاوت از داستان‌گویی در ژانر تریلر روان‌شناختی ارائه می‌دهد. تنوع موضوعات، از خشونت خانگی و خاطرات سرکوب‌شده تا وسواس، انتقام و هویت، باعث می‌شود هر داستان تجربه‌ای تازه و منحصربه‌فرد باشد. کتاب برای کسانی که به داستان‌های پرتعلیق و روان‌شناسانه علاقه دارند، فرصتی است برای مواجهه با لایه‌های پنهان ذهن و روابط انسانی.

خواندن کتاب به آن ها دروغ نگویید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن به آن ها دروغ نگویید به علاقه‌مندان به داستان‌های کوتاه جنایی و تریلر روان‌شناختی، کسانی که به موضوعاتی مانند خشونت و روابط پیچیده‌ی انسانی علاقه دارند و همچنین افرادی که به دنبال روایت‌هایی پرتعلیق و غیرقابل‌پیش‌بینی هستند، پیشنهاد می‌شود.

درباره کالی تیلور

کالی تیلور (Cally Taylor) (متولد ۱۹۷۳)، که با نام ادبی سی‌ال تیلور شناخته می‌شود، نویسنده‌ی انگلیسی رمان‌های جنایی و روان‌شناختی است. او فارغ‌التحصیل رشته‌ی روان‌شناسی از دانشگاه نیوکاسل است و پیش از تمرکز بر نویسندگی، در حوزه‌های طراحی گرافیک، توسعه‌ی وب و طراحی آموزشی فعالیت داشته است. تیلور فعالیت ادبی خود را در سال ۲۰۰۵ با نگارش داستان‌های کوتاه آغاز کرد و بعد به سراغ رمان‌های عاشقانه و کمدی رفت؛ رمان‌های «بهشت می‌تواند صبر کند» و «خانه‌ای برای کریسمس»، از جمله آثار دوره‌ی اول کاری او هستند.

با تغییر مسیر تیلور به سمت تریلرهای روان‌شناختی، دوره‌ی دوم فعالیت حرفه‌ای او آغاز شد که دستاوردهای تجاری متعددی را هم برای او و هم بازار کتاب بریتانیا به همراه داشت. رمان‌های او مانند «حادثه»، «دروغ»، «گمشده»، «فرار»، «ترس» و «خواب»، به رتبه‌های بالایی در فهرست پرفروش‌ترین‌های ساندی‌تایمز دست یافتند و حتی به عنوان کتاب برگزیده‌ دست پیدا کردند.

بخشی از کتاب به آن ها دروغ نگویید

«هیچ‌وقت علاقه‌ای به سوت‌زدن نداشتم، اما چیزی که با ورود شوهرم به آشپزخانه لرزه به تنم انداخت، زیروبم صدا نبود ـ بلکه خودِ ملودی بود.

استیو، همان‌طور که خیره نگاهش می‌کردم، گفت: "چی شده؟ چرا این‌جوری نگام می‌کنی؟"؛ درِ کابینت باز مانده بود و نوک انگشتانم به لیوان قهوه‌ای که دنبالش بودم، نرسیده بود.

پرسیدم: "الان داشتی چه آهنگی رو سوت می‌زدی؟"

شانه بالا انداخت و گفت: "نمی‌دونم. یه چیزی که از رادیو شنیدم. یه آهنگ قدیمی." کتش را درآورد، انداخت روی پشتی صندلی، و کف دست‌هایش را به هم مالید.

"برای شام چی دوست داری؟ از صبح هوس کاری یا چیلی کردم. بیرون واقعاً سوز داره."

با تکان‌دادن سر جواب دادم. اما حواسم جای دیگری بود. تمام طول بازویم مورمور شده بود. این حس را قبلاً تجربه کرده بودم: وقتی الکساندرا برک "لیسن" را در برنامهٔ استعدادیابی اجرا کرد، وقتی پل پاتس "نسون دورما" را خواند، یا وقتی مردم دسته‌جمعی سرود می‌خواندند ـ اما هرگز با یک آهنگ سوت‌زده، نه.

استیو در حالی که تابه‌ای از کابینت درآورد، پرسید: "کدومو می‌خوای؟ کاری یا چیلی؟"

گفتم: "فرقی نمی‌کنه."»

نورا