کتاب چند قطره عشق
معرفی کتاب چند قطره عشق
کتاب الکترونیکی «چند قطره عشق» سرودهٔ سعید رضاییفرد را نشر حامیان منتشر کرده است. این مجموعه شعر با ویرایش حامد سعادتی بیشهسری، در قالب اشعار نو و کلاسیک، به موضوعات معنوی، عاشقانه و اجتماعی میپردازد. شاعر در این اثر با زبانی صمیمانه و دغدغهمند، احساسات و باورهای خود را در قالب شعر بیان کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب چند قطره عشق
«چند قطره عشق» مجموعهای از اشعار معاصر است که توسط سعید رضاییفرد سروده شده و در قالب کتاب الکترونیکی در دسترس قرار گرفته است. این اثر در دستهبندی شعر فارسی معاصر جای میگیرد و مضامین آن حول محور عشق، معنویت، دلتنگی، امید و ارتباط با مفاهیم مذهبی و انسانی میچرخد. شاعر در این مجموعه، با بهرهگیری از تصاویر و نمادهای مذهبی و اجتماعی، تلاش کرده است تا احساسات عمیق خود را نسبت به موضوعاتی چون رفاقت، انتظار، دلتنگی و آرمانهای انسانی به تصویر بکشد. ساختار کتاب بهصورت مجموعهای از شعرهای کوتاه و بلند است که هرکدام بهتنهایی معنایی مستقل دارند اما در کنار هم، فضای کلی اثر را شکل میدهند. این کتاب نمونهای از شعر معاصر فارسی است که با نگاهی به سنتهای ادبی و در عین حال توجه به دغدغههای روزگار امروز، مخاطب را با خود همراه میکند.
چرا باید کتاب چند قطره عشق را بخوانیم؟
«چند قطره عشق» با رویکردی احساسی و معنوی، تجربههای شخصی و جمعی شاعر را در قالب شعر بیان کرده است. این کتاب برای کسانی که به دنبال لمس لحظات ناب عاطفی و معنوی هستند، میتواند دریچهای به سوی دنیای احساسات و باورهای انسانی باشد. مضامین کتاب، از عشق و دلدادگی تا امید و انتظار، با زبانی ساده و بیپیرایه بیان شدهاند و خواننده را به تأمل در ارزشهای انسانی و معنوی دعوت میکنند. همچنین، استفاده از نمادها و ارجاعات مذهبی و اجتماعی، به اشعار عمق و چندلایگی بخشیده است. مطالعهٔ این مجموعه میتواند فرصتی برای همدلی با دغدغههای شاعر و بازنگری در احساسات و باورهای شخصی باشد.
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران ادبیات آیینی و مذهبی، و کسانی که به دنبال تجربهٔ احساسات عمیق و معنوی هستند، مناسب است. همچنین، مخاطبانی که دغدغههایی چون دلتنگی، امید، انتظار و ارتباط با مفاهیم مذهبی دارند، میتوانند با اشعار این مجموعه ارتباط برقرار کنند.
بخشی از کتاب چند قطره عشق
«هیچ چیزی باعث نمیشود جدا شوم ز چرخهٔ رفاقتمان چرخۀ تو بیتابتر است دستان رفاقت تو گرمتر است چند قطره عشق خدا را شکر که رهایم نمیکنی ای که رفاقتت انتهای رفاقت است دستان حالیام را نمینگری و پر میکنی توشهام چند قطره عشق آقای همیشه مهربان من! خدا را شکر که رفاقت تو پایدارتم است چند قطره عشق نکند لحظهای از فکر من بیرون روی شرم دارم به خدا بیتو بیچاره میشوم بیتو لبخند میخواهم چهکار اشکهای روضهات چارهٔ کار من است چند قطره عشق»